Jump to content
Vespaforum.be

order66

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About order66

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  GTS 300 Super Sport

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Gent
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,069 profile views
 1. Op mijn 1200 GSA draag ik trouwens altijd enkelhoge, zware schoenen of laarzen, en compleet pak. Die motor wordt dan ook op andere wegen, langere trips gebruikt. @JPU ik zie het helemaal op dezelfde manier. Zo zou ik het zelf als agent ook doen. Moest ik in mijn job zo omgaan met mensen, ik zou er mij absoluut niet ok bij voelen. Maar eigenlijk neem ik dit in totaal positief mee. Misschien had ik dit zetje nodig om eindelijk die ebike aan te schaffen, wat meer te bewegen, en de fietsvergoeding te incasseren. Eigenlijk ben ik blij met de evolutie :-)
 2. @RigolleM Ik wist dat zo'n reactie ging komen. Natuurlijk kan je dit als 2 terechte bekeuringen beschouwen, dat weet ik zelf ook wel. Als je mijn bericht herleest, dan zie je dat ik ruim plaats zat had om te kruisen. Ik rij 35 jaar met de moto, risico's neem ik al lang niet meer, als ik er al ooit op die manier genomen heb. Ik had nog nooit een ongeval, zegt genoeg over mijn defensieve rijgedrag zeker? Je punt van de kledij slaat ook nergens op, je leest (en ziet) dat ik een lederen Dainese motorjas aan heb, en lederen handschoenen met carbon verstevigd. Het enige waar je natuurlijk als agent terecht kan over vallen als je dat wil, is de 2centimeter die aan mijn, trouwens degelijke, herenschoenen ontbreekt. Integraalhelm zal ik ook herhalen. Je commentaar is echt overbodig en zinloos, ik weet ook wel dat ik wettelijk gezien in fout ben. Maar de omstandigheden vroegen hier echt niet om deze bekeuringen. Enkel als je er zin in hebt als agent. Maar het staat je natuurlijk vrij om het anders te zien. Al was je er zelf niet bij.
 3. Inderdaad jammer. Maar door 2x op erg korte tijd tegen gehouden te zijn, verkoop ik de Vespa. Ik koop een ebike, maar zal opnieuw meer met de wagen naar het werk rijden. Goed bezig, Gentse agent in kwestie! Ik dacht dat het omgekeerde de bedoeling was. De foto bijgevoegd (nogmaals : waar zijn we mee bezig) genomen toen ik van het werk kwam. Lederen motorjas, motorhandschoenen en integraalhelm aan. Ik rijd dus enkel op de ring rond Gent, en net buiten Gent waar overal een snelheid van 50km/u de regel is. Wat de andere "overtreding" betreft : die baan is een 2x2 baan, en daar heb je echt dik de tijd om met een 300cc de auto's ruim voor te zijn, zonder ook maar iemand te hinderen. Iets wat ik überhaupt nooit doe uit respect voor andere weggebruikers. Maar meneer de inspecteur nam er aanstoot aan. Duidelijk nog nooit een meter met de motor of motorscooter gereden, die jongen. Spijkers op laag water zoeken noem ik het. Ga criminelen vangen! Zo, dat is er ook even uit, lol! Voor alle duidelijkheid : de 2de keer dat ik werd tegengehouden, de week na de boete, had ik met een erg menselijke agent te maken, ik kreeg slechts een verwittiging. Maar toch was de maat vol. Ik ben het beu om te moeten stressen over dit soort zaken. Ik kom van het werk, laat een brave burger toch met rust. Deze 2 overtredingen kostten mij zowaar 170 euro!
 4. Voorschot ontvangen. Spijt misschien wel, maar heb nog een 1200 GSA staan... Deze wordt vervangen door een ebike. Ben de laatste maand 2x tegengehouden met nochtans motorkledij in volle ornaat, maar met klassieke herenschoenen aan (op weg naar het werk). Één keer hebben ze zelfs foto genomen, van mijn voeten tijdens starten aan de lichten. Hou u daar anders eens mee bezig. Nee, het hangt mijn voeten uit lol. Ebike met fietsvergoeding wordt het voor woon-werk.
 5. Gereserveerd tot zondag. Het gaat snel voor mijn mooie wesp
 6. Wat zou je in de plaats kopen dat beter is? Een jap? Een moeilijke vind ik...
 7. Mijn wesp komt te koop, wegens te weinig gebruikt. Niet van nieuwstaat te onderscheiden, wegens onderhoudsmaniak. Niet in de winter gereden. Eerste inschrijving 2015.Slechts 3400km op de teller. Onderhoud gehad bij De Pauw Gent.Met Akrapovic (originele uitlaat splinternieuw bijgeleverd). Deze werd pas gemonteerd na 1000 km. Alle sleutels, boekjes, enz aanwezig.Klein windscherm smoked als optie. 4300€ VP
 8. Tof bakske en dito madam! Knallen nu met dat ding
 9. Doet deze rit niet ieder jaar een tussenstop aan de Rotonde in Westende? Dit jaar niet gezien, vorig jaar wel... maar misschien andere club :-).
 10. Indien geen garantie, gewoon ffkes afschuren en spuiten met Motip zwart. Zal beter zij. Dan af fabriek ;-)
 11. order66

  Classic of Plastic?

  Y'all have dick issues, guys Prettige zondag aan allen! Ride'm!
 12. Ik vind een andere uitlaat een noodzaak, aangezien ik veel stad doe en filefilteren, heb ik graag dat ze me horen aankomen. Een dieper, vol geluid is natuurlijk ook mooi meegenomen, de looks incluis. Met de 300 geen last van minpunten zoals een mindere topsnelheid (die ik misschien met de wesp toch niet doe).
 13. Proficiat met je mooie GTS, ik blijf ze knap vinden! Je hebt maar één foutje gemaakt : 2 jaar getwijfeld! ;-) Wat de navigatie betreft : ik heb op mijn BMW 1200 GS Adventure een TT Rider 410 Great Rides Edition, en ben daar erg tevreden van. Ik kom van een Zumo. Het hangt wel af van wat je wil : met de Zumo kan je meticuleus je eigen route zitten plannen op de PC, dan opladen, enz... Als je meer een "on the fly" man bent zoals ik (geen zin om daar werk in te steken) dan zijn de 3 graden van de "kronkelroutes" optie een zegen. Dat werkt echt goed!
 14. order66

  Welke Benzine

  Mag ik dit even staven met foto's van 1983 toen ook al fan van Italiaanse brommers zoals jullie zien met mijn beste vriend van toen, altijd samen onderweg! Toen kon je nog lekker in short en T-shirt knallen
 15. order66

  Welke Benzine

  Ik ben een autist en tank al sinds 1983 super 98 in al mijn voertuigen tot nu toe. Een echte petrolhead dus ;-)
×
×
 • Create New...