Jump to content
Vespaforum.be

herbal

Members
 • Posts

  659
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by herbal

 1. Alles is te regelen. Money talks and bullshit walks... Niet dat ik het leuk vind, maar zo gaat dat blijkbaar in het leven.
 2. Weekendje Berlijn gedaan, uiteraard ook de duurste straat bezocht (enkel kijken...) en dan zie je dit:
 3. Geconfronteerd worden met voorste band die druk verliest... Loopvlak band gecontroleerd, geen probleem te zien. Band eraf, binnenband eruit, opgepompt, in water gestoken, geen bellen, aansluiting ventiel op binnenband gecontroleerd, in orde... Enfin, band terug in buitenband en terug op velg. Twee weken gereden zonder drukverlies, ik dus in het gedacht: "het is opgelost..." Afgelopen woensdag willen vertrekken op mijn werk, platte voorband. Miljaaaaaaaaaaarde Gisteren naar dealer. Vraagt die me: "binnenwerkje ventiel al vastgedraaid?" Euh... nee. Even wat detergentspray op bovenkant ventiel gespoten... belletjes. Binnenwerkje ventiel aangedraaid, geen belletjes meer... Rode kop en naar huis... En zo leert ne mens iedere dag bij. Ikke eigenlijk = kieken.
 4. Als het kriebelt moet je ... starten en ... rijden!
 5. Nog even en de muggen zijn er weer... en de wespen dan ook. Vandaag korte rit van 10 km, fris maar wel ok. Alleen die hele zoutshit op de baan... Na rit onderkant + wielen wesp grondig afgespoten. Ne mens moet er iets voor over hebben.
 6. Eerste foto: "zoek de ezel..."
 7. Zoiets? Vespa anno 1962.bmp
 8. Indeed een pest op dit moment. Echt opletten!
 9. 't Is aan een sas, maar niet in Olen. De grens tussen Genk en Diepenbeek aan 't Albertkanaal. Mooi plekje, natuurgebied "De Maten" dat grenst aan het kanaal.
 10. Toegegeven, het is fris tegenwoordig, maar onder het motto "pluk de dag" toch een half uurke geknetter vandaag: Vermoedelijk de laatste rit van 't seizoen, maar dat heb ik dit jaar zeker al 14 keer gezegd.
 11. Salvatore met zijne schmallframe: Silvano met zijne Schpezial:
 12. Tiens, ik zie een LX of is dat een Chinees plastiekske? Die mens die de spot inspreekt vertelt trouwens het volgende: hij zegt vanaf 00:20 dat ze harder moet kicken of zijnen olie moet gebruiken om haren LX te laten starten na 1 kick. Is toch duidelijk
 13. Ik vermoed dat je kan besluiten dat je beter een vergelijking kan maken voor je volledig pakket verzekeringen per maatschappij.
 14. Vandaag 05/11 in Hasselt aan rood licht Maastrichtersteenweg - Grote ring een zwarte PX met schoon white walls. Knetterende Pinasco-uitlaat eronder. Nog kort naast gestaan aan rood licht en een babbelke gedaan. Mooie PX.
 15. Gaan we zeker nog eens doen, indien nietmeer dit jaar, dan zeker volgend voorjaar
×
×
 • Create New...