Jump to content
Vespaforum.be

JPU

Members
 • Posts

  489
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JPU

 1. Normalieter aanwezig :-)
 2. Ergens ten velde met de vnb ;-)
 3. Nee was vroeger, ergens rond 14u...
 4. Gisteren van Muizen richting Kampenhout mijn spiegelbeeld tegengekomen, ik was met de witte GTS en kruiste een andere Vespist op een witte GTS :-)
 5. Natuurlijk aanwezig, zo'n evenement mag je als echte Vespist niet missen!
 6. Top organisatie, we hebben ervan genoten! klein minpunt was het galadiner, eerste tafels hadden al gedaan met hun 2de keer terwijl de laatste rij tafels nog voor de eerste keer moesten gaan...(dat was dan om 20u45 en toen ging de catering rantsoeneren nogwel). Voor de rest dik in orde!
 7. Welkom, Ik zou zeggen gewoon het forum blijven volgen, dan weet je binnen de kortste keer wat er bij een Vespa allemaal komt kijken ;-)
 8. Kasteel van Horst, waar men gezellig kan terrassen :-)
 9. De hoogste GTS-km-stand die ik tot nu toe ben tegengekomen op de meetings was 62.000 km...
 10. Pilaf heeft gelijk, Duidelijk niet dus, fout ligt bij die mechanieker en niet bij Vespa...ik zou de zaakvoerder confronteren met de handleiding en de kosten voor de nieuwe afstelling voor hem laten.
 11. Ik verdeel mijn km's over 3 Vespa's, per Vespa dus wat minder maar in totaal evenveel als jij hoor... Een Vespa dient om mee te rijden en niet om in de living te staan ;-)
 12. Ken een aantal leden die dit ook voorgehad hebben, was opgelost met de laatste nieuwe mapping erop te zetten (dus niet gewoon de bestaande mapping opnieuw te installeren) ;-) Grts.
 13. Het was de moeite! Ondanks dat het even geregend heeft zijn er toch veel classics komen opdagen. De organisatie was uitstekend en de rit was mooi. Proficiat CVCH met jullie Lustrum, tot de volgende ;-)
 14. Zo heb ik er ook 1, een VNB1t van 1960, is het model met stuur in 2 helften ;-) Zadelovertrek is volgens mij niet meer te redden...
 15. Is idd een knappe wesp, ben normaal niet zo te vinden voor de GTV reeks maar deze mag er zijn. Heeft een wat ruiger kantje zo met die matte kleur.
 16. Mooie rit, goede organisatie, lekkere pizza's en volle bak zon, meer moet da ni zijn! :-)
 17. En voor de rest de echte oldies bannen uit de stad, schandalig!
 18. In Hélécine aan het recreatiedomein ;-)
 19. @Marc T, ik had hem niet direct zien staan maar hij staat er wel degelijk op de Vespa ;-) Ferme foto! Grtz.
 20. We mogen dit jaar spreken van de succesvolste editie tot nu toe, +/- 350 inschrijvingen! Het weer was dan ook prachtig, bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen!!!
×
×
 • Create New...