Ga naar inhoud
Vespaforum.be

EriX

Leden
 • Aantal items

  7286
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  30

EriX last won the day on January 23

EriX had the most liked content!

Community reputatie

335 Excellent

Over EriX

 • Titel
  Asphalt Terrorist

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vesparados Antwerpen
  Lambretta Club Belgium
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa T5
  Vespa GS200
  Vespa PX200 disc
  Lambretta LI185 s3

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

1869 profielweergaven
 1. EriX

  Vespa marketplace - instagram

  dan is dit toch ook voor een beperkt publiek. Tweedehands.be kan iedereen raadplegen en gebruiken... Maar daar kan je natuurlijk gecontroleerd worden of je een verdoken handelaar bent (als je te veel verkoopt)
 2. EriX

  Vespa marketplace - instagram

  tof, maar als je geen instagram account hebt kan je daar ook niets mee aanvangen want je kan niet reageren of de verkoper contacteren :-( Ik zie ook dat er bij sommige vespa's geen prijzen staan (bij de sprint bijvoorbeeld)
 3. EriX

  Vespa px 125 cc

  Ook al een paar keer gehad en twee opties die oorzaak waren van probleem. 1. Vuil in het gaatje aan de bil waar die koperen pin in gaat. Oplossing: met wattenstaafje eens proper maken droog of met wat alcohol oplossing. Er kan vuil of vocht inkruipen waardoor je dan een slecht contact hebt. 2. Slecht contact aan de pinker schakelaar aan het stuur. Open doen en kijken of er iets los zit of slecht contact maakt. Wat ik het meeste voor had was probleem nr1
 4. EriX

  Ik rijd rond en kom tegen.....

  Te koud? Te nat? Te glad, niks van rijden maar...
 5. EriX

  Verkoop verchillende vespa px 200

  @vespolia Je verkoopt toevallig niet dat windscherm met spiegels en die ruggensteun apart die op de donkerblauwe PX staan of dat zijn die onderdelen samen verkocht met de PX?
 6. EriX

  Uitlaat advies gevraagd

  verwacht geen wonderen als je enkel een uitlaatje vervangt. Je gaat misschien iets sneller optrekken (lees: meer koppel) en een ander geluid hebben (lees: vooral luider) , maar dat iets is misschien genoeg voor u vermits je niet perse sneller wil rijden. Ik heb zelf geen ervaringen met Faco, maar weet wel dat ik tevreden ben van de SIP uitlaten. Leovinci is dan voornl. een knetterend geluid en veel brol voor weinig geld (zelfde voor sito+ die roest als je er naar kijkt), maar dat is mijn bescheiden mening en ik weet zeker dat er hier andere liefhebbers zijn die dit ten stelligste zullen tegenspreken. Polini vind ik ook vooral wat knetteren en een ietsje meer koppel verschil geven, tenzij je dit (en dat is met elke van de voorgestelde uitlaten hierboven) in combinatie gaat doen met een cilinderkit (meer cc's) en een grotere carburator, maar dat is nu net niet wat je wenst. Persoonlijk zou ik voor die SIp banaan gaan, maar hé misschien komen er nog andere oplossingen uit de bus die ik ook niet ken (Daan??).
 7. EriX

  Uitlaat advies gevraagd

  hier den banaan: https://www.sip-scootershop.com/en/products/racing+exhaust+sip+road+ban_24178000
 8. EriX

  Evenementen: Frosty Balls Rideout 2019

  count me in, maar dan wel met ne classic scooter want nen automatic bezit ik niet... ;-)
 9. En dan nog hopen dat er wat Duitse en/of Engelse dealers/deelnemers afkomen
 10. EriX

  Voskesrit Sint-Niklaas !

  Goede organisatie en mooie bepijlde rit en de weergoden waren ook van de partij want een stralende zon tijdens heel de rondrit!
 11. Ja, dacht ik ook wel, maar dan zit er toch wel iets van ethanol in hé. De 98 heeft nu geen ethanol en ik dacht toch dat ethanol niet goed is voor onze motorblokjes en leidingen...
 12. Misschien hebben sommige onder jullie het al gelezen, maar er gaat alweer iets veranderen qua benaming aan de pomp wat de zaak alleen maar ingewikkelder maakt. https://www.demorgen.be/binnenland/diesel-euro-95-en-euro-98-verdwijnen-voortaan-tanken-we-b7-e10-en-e5-bb6d7d5d/?referer=https://www.google.be/ Nu heb je dus benzine 98 en bij sommige pompen nog 95, maar dat is bij de meeste pompstations alleen nog E95 (is met ethanol) wat je dus beter niet kiest voor een klassieke scooter. Ik begrijp uit het artikel dat de 98 benzine vanaf 12 oktober E5 is (verwarrend want is dat nu met of zonder ethanol?) en de 95 is dan E10 (met of zonder ethanol?). Niet onbelangrijk, want ik heb me toch altijd laten wijsmaken dat ethanol een NO GO is voor klassieke voertuigen (ook voor mijn auto van 21 jaar tank ik daarom altijd 98). Om de zaak nog wat verwarrender te maken lees ik in een andere krant dat alle benzine nu ethanol zal bevatten want daar staat die letter E dan ook voor... Ik kan alvast niet meer volgen want dat wil dan zeggen dat de 98 ook 5% of 10% ethanol kan bevatten... https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181003_03804461
 13. EriX

  Uitlaat welke kiezen?

  Als je minder herrie wil dan zou ik al zeker niet kiezen voor de sito ;-)
 14. EriX

  Lambretta LI125 Series 2 - originele lak

  ik wacht op de solden...
×