Ga naar inhoud
Vespaforum.be

We Zijn Weer Vertrokken....


nero

Aanbevolen berichten

Plastieke janetten!! ik wed dat ze nog ni eens met nen handgeschakelde kunnen/durven rijden.. :P :P

en dan gaan ze op zoek naar de "ROOTS" van de vespa.. ja ja.. Pffff  tis weer VRT zeker?? Zou op BBC ni waar zijn ze :lol:

Link naar reactie

Eerlijk gezegd als je het voorstukje bekijkt heb je meer zo'n gevoel dat hij die andere serie imiteert (geslacht de pauw) maar dan nu met een paar Vespa's van tijd tot tijd.

Zal zien maar mij lijkt het dat "de bende van Wim" stukken beter is

Link naar reactie

De "bende van Wim" zat zeer goed in elkaar, met echte motorfietsen ( BMW, Triumph, Harley, Ducati ) en dus geen LX-en. vrijheid en avontuur onder vrienden, zalig :)

 

Ondertussen is dit ook weeral een tien jaar geleden, maar nog altijd niet vergeten door velen die houden van reizen met vrienden op de motor.

Link naar reactie
  • 5 weken later...

... ... ... ..zou waarschijnlijk dit jaar voor oktober-november zijn... ... ik heb het begin van de opname zien filmen al een hele tijd geleden in de buurt van de Vespashop in Antwerpen met 3 LX'en ( groen, rood en wit) in de Italiaanse kleur. Ik ben eens benieuwd wat die 3 ras-acteurs op het scherm gaan toveren... :rolleyes:

Link naar reactie
  • 2 maanden later...

Jonas ( de jongste van de drie ) komt tegenwoordig geregeld op het scherm en heeft veel aanhangers... en Ben Segers ( met Kempisch accent ) is ook een acteur met een hoop fans .

 

Deze twee tv-makers, in combinatie met een "doorwinterde rot in het vak " Bart de Pauw ...kunnen wel eens een tof (fictief) programma opleveren ( zeker met de Vespa in de hoofdrol ).

 

In de krant stond dat Jonas zijn motorrijbewijs heeft gehaald en dat Ben gebuisd was...daarom moest Ben Segers in sommige landen met een Vespa 50 cc rijden.

 

Ik ga in ieder geval kijken op zondagavond 21 december om 20u 30...

Link naar reactie

De "bende van de Wesp" zou op zondagavond om half negen (te beginnen met dit weekend) in 'negen afleveringen' van elk 45 minuten, uitgezonden worden op "den BRT 1"

 

De "biker boys" rijden door Europa op Vespa's LX 125 ( Bart : witte , Ben : rode en Jonas op een groene LX ) op zoek naar de oorsprong van de Vespa (de scooter dér scooters).

 

Drie mannen doen een poging om een reisprogramma te maken. een humoristische fictiereeks, gemaakt door het productiehuis "Koeken Troef" van Bart De Pauw. KIJKEN !  ;)

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...