Jump to content
Vespaforum.be

herbal

Members
 • Posts

  659
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 125 + GTS 125 i.e.

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

herbal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

288

Reputation

 1. September 2015: GTS 125 van 07/2013, zelfde probleem. Radiator defect, verlies koelvloeistof onderaan aan de zijpikkel. Hersteld, maar nieuwe radiator moeten laten steken.
 2. Alles is te regelen. Money talks and bullshit walks... Niet dat ik het leuk vind, maar zo gaat dat blijkbaar in het leven.
 3. Weekendje Berlijn gedaan, uiteraard ook de duurste straat bezocht (enkel kijken...) en dan zie je dit:
 4. Geconfronteerd worden met voorste band die druk verliest... Loopvlak band gecontroleerd, geen probleem te zien. Band eraf, binnenband eruit, opgepompt, in water gestoken, geen bellen, aansluiting ventiel op binnenband gecontroleerd, in orde... Enfin, band terug in buitenband en terug op velg. Twee weken gereden zonder drukverlies, ik dus in het gedacht: "het is opgelost..." Afgelopen woensdag willen vertrekken op mijn werk, platte voorband. Miljaaaaaaaaaaarde Gisteren naar dealer. Vraagt die me: "binnenwerkje ventiel al vastgedraaid?" Euh... nee. Even wat detergentspray op bovenkant ventiel gespoten... belletjes. Binnenwerkje ventiel aangedraaid, geen belletjes meer... Rode kop en naar huis... En zo leert ne mens iedere dag bij. Ikke eigenlijk = kieken.
 5. Als het kriebelt moet je ... starten en ... rijden!
 6. Nog even en de muggen zijn er weer... en de wespen dan ook. Vandaag korte rit van 10 km, fris maar wel ok. Alleen die hele zoutshit op de baan... Na rit onderkant + wielen wesp grondig afgespoten. Ne mens moet er iets voor over hebben.
 7. Eerste foto: "zoek de ezel..."
 8. Zoiets? Vespa anno 1962.bmp
 9. Indeed een pest op dit moment. Echt opletten!
 10. 't Is aan een sas, maar niet in Olen. De grens tussen Genk en Diepenbeek aan 't Albertkanaal. Mooi plekje, natuurgebied "De Maten" dat grenst aan het kanaal.
×
×
 • Create New...