Ga naar inhoud
Vespaforum.be

nero

Leden
 • Aantal items

  11589
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  199

nero last won the day on November 27

nero had the most liked content!

Community reputatie

1580 Excellent

Over nero

 • Titel
  MILF

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Classic Vespa Club Geraardsbergen
 • Mijn Scooter(s)
  GS 150
  SS180
  SS50

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Edingen
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

5641 profielweergaven
 1. nero

  Welke bitubo veren op lml 125 star met schijf.

  Ben benieuwd naar het resultaat. Groetjes, nero.
 2. nero

  Welke bitubo veren op lml 125 star met schijf.

  Ik ben dan ook geen LML-specialist, laat staan een 4T- liefhebber. Groetjes, nero.
 3. nero

  Zuiger vervangen

  Is de draad in de cilinderkop (waar de bougie in komt) vervangen? Dat boordje lijkt me niet origineel. Dat putje in de piston kan ook het begin zijn van een "smeltgat", veroorzaakt door een verkeerd ontstekingstijdstip. Groetjes, nero.
 4. nero

  Welke bitubo veren op lml 125 star met schijf.

  Vooraan: https://www.sip-scootershop.com/en/products/shock+absorber+bitubo+classic_70906100 Voor en achter: https://www.sip-scootershop.com/en/products/shock+absorber+kit+bitubo+_70021002 Als je 100% zeker wilt zijn stuur dan eerst een mailtje met de vraag of deze passen. Mogelijk moet je ook een verlengstuk aankopen (afhankelijk van de lengte van de veer die er nu in steekt) : https://www.sip-scootershop.com/en/products/distance+nut+h+420mm+_14987200 En deze vervang je ook best (komt meestal moeilijk van de oude veer): https://www.sip-scootershop.com/en/products/rubber+buffer+rear+top+shock_60536000 Groetjes, nero.
 5. nero

  Welke bitubo veren op lml 125 star met schijf.

  Sorry, heb er al veel geplaatst en qua comfort is bitubo (zeker achteraan) het beste op de markt. Je kan niet alleen de sterkte maar ook de tijd at de veer terug op zijn hoogte komt bijregelen. Als de vespa natuurlijk alleen dient om rond de kerk te bollen is dit idd een onnodige kost. Groetjes, nero.
 6. nero

  Welke bitubo veren op lml 125 star met schijf.

  Als je voor bitubo's gaat best de touring versie nemen, de race versie is te hard afgeveerd. Groetjes, nero.
 7. 80, ça passe... 84 was een paar jaar geleden ook goed. Groetjes, nero.
 8. Klopt, maar het moet wel een oldtimer zijn. Groetjes, nero.
 9. http://scooterhelp.com/electrics/pages/vespa.pk.html#diagram8 Hier zal het juiste schema wel bij staan zeker? Groetjes, nero.
 10. Zo dus... Groetjes, nero.
 11. Zoek gewoon een (hoge) borduur op of stoeprand en plaats de standaard op de rand zodat het voorwiel vrij boven de grond hangt. Demonteer uw reservewiel en gebruik dit om de vespa achteraan omhoog te 'krikken' . Vervang de band en gebruik nu de platte band als krik. Fluitje van een cent. Groetjes, nero.
 12. nero

  Schuurvondst , welk type is dit?

  Je kan proberen met commandant 4 om het losse roest en vuiligheid te verwijderen ( oa verkrijgbaar in de auto 5). Groetjes nero.
 13. nero

  Schuurvondst , welk type is dit?

  Lijkt me idd een Belgische GL 150 Typisch is de champagnekleur die alleen voor de Belgische markt werd gebruikt. Rijdend stond er zo eentje een paar jaren geleden te koop voor 2900€ (zonder accessoires maar in betere lak). In deze staat en gezien de kosten die nog moeten gebeuren max 1000€. Geen (geldige) papieren kan ook problemen geven bij inschrijving. Vraag aan de eigenaar of hij een attest van verlies van papieren aanvraagt bij de politie, dit kan helpen. Groetjes, nero.
 14. nero

  Super sprint 180 te koop

  De prijs op zich is ok maar idd goed kijken of het stuur / de voorvork niet beschadigd of vervormd zijn. Het schakelkruis vervangen en Bollen! Groetjes, nero.
 15. nero

  Uitlaat gl 150

  Ah, geen VGL1T dus... Groetjes, nero.
×