Jump to content
Vespaforum.be

nero

Members
 • Content Count

  12,156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,921 Excellent

About nero

 • Rank
  MILF

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  GS 150
  SS180
  SS50

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Edingen
 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

7,787 profile views
 1. nero

  Dikte koppelingsplaten

  Door ze te monteren en de koppeling uit te testen. In wezen maken een paar 10'den in dikte niet zoveel uit, tenzij de koppelingskorf dan zoveel naar buiten komt dat ze tegen het deksel drukt. Uit ervaring weet ik dat de originele tussenplaten van een betere kwaliteit zijn dan de (meestal kromme) aftermarket- platen. Let wel op dat de tussenplaten niet teveel zijn ingevreten door stilstand. Groetjes, nero.
 2. Als de andere spiegleuf zich op 90° bevindt ka je ook gewoon de draden op de cdi omwisselen. Groetjes, nero.
 3. Als het licht uit gaat bij het voor-en achteraan remmen (zoals je aangeeft) , zou ik gaan zoeken bij de bedrading in of rond je stoplicht. Mogelijk maak je daar massa met de stroomdraad. Maak beide kabels van het stoplicht eens los en check of de lichten dan nog uit gaan bij het remmen. Indien wel moet je verderop gaan zoeken. Groetjes, nero.
 4. Heb je de choke aangesloten? Een 225cc- cilinder verbruikt nogal wat benzine. En opletten met startpilot, ik zou dat niet gebruiken voor een eerste start ivm met de smering. Een beetje geduld kan ook helpen, de filmpjes "start van de eerste kick" zijn meestal fake news. Groetjes, nero.
 5. Meet de speling steeds langs de 2 zijden (links en rechts) om te vermijden dat je verkeerd meet. Groetjes, nero.
 6. Ik dacht 0.2 tot 0.4mm. Te weinig speling is ook niet goed! Groetjes, nero.
 7. Contactslot aanzetten? Groetjes, nero.
 8. Ik vermoed van niet. Anders krijg je de circlip mogelijk niet meer geplaatst (deze zorgt ook voor borging trouwens). Groetjes, nero.
 9. nero

  Thinner en schuurwol

  Ik vermoed dat daar een rekje heeft gezeten met 4 steunpunten. Of zoiets: https://www.ebay.com/itm/Aftermarket-Piaggio-125-150-180-200-Vespa-Super-Sprint-Rally-Wing-Badge-Emblem-/183543678122 , temeer dat je front logo ontbreekt? Groetjes, nero.
 10. nero

  Zadel veranderen

  Zwart (verven?) Groetjes, nero.
 11. Volgens Sam va Lambretta Finder komen ze idd van een LD. Bedankt Dave! Groetjes, nero.
 12. nero

  Misa of acma?

  Is dus een MISA. Dat er in Nederland weinig of geen MISA's rond rijden of rondgereden hebben is een misvatting. Volgens mij werden deze vespa's ook volop naar oa Nederland uitgevoerd. Groetjes, nero.
 13. Zal ik doen, bedankt! Groetjes, nero.
 14. nero

  Misa of acma?

  Als die een kleef logo heeft op het beenschild zal het een MISA zijn. Acma heeft naar mijn weten dit model niet gemaakt. Groetjes, nero.
×
×
 • Create New...