Jump to content
Vespaforum.be

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Kan iemand me informeren over de hoeveelheid cc in een gereviseerde voorvork van een PK50s. Bij voorkeur ook het type olie welke ik het beste erin spuit Alvast enorm bedankt!! Fer
 3. Ed75

  Variorollen

  Merci Pilaf, het bekijken waard. Soms vraag je je toch af waarom die rollen zo duur of speciaal moeten zijn. Waarom zou ik er zelf geen kunnen maken van versterkt pvc? Als ik de specs van zulk materiaal moet geloven kom ik op 1gr/cm, dus 1,5gr de rol?
 4. vespolia

  Bagagedrager px

  Hendriko,er is blijkbaar iets misgelopen bij het versturen v/d beelden. Ik heb ze nu doorgestuurd naar Je PM. Mvg.
 5. vespolia

  Bagagedrager px

  Hallo,ik heb nog een achterste pakdrager voor een PX,in degelijke staat. Is een zware uitvoering (model Traveller). Prijs: 60 euro,heeft nieuw ongeveer 100 euro gekost. Beelden zie bijlage. Mvg, Eddy.
 6. vidji

  Bagagedrager

  ik heb er nog één liggen voor montage achteraan, ik zal proberen deze avond een foto te sturen.
 7. Start en eindpunt heeft een mooi terras ;-) wat 2takt sfeer opsnuiven :-))
 8. Hallo, de lak van mijn vbb1T is thv mijn vuldop verkleurd door de 2-takt mengeling. Ik ben nogal een pietje precies en wil dit proberen weg te krijgen. Iemand ervaring mee, hoe dit eenvoudig weg te krijgen zonder de lak te beschadigen? Bedankt alvast .
 9. Ik heb goesting om af te komen. Eens zien of ik dat aan mijn CEO verkocht krijg
 10. Rit Start om 11.30u pas omdat er veel van ver komen ( ter info en zie evenement op fb )
 11. Mooi weer en veel 2takt gepassioneerde scooter boys,girls op een toplocatie aan het water met gezellig buitenterras ! Zal zeker een topper worden !! En natuurlijk 80km samen rondtoeren. Hoop jullie ook te zien !
 12. Last week
 13. Pilaf

  Variorollen

  Dat hikje/dipje kan veroorzaakt worden door een groefje in het loopvlak van je vario, hier blijft je v-snaar dan even in “hangen”. Als dat het geval is kan je dit groefje voorzichtig wegschuren met een fijne korrel zodat je weer een mooi glad loopvlak hebt voor je v-snaar.
 14. Je kan de foto's zien via onze website www.vespaclubneerpelt.be
 15. Vespamario

  Nieuw

  Hallo., een mooie vespa , alvast veel leuke en veilige ritjes . Groetjes vespamario uit koekelare
 16. Nog eentje dan van mijn laatste trip... reisverslag volgt...
 17. Ed75

  Variorollen

  Vandaag heb ik ook die nieuwe rolletjes gestoken, maat 16 x 13 mm / 4,0 g. Deze ook aangekocht bij bovenvermelde verkoper, met vermelding als "passend voor de pk automaat". Ik moet zeggen dat de eerste bevindingen aangenaam verrassend waren, de automaat accelereerde opmerkelijk sneller de eerste seconden, dan een klein hikje, en verder in hogere toeren geen verschil met het gedrag van de oude rollen. Dus voorlopig een toch wel sterke positieve ervaring, ik zal na enkele testrits de aanvullende ervaring met jullie delen.
 18. Stevo VS

  Nieuw

  mooi speelgoed!!
 19. TNO

  Nieuw

  bedankt ! Ik heb hem zo gekocht , ik zou echter graag nog een paar cosmetische ingrepen willen ( laten ) doen aan de carrosserie maar ik zal er eerstdaags eens een topic over starten.
 20. Vespaciao

  Nieuw

  Welkom TNO...mooier dan dit bijna 60 jaar oude "Italiaans iconische juweeltje" moet het niet worden
 21. Ik heb een Piaggio ape uit 1978. Het heeft geen lichtje voor benzine. Kan deze nog geïnstalleerd worden op mijn ape?
 22. Ik heb een Piaggio Ape uit 1978 zonder gordel gekocht. Moet ik nu een helm dragen? Onduidelijke regelgeving.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...