Jump to content
Vespaforum.be

JPU

Members
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

291 Excellent

About JPU

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  VC Diest
 • Mijn Scooter(s)
  2017 Vespa GTS Super 300,
  2011 Vespa PX 125,
  1960 Vespa VNB1t.

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

2,380 profile views
 1. Normalieter aanwezig :-)
 2. Ergens ten velde met de vnb ;-)
 3. Nee was vroeger, ergens rond 14u...
 4. Gisteren van Muizen richting Kampenhout mijn spiegelbeeld tegengekomen, ik was met de witte GTS en kruiste een andere Vespist op een witte GTS :-)
 5. Natuurlijk aanwezig, zo'n evenement mag je als echte Vespist niet missen!
 6. Top organisatie, we hebben ervan genoten! klein minpunt was het galadiner, eerste tafels hadden al gedaan met hun 2de keer terwijl de laatste rij tafels nog voor de eerste keer moesten gaan...(dat was dan om 20u45 en toen ging de catering rantsoeneren nogwel). Voor de rest dik in orde!
 7. Hallo, Op een iPad kan je geen likes meer geven...als je op het vraagteken klikt komt er een venstertje open met lege vierkantjes erin?
 8. Klopt niet volgens mij, ken een paar GTS rijders die dit ook voorgehad hebben (zwak punt die dichting omdat de uitlaat steeds verwijderd moet worden om de achterband te vervangen) en waarbij de uitlaatcensor begon te flippen en dus de mapping geen correcte gegevens meer kreeg. Ik zou er niet mee verder rijden, als je de originele uitlaat behoud zou ik die dichting laten vervangen. Als je een vervanguitlaat plaatst hoeft dit blijkbaar niet, maar moet je de mapping laten aanpassen (is toch wat de dealer mij verteld heeft en is voor model 2016-2017).
 9. Toch altijd interessant op dit forum, succes met de resto Jan ;-)
 10. Welkom, Ik zou zeggen gewoon het forum blijven volgen, dan weet je binnen de kortste keer wat er bij een Vespa allemaal komt kijken ;-)
 11. Kasteel van Horst, waar men gezellig kan terrassen :-)
 12. Vergelijk uw snelheid eens met de snelheid op een gps, dan ga je zien dat er niet zoveel verschil op zit als jij denkt. Als uw teller 70 aangeeft en het is in werkelijkheid maar 50 dan scheelt er iets met uw teller... 70 op de teller is bij mij 64 werkelijkheid ;-)
 13. Mijne Shark jethelm (goedgekeurde) past perfect, rij wel alleen dus 2 helmen dat weet ik niet...
×
×
 • Create New...