Jump to content
Vespaforum.be

Fendt 4 life

Members
 • Content Count

  535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

259 Excellent

About Fendt 4 life

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespaclub Looi
 • Mijn Scooter(s)
  2016 Yamaha TMax 530 (♂)
  GTS300 on steroids (♂)
  GTV250 portofino (♀)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Lummen
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

4,197 profile views
 1. Ik zie een nieuw 2019 vespa GTS 300cc model met 23,8 pk. 26Nm met flink lager verbruik. 17,5 kW (23,8 pk) à 8 250 tr/min, + 12%, Koppel 26 Nm à 5 250 tr/min, + 18%. Leuke cijfers als je het mij vraagt !! Bron : https://moto-station.com/scooter-station/actu/vespa-gts-2019-nouveau-moteur-300-nouveaux-equipements/407658
 2. Uit het oog is niet uit het hart ...stond al meer als een half jaar stil 101 keer van wakker geworden "houden verkopen houden verkopen houden verkopen enz" ...je kan maar met 1 tegelijk rijden helaas !! Ik kan je wel meedelen .. dat afscheid ...het deed echt wel pijn vanbinnen !! 1 troost ...de nieuwe eigenaar gaat er echt nog veel plezier aan beleven !
 3. Vepsa GTS 300 bouwjaar 2014 Full Malossi setup Geen ABS 42000 km Maniakaal onderhouden en zorg voor gedragen Bandjes voor + achter als nieuw Michelin City Grip Recent vervangen vario + drukveer + gewichtjes Onderhouden door B streetzone De Vespa heeft me nooit in de steek gelaten de voorbije jaren. Gaat als de brandweer...maar staat reeds 6 maand stil wegens aankoop Maxiscooter Staat niet in de weg ...voor de juiste prijs mag hij weg ! Al de originele onderdelen krijg je natuurlijk ook mee ! Meer info of foto's via Pb ! Vespa 3
 4. Verkocht !! Mag slotje op Past idd ook op de Gts !
 5. Waarom niet informeren bij lokale instanties met deze terechte vraag ?
 6. Ergens in Zeeland samen met het vrouwtje
 7. Een dichting kost al snel 20€ ...hopelijk kan je genieten van garantie ...anders zou ik toch is een deftig woordje met hem praten !!
 8. Ik ben er ooit eentje tegen gekomen op het net die had met zijn gts250 138000km ...dat was ergens op een of ander forum en die kerel had een foto van zijn km teller erop gezet. ...enfin nog een tijdje knallen zonder zorgen (hoop ik !)
 9. Mijn Gts is van eind april 2015 en wordt enkel voor de fun gebruikt,tijdens het verlof dan span ik het beestje wel is extra in ...intussen staan er 37400km en die zijn meter voor meter met heel veel plezier gereden ! De Tmax is bijna 1 jaar oud en daar staat ook 16300km op de teller . Bij goed weer en wat vrije tijd draaien we de sleutel om en gaan met die banaan !
 10. Ik verkoop mijn 2 chroom velgjes deze passen op Vespa GTS en GTV . Vr prijs 375€ http://www.sip-scootershop.com/nl/products/velg+voorachter+piaggio+voor_pi647971
 11. Vorige week een slipper gemaakt ...een flauwe bocht en in de bocht schuift de scooter plots opzij ..ik kan nog net mijn voet zetten en ga gelukkig niet onderuit. ik draai terug om te kijken hoe dit kon gebeuren. droog maar toch spiegelglad asfalt . Dit is iets waar je niet kan op antciperen. Geluk gehad deze keer .
 12. Als mijn vrouw en ik gaan touren op zondag dan ligt ons gemiddelde op het eind van de dag meestal tussen 50 en 54 kmh . Onze ritjes zijn bijna altijd tussen de 250 en 400km. De staat van het Belgische wegen net is erbarmelijk ...links en rechts enkel uitzonderingen .Waar het kan geven we de GTS toch de sporen ...anders wordt hij lui
 13. Daarvoor bestaan er enkele formules bij oa VAB https://www.vab.be/nl/producten/bijstand/pechbijstand Er zijn echter nog andere instanties met elk hun formules en daarbij behorende prijzen...voor ieder wat wils . Ik gebruik voor onze scooters de Benelux formule bij de VAB ...al 2 keer gebruik van moeten maken maar dit liep allemaal heel professioneel en gesmeerd . Altijd handig in geval van nood en die bijdrage betaal ik met plezier !
 14. Onderweg richting Barage de la Gileppe...
×
×
 • Create New...