Jump to content
Vespaforum.be

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Ivm aankoop van een 150 sprint veloce verkoop ik mijn pk50. Geen papieren en de bodemplaat is rot, ik wou er een crosser van maken. Cilinder / zuiger heeft een warmloper gehad, reed, remde en schakelde tot die tijd goed. Italiaanse uitvoering dus 70 kmh origineel. Nieuwe onderdelen zitten er los bij: 102cc cilinder, leovince uitlaat en lange vertanding. Doe een leuk bod.
 3. https://vespa4ever.at/vespa/0422-vespa-px125-correos-originallack
 4. In Spanje. Check even bij Lambrettafinder.
 5. Ik heb nog een 1988 pk50 te koop mocht je daar wat aan hebben. Frame is rot maar het is een goede onderdelen donor, ik heb er laatst nog mee gereden.
 6. Today
 7. Ik ben opzoek naar een Vespa 125 PX van de Spaanse post, medio jaren 90/2000. Iemand een idee waar die nog te vinden zijn? Mvg
 8. Yesterday
 9. Dit is een Vespa forum.
 10. Aangeboden gebruikte nette conversie velgen. Nieuwprijs 40 p.s. Deze samen €40,-
 11. expo 58

  vespa brommer

  Hallo,is er hier interesse in vespa brommer, ik dacht model ciao uit de jaren 70 of 80. Geen papieren bij, staat al meer dan 25 jaar in een kot. (droog) Bij interesse contacteer me. gillet.man@live.be
 12. Dank u allen, dat is duidelijk. Beter een beetje meer domp dan een vastgelopen motor zeker ? Voor de enkele kilometers die ik per jaar rijdt, zal het ook niet veel uitmaken. Groetjes.
 13. Last week
 14. JoinkeGTS

  rijbewijs

  Heb dezelfde ervaring. Ook een rijbewijs A gehaald en een motor erbij. Naast mijn GTS. Rijschool Traffix heeft motoren ter beschikking met verlaagde zitting. Succes!
 15. Sjoerdo, met rijden is er niks aan de hand,maar zodra je stilstaat bijv stoplicht valt de motor uit en dan kickstart je weer slaat deze gewoon 1 X aan
 16. pfff kan van alles zijn, over het algemeen altijd de basic checks doen, krijgt hij benzine, krijgt hij lucht en is er een vonk. van daaruit kun je gerichter gaan kijken naar wat het probleem kan zijn.
 17. Bever

  rijbewijs

  Ik ben om diezelfde reden ook voor mijn rijbewijs A gegaan. Ik dacht ook dat ik dat rijbewijs achteraf nooit meer zou gebruiken. Nou, dat viel tegen. Er staat nu een Harley in mijn garage naast mijn PX Ik zou in plaats van een rijschool met een automaat op zoek gaan naar een rijschool met motoren met verlaagde zitjes. My $0.02.
 18. Andy72

  rijbewijs

  Wij hebben iets soortgelijks in ons groepje... de meesten zijn ondertussen gewoon voor het rijbewijs gegaan, maar het loopt spaak met een vriendin die juist met de voeten aan de grond geraakt. Zij heeft al een poging ondernomen om de lessen te volgen met een reguliere schakel moto, maar de combinatie schakelen en voeten niet volledig aan de grond brengt te veel onzekerheid met zich mee. Lessen gestaakt dus. Volgens het examencentrum (Geel) waar ik navraag heb gedaan, moet het mogelijk zijn om met een automaat de examens af te leggen. Het probleem stelt zich dat het parcourgedeelte verplicht met een motor van de rijschool dient afgelegd worden... we zijn nog steeds op zoek naar een rijschool die dit aanbied. Succes... als iemand een oplossing weet hoor ik het graag.
 19. KrisMeeus

  rijbewijs

  Beste Ik heb een vraagje dat hier misschien al wel ooit aan bod is gekomen (sorry daarvoor) Mijn vrouw heeft een Vespa LX 125 cc. Met haar rijbewijs (behaald in 1997) mag ze daar in België mee rijden. Wij wonen vlakbij de Nederlandse grens maar daar mag ze dus niet rijden. Als ze nu voor een rijbewijs zou gaan, zou ze waarschijnlijk met een geschakelde moto moeten leren, welke ze daarna waarschijnlijk nooit meer zal gebruiken. Of zie ik dat verkeerd? Kan ze bijvoorbeeld ook met een automaat (Bv een Vespa) gaan voor een motorijbewijs voor alleen een "automaat". Bedant voor jullie advies / antwoord. Kris
 20. Carburateur wel al uit elkaar gehaald en doorgeblazen maar met ultrasoon werkt beter denk ik . maar ik hoorde ook dat pickup kan zijn ?
 21. Hallo ArjenE, problemen zijn dat de stationair schroef niet reageert als ik eraan draai en dat de scooter uitvalt na stukje rijden (blijft niet stationair draaien)
 22. Dit doe ik ook, en bij het afstellen meng ik iets royaler als ik nog aan de arme kant zit.
 23. Beter gewoon anticiperen en op tijd uw gas dicht draaien en er nooit vanuit gaan dat je voorrang krijgt ook als je die wel hebt. Ipv een schijfrem die toch niet gaat helpen
 24. Uw achterwiel steekt sowiso uw voorwiel voorbij bij hevig remmen, ook als je alleen met de achterrem werkt. Voor wat het waard is, voor een vespa en zeker een 125cc vind ik een schijfrem overkill. Groetjes, nero.
 25. Alles alleen vooraan potdicht zonder achteraan bij te remmen? Gegarandeerd steekt je achterwiel je voorwiel voorbij...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...