Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vespaciao

Leden
 • Aantal items

  1783
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  52

Vespaciao last won the day on January 13

Vespaciao had the most liked content!

Community reputatie

606 Excellent

Over Vespaciao

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  geen clubs (vrijheid,blijheid)
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 300 i.e super & H.D. Fat Boy & Vespa Ciao

Persoonlijke Gegevens

 • Beroep
  gevaarlijke, onderbetaalde en ondergewaardeerde job ;-)
 • Woonplaats
  de rustige, groene gordel rond Antwerpen
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

3995 profielweergaven
 1. Vespa PX 125e 2004 te koop

  ....................dus ------ 2.350 euro---------- om te onderhandelen..
 2. Vespa PX 125e 2004 te koop

  ........................................................................................................Om over een prijs te onderhandelen, moet je er natuurlijk wel eerst een prijs "opplakken"
 3. Nieuw machientje en toch eens iets anders...

  Toffe "werkbij" heb je daar aangeschaft....echt een stukje "Italië in België"
 4. De eerste stappen ...

  In steden zoals Amsterdam is een "groot scherm" dan weer hip...Vespa's met hoge schermen worden daar door velen bereden... omdat "misdaadkoning" Willem Holleeder er ook op reed. Copy-gedrag dat door velen wordt overgenomen...omdat het stoer en "gevaarlijk" staat met hoog "bad boy-gehalte", dat "onderwereldfiguren" ook rondreden met een Vespa met hoog scherm. Zelfs de beruchte advocaat Bram Moskowitz die uit zijn functie werd gezet...en die zich omringde met Hell's Angels en andere gangsters... reed ook met zo een Vespa met hoog scherm... Dus vergeet die "brave verhaaltjes" van "den bompa rijdt met een hoog scherm" )))
 5. De eerste stappen ...

  .......................................................je zou pas een echte "bompa / opa" zijn op je Vespa...als je ook nog een "pijp" in je mond zou steken en "kemelharen sloefen "zou dragen
 6. Terug van weggeweest, nu met een GTS 300 Touring

  .........proficiat met je aankoop...dat zal ongeveer een 130 euro per jaar zijn bij AXA...
 7. Van waar ?

  Klein vraagje tussendoor : bestaat dat " militair kamp van den armée belge" nog steeds ?... en zitten er nog "boefers" ( mooi woord voor beroepsvrijwilligers ) gekazerneerd ?
 8. Voorstellen

  Welkom...fijn cadeau van je grootvader...succes met de restauratie... en als je de Vespa al eens goed "opkuist" lijkt hij al een stuk "origineler"
 9. #DutchWesp Custom GTS Candy Python Green

  Ja Jim...ik denk dat je het doel dat je voor ogen had, meer dan voldoende hebt bereikt : een "dreigende camouflage- gifkleur" die verandert in de zon zoals bij een "rattle-snake"
 10. Van waar ?

  Kan dat iets te maken hebben met het "vroegere Belgisch leger" ? Ik herinner mij dat ik daar ooit nog eens ben geweest in een "ver verleden" voor een opleiding... En daarna moesten wij naar Duitsland om onze "verplichte legerdienst" te voldoen...naar het schijnt zouden wij daar "echte mannen" worden En als het bovenstaande niet juist is...je zit toch niet in één of ander "vluchtelingenkamp" of "zigeunerkamp" of "verscholen in de "bossen van Leopoldsburg"
 11. #DutchWesp Custom GTS Candy Python Green

  Eigenlijk vind ik dat "rood" van de voorveer, op de zwarte velg en het achterlicht nog zo slecht niet, in combinatie met dat "giftig groen"...het mag een "beetje gevaar" uitstralen
 12. Revisie van een GS160 motor

  Zeker en vast een dikke duim, en dat het blokje in de "gouden handen" is gekomen van een persoon die uit het "juiste hout" is gesneden" !! Meestal als ik iets verkoop...komt dat in handen van "geslepen palingen" en "zakenmensen" die er enkel geld aan willen verdienen En het ergste van al vind ik... dat wanneer ze iets komen kopen...dat ze een "toneeltje opvoeren en beloven er "heel goed zorg" voor te dragen...c'est la vie
 13. Oude Italiaanse plaat (Varese)

  .............TIP : je kan natuurlijk ook als "decoratieve blikvanger"een mooie verzameling nummerplaten ( van auto's en motoren ) aan je "garagewand" bevestigen. Zo heb ik in mijn garages al meer dan 200 auto-nummerplaten bevestigd ( vooral Amerikaanse maar ook Europese ) , oude fietsplaatsjes, brommerplaatjes, enz... Elke keer zeg ik dat ik daarmee ga stoppen, want het wordt een "fobie" ...maar ik kan het niet laten om telkens weer "vreemde nummerplaten" aan te schaffen.
 14. Hallo allemaal

  Welkom Hans...bedankt om "dit sixties-kereltje" van de "sloop" te redden en een "nieuw leven" te geven
 15. Wat komt er op dit achterlicht van deze struzzo?

  Dat zijn de "verluchtings-gaten" van het achterlicht ...bij een defect lampje...kan je er een "waxine-lichtje" insteken
×