Jump to content
Vespaforum.be

Peelke

Members
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

4 Followers

About Peelke

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  125 Primavera ET3 ('83)
  125 VNB (64')
  125 T5 ('92)
  GTS 300 ('17)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thx, Tom! Voor de liefhebbers geef ik nog even de Facebooksite van Ilario Lavarra mee; echt nen aanrader! Een knotsgekke Italiaan die momenteel de wereld aan het rondtoeren is op zijn Gran Turismo van 1968 Facebook foto's en posts (in Italiaans en Engels): https://www.facebook.com/ilario.lavarra.9 Website: http://www.vespanda.com/ Good roads!
 2. Te koop: bagagerek Cuppini met houder voor reservewiel. Beetje geoxideerd hier en daar maar verder in goede staat. (De tape rond de onderste spanstangen was om de lak van mijn Vespa te beschermen, maar kan er gewoon af) . Rekje was gemonteerd op een Primavera ET3. N.B. Opgelet: enkel geschikt voor classic smallframes (Primavera, 50 special, ...), niet voor largeframes (VNB, ...) ! Ik had dit rekje al eens gepost en volgens een SIP cataloog pastte hij ook op een largeframe, maar de realiteit bleek anders €20, op te halen in Schoten.
 3. Helaas pindakaas, babies! Dat boek is helemaal uitverkocht. Ik heb er zelf ook geen meer. Het is idd nog wel te verkrijgen als e-book uiteraard. (Voor de paper lovers; je kan het altijd afprinten of naar de bib gaan en fotokopiëren :) Blijf weg van profterende 2dehands-ollanders op bol.com en hun zotte prijzen! Alleszins dikke merci voor de interesse!
 4. Te koop: bagagerek Cuppini met houder voor reservewiel. Beetje geoxideerd hier en daar maar verder in perfecte staat. (De tape rond de onderste spanstangen was om de lak van mijn Vespa te bescherme) . Rekje was gemonteerd op een primavera, maar volgens SIP is dit eerder een model voor VNA/VNB (het onderste op de screenshot)? Past volgens mij op beide. €20, op te halen in Schoten.
 5. Yes! Zonder die dempers rinkelt mijn T5 zoals het hoofd van George Foreman na een uppercut van Mohammed Ali. #oldschoolreference #ouwezak
 6. Omdat ik zelf met mijn dikke kop zo lang heb moeten zoeken naar een Large jet-helm die in de GTS-brooddoos past... De (redelijk) nieuwe Nolan N21 (Large) past perfect in de koffer. Hoezee! Het ingebouwde vizier werkt redelijk goed (met mijn gezicht). Ik kan er autostrade mee doen zonder teveel wind. Maar er is ook een versie met groter vizier (past ook in de bak). Misschien handig om nog eens een lijstje te maken. Welke helmen passen er nog in?
 7. Heeft er iemand een idee welk het PVG nummer is voor een Primavera ET3 uit 1978? Zou geweldig zijn! Ik neem aan dat één bepaald model door de tijd andere pvg nummers krijgt naarmate het design wat aangepast wordt... groetz, Plke
×
×
 • Create New...