Jump to content
Vespaforum.be

Gio

Members
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

147 Excellent

3 Followers

About Gio

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  VNA1T 1958
  VNB4T 1964

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Limburg
 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2,389 profile views
 1. Gio

  Bougie kleur

  Oke, zal de volgende stap zijn . Morgen eentje uithalen. Alvast bedankt iedereen.
 2. Gio

  Bougie kleur

  Frederik, sproeier 125 zit terug erin en luchtschroef 2,5 toeren uit . Lijkt alsof je beter gaat , maar kan een gedachten zijn . Precies meer kracht of langer kan doortrekken. Zal wat foto's bij doen van de 2 testen, maar zie niet direct een verschil. De eerste 3 foto's 3de test en de 2de test .
 3. Gio

  Bougie kleur

  Nero, dus uit is rijker . Was dan fout bezig . Dan even zoeken met 125 en dan verder met de luchtschroef afstellen naar de juiste richting draaien 😀 Wordt vervolgd ,alvast bedankt hiervoor every one .
 4. Gio

  Bougie kleur

  Speedracer, dus 125 is het niet overdreven voor mijn Standard blok , behalve de sip road uitlaat dan ? Klopt ook beter voorkomen dan een vastloper krijgen.
 5. Gio

  Bougie kleur

  Klopt nero, maar als je aan de lichter kant is moet de schroef weer in gedraaid worden niet ? En dan ga ik richting 1,5 toeren weer? Dan klopt misschien het verhaal over het fijne draad weer niet ? Maar hoe ze zeggen, ieder blok is verschillend zeker. Zal daar eerst proberen . Voor de rest merk ik niets tijdens het rijden, reageert zeer goed.
 6. Gio

  Bougie kleur

  Zal eens proberen, heb er nu nog geen om te testen. Laat het nog iets weten.
 7. Gio

  Bougie kleur

  De zelfde omstandigheden, alleen met volledig gas open getest voor 1km lang ongeveer. De rest is er niets veranderd. Moet misschien kijken of een 123 of 124 sproeier bestaat !
 8. Gio

  Bougie kleur

  Een vraag over het kleur van mijn bougie, als dit goed is van kleur? Persoonlijk lijkt me iets te licht. Blok is een 200 en carb si 24 dellorto spaco . Hoofdsproeier 122 Uitlaat: sip road , bougie 200 km oud . Mengsel is 1.25 . Luchtschroef 2 toeren open. Daarvoor had ik een sproeier 125 , maar was aan de zwarte kant van kleur. Bougie is een ngk 7e Hopelijk ben ik hier fout ! Mvg
 9. Als ik een berg af rij , hou mijn gas het zelfde stand dat ik voor het berg af ga . Dus niet toe ook niet volledig open. Bv, 50km/u of 70/u zo laat ik mijn gas open . Een aantal keren getest en niets gebeurd. Helemaal toe idd niet goed voor je cilinder.
 10. Rolantie vijs verder indraaien misschien.
 11. Een nieuwe bougie lijkt me
 12. Ferm materiaal, succes met het verkoop!
×
×
 • Create New...