Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Aan de titel kan ik nies meer toevoegen
 3. Pilaf

  Gps

  Dank voor de waarschuwing 👍, wist dat niet en heb net even het eea opgezocht. Het is inderdaad een groot probleem bij de moderne telefoons. Gebruik zelf een oude telefoon met tomtom mobile in de houder maar ben toch nieuwsgierig naar de dempende werking van het rubber van mijn houder. Zal eens een app installeren welke dat meet en het vergelijken met de auto.
 4. Eens hoor, maar dacht doe een gok, en ipv Spaco echt Dell Orto. Maargoed volgende keer gewoon nieuw! (en had nog een andere die oorspronkelijk voor autolube is, en wel goed, die pas ik wel aan naar standaard)
 5. W650

  Gps

  Dit is volgens mij wel iets handig en is niet zo groot op de Vespa : https://eu.beeline.co/pages/beeline-moto iemand ervaring mee ?
 6. Verticaal klasseren, niet besparen of cheap 2dehandse essentiële onderdelen, alleen kopen bij shops met garantie,... etc. etc.
 7. Recent een carb gekocht via ebay, gevraagd of de schuif onbeschadigd was, was volgens verkoper zo. Vandaag pakket ontvangen, carb zo krom als een hoepel, er was zelfs gedremeld aan de gasschuif zodat het ljjkt alsof hij goed werkt. Ouderwetse bedonderij! Goed, kan gebeuren, gelukkig meestal positieve ervaringen met ebay. Mijn vraag, valt er nog iets te doen aan een carb die verbogen is door foutieve montage, of is dit enkeltje vuilnisbak? De carburateur vlakken is natuurlijk vrij simpel, maar als de gasschuif niet meer goed kan bewegen lijkt me einde carburateur? Of is het niet erg als er ruimte zit tussen de gasschuif en de sparing waar hij door schuift. Ik dacht dat teveel speling op de gasschuif het lucht/benzine mengsel beïnvloed, of valt dat mee?
 8. Frederik9111

  Gps

  Niet-flexibele GSM houdertjes zijn niet zo gezond voor de stabiliteitssensor van de camera in je gsm (weet ik helaas uit ervaring). (Mor, GPSsen zin vur jan... 🤘😎)
 9. Pilaf

  Gps

  En als je je telefoon wilt gebruiken als navigatie zijn dit hele fijne houders. Geen goedkope Ali kwaliteit en goed/snel te monteren op de spiegel stang of bij voorkeur achter het windscherm. Heb zelf model M in gebruik (https://www.manos-libres.nl/product/manos-libres-model-m/) en daar zitten alle brackets bij voor scooter, motor en fiets, de houder is snel over te zetten. https://www.manos-libres.nl/product-category/telefoonhouders/
 10. Josse, beter 2 keer dezelfde info geven dan helemaal geen of verschillende info...
 11. Waarom uitboren? Wanneer je dat stukje verhit met een gasbek valt het afgebroken stukje gewoon uit de banjo. Een loodgieter, metaalbewerker, lasser, garagist of een technische school kan je gemakkelijk helpen hiermee, mag zo goed als niets kosten. Best wel aftekenen hoe de banjo moet staan t.o.v. de leiding zodat je aansluitingen kloppen bij het hermonteren. Ook eens zien of je leiding nog lang genoeg is en anders nieuwe lengte nemen. Grts,
 12. Waar de leiding is afgebroken plat slijpen , uitboren tot de maat van een metalen remleiding ( 4,75mm)en een nieuwe leiding in solderen met hard zilver .
 13. Last week
 14. Hallo, Mijn remmen werken nog steeds niet. Onder het motto 1 stap vooruit en 2 achteruit het ik nu ook nog door een onoplettendheid mijn remleiding gebroken. Iemand enig idee als dit te repareren valt? Ik kan de remleidingen nieuw nog wel vinden maar dan lopen ze uit in andere nippels dan die wat ik nu heb. Die wat ik heb zijn holle schroeven. Dit is hoe ze vast zitten. Alvast bedankt voor jullie mening.
 15. nero

  Gps

  Als je het simpel wilt houden: tomtom rider 550. Groetjes, nero.
 16. Nico dm

  Gps

  Hallo zou graag gps op mijn Vespa …iemand suggesties,
 17. https://www.tensen-tweewielers.nl/shop/artikel/1a012834gb/carterpan-met-kijkglas-voor-vespa-gts-125-300-hpe.html Hier heb je 1 link van een carterpan er zijn meer aanbieders
 18. Hoi Patrick, Ik kan je bericht niet via de teledfoon beantwoorden dus dan maar hier een poging ik heb het gekocht via de Duitse bedenker er stond een bericht op het Duitse vespa forum ik Hier in NL heb ik ze ook al op MP ezien dat ze werden aangeboden er zijn hier op het forum meerdere diet het hebben. Ik denk als je googld op vespa carterpan met kijkglas dat je wel een adres krijgt. Ik weet zo niet meer uit het hoofd precies de bestel link. Wil het nog wel proberen op te zoeken ik dacht dat Sip het ook verkoopt is dan wel iets duurder en ze zijn te krijgen in alu en zwart gespoten Veel plezier met je vespa.
 19. https://www.sip-scootershop.com/nl/product/uitlaatmondstuk_21601200?q=exhaust pk xl Ik denk dat je dit onderdeeltje mist, is een 90°-bochtje. UPDATE : ik zie nu pas dat de link hierboven al gepost werd.... dom dommer domst 🙂
 20. Frederik9111

  Kabelboom

  Sip 23459500 is slechts een gedeelte en enkel relevant als je motor en frame voorzien zijn op een accu & startmotor. Sip 86146000 is wél een volledige kabelboom. Welk type kabelboom je nodig hebt is afhankelijk van wat er aan je frame (accu?) en motor (welke stator (#pins in de connector), al dan niet startmotor) hangt.
 21. Aad

  Kabelboom

  Goedemiddag, ik ben bijna zover om mijn kabelboom te vervangen mijn motorbloknummer v5x1M mijn framenummer V5X3T ik krijg van sip scooters door dat de kabelboom die ik nodig heb artikel 23459500 ik denk zelf dat ik beter artikel 86146000 nodig heb. heb ik aan dit artikel genoeg om alles te vervangen of moet ik ook artikel 23459500 erbij hebben?
 22. hartelijk dank, ik denk niet dat ik dit uitlaat knietje heb, ik ga even bij mijn onderdelen kijken.
 23. Bedoel je dat je een ander kleur wilt i.p.v. rood dan neem je toch een wite of blauwe spatbordverlenger Heb ik nog 1 nieuw Ik heb er voor en achter ook andere dempers op gezet en een andere remklauw voor beter remmen. Is allemaal goed te doen. Ook de carterpan vervangen voor 1 met kijkglas is handiger dan stedds de peilstok gebruiken. zou eigenlijk standaard moeten zijn.
 24. Da's de juiste uitlaat en dat blok past probleemloos onder dat frame. Mis je niet gewoon het uitlaatknietje?
 25. Ik heb een vespa pk50xl start in onderdelen gekocht. ik heb het blok gereviseerd en gemonteerd, maar ik kan de uitlaat niet kwijt. Als ik zoek op het motorbloknummer krijg ik wel de uitlaat te zien die ik nu heb. nu vraag ik mij dus af, past dit motorblok eigenlijk wel op dit frame? mijn framenummer V5X3T mijn motorbloknummer V5X1M dit is mijn uitlaat
 26. De ene uitlaat past, de andere niet. Beter het gat Dremelgewijs wat verruimen en dat doosje slopen, dan alles verwringen en torsie op de uitlaatflens zetten. Prima te vervangen door een M10 moer. Gewoon de lange swingarmbout even halverwege duwen, de motor wat kantelen en met twee 17-steeksleutels vastzetten.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...