Jump to content
Vespaforum.be

EriX

Members
 • Content Count

  7,298
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

343 Excellent

About EriX

 • Rank
  Asphalt Terrorist

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vesparados Antwerpen
  Lambretta Club Belgium
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa T5
  Vespa GS200
  Vespa PX200 disc
  Lambretta LI185 s3

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,993 profile views
 1. Te koop: Richa 56 retro model lederen motovestMaat: D54, UK44 (= kleine XL)Kleur: rood-zwart-wit waarvan het wit reflecterend isBeschermstukken op rug, ellebogen en schouders2 zijzakken met rits, 1 binnenzak aan zijkant met rits, 1 binnenzak met velcro, 1 kleine (gsm/MP3) binnenzak op afneembare binnenvoering.Rits om motorbroek aan vast te maken, aan onderzijde mouwen ritssluiting en velcro, aan zijkant onderaan 3 drukknoppen en aan hals 2 drukknoppen om nauwer aan te sluiten. Heb deze maar een paar keer gedragen om op circuit te rijden en is dus in perfecte staat. Weg wegens te klein. Krijg vest nog wel dicht, maar kan mijn buik niet zo lang intrekken waardoor het niet meer aangenaam zit voor mijNieuwprijs was 320€, nu 150€.
 2. EriX

  Vespa et3

  Op de foto's op tweedehands zie ik dat het achterwiel verkeerd gemonteerd is. Brede rand van velg moet naar andere kant staan en dus ook het ventiel staat nu verkeerd...
 3. EriX

  Primavera et3

  https://www.2dehands.be/motoren/motoren/vespa/vespa-primavera-et3-521518489.html
 4. Voor mij de toprit van het jaar! Altijd een ware beleving. Er is er nog eentje in deze stijl (qua rondrit) en dat is de Geuzentoer.
 5. Dan zal ik maar niet met de Lambretta komen want dan speel ik gegarandeerd onderdelen kwijt onderweg... ;-)
 6. EriX

  Loterij

  gewoon te koop aanbieden. Je zal wel een zot vinden die er het geld voor wil geven dat jij wenst...
 7. EriX

  vespa girls

  Er is ook een scooterclub voor de dames: https://www.facebook.com/groups/301489277124593/
 8. EriX

  Shops?

  http://scooterservice.be/ https://www.scooterpassion.be/ http://lambrettafinder.com/
 9. dan is dit toch ook voor een beperkt publiek. Tweedehands.be kan iedereen raadplegen en gebruiken... Maar daar kan je natuurlijk gecontroleerd worden of je een verdoken handelaar bent (als je te veel verkoopt)
 10. tof, maar als je geen instagram account hebt kan je daar ook niets mee aanvangen want je kan niet reageren of de verkoper contacteren :-( Ik zie ook dat er bij sommige vespa's geen prijzen staan (bij de sprint bijvoorbeeld)
 11. EriX

  Vespa px 125 cc

  Ook al een paar keer gehad en twee opties die oorzaak waren van probleem. 1. Vuil in het gaatje aan de bil waar die koperen pin in gaat. Oplossing: met wattenstaafje eens proper maken droog of met wat alcohol oplossing. Er kan vuil of vocht inkruipen waardoor je dan een slecht contact hebt. 2. Slecht contact aan de pinker schakelaar aan het stuur. Open doen en kijken of er iets los zit of slecht contact maakt. Wat ik het meeste voor had was probleem nr1
 12. Te koud? Te nat? Te glad, niks van rijden maar...
 13. verwacht geen wonderen als je enkel een uitlaatje vervangt. Je gaat misschien iets sneller optrekken (lees: meer koppel) en een ander geluid hebben (lees: vooral luider) , maar dat iets is misschien genoeg voor u vermits je niet perse sneller wil rijden. Ik heb zelf geen ervaringen met Faco, maar weet wel dat ik tevreden ben van de SIP uitlaten. Leovinci is dan voornl. een knetterend geluid en veel brol voor weinig geld (zelfde voor sito+ die roest als je er naar kijkt), maar dat is mijn bescheiden mening en ik weet zeker dat er hier andere liefhebbers zijn die dit ten stelligste zullen tegenspreken. Polini vind ik ook vooral wat knetteren en een ietsje meer koppel verschil geven, tenzij je dit (en dat is met elke van de voorgestelde uitlaten hierboven) in combinatie gaat doen met een cilinderkit (meer cc's) en een grotere carburator, maar dat is nu net niet wat je wenst. Persoonlijk zou ik voor die SIp banaan gaan, maar hé misschien komen er nog andere oplossingen uit de bus die ik ook niet ken (Daan??).
 14. hier den banaan: https://www.sip-scootershop.com/en/products/racing+exhaust+sip+road+ban_24178000
×
×
 • Create New...