Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Gio

Leden
 • Aantal items

  465
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

Gio last won the day on November 22 2017

Gio had the most liked content!

Community reputatie

126 Excellent

3 Volgers

Over Gio

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  VNA1T 1958
  VNB4T 1964

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Limburg
 • Land
  België

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

1.518 profielweergaven
 1. Gio

  restauratie vna

  Voila, gewoon niet opgeven daar zat de fout. Geniet ervan
 2. Gio

  Framenummer

  Misschien kan maskes je hiermee helpen , of iemand van hier ?
 3. Gio

  Framenummer

  Het lijkt me 77 te zijn , maar op het foto afgaan ben je nooit 100% zeker van !
 4. Gio

  restauratie vna

  Ben ook benieuwd, succes.
 5. Gio

  restauratie vna

  Het probleem is niet je cilinder, maar wanneer je blok gaat vast draaien moet je even op je kickstarter een klein beweging doen , zodra je carters van zelf dicht slaan en dan vast draaien en wanneer je moeren echt vast draait kijk tussen door naar je kickstarter als er nog beweging komt. Daar zit de probleem. Je moet je bouten volledig lossen en je kickstarter op zijn plaats zetten tot je niet meer vast zit. Hou vol dat is vespamurfy. Oh ja , smeer die piston en cilinder maar lekker vettig .
 6. Gio

  restauratie vna

  Oke, maar kijk even na of er geen beschadigingen in je carter zit . Waar het lager in zat .
 7. Gio

  restauratie vna

  Ja, heel zeker.
 8. Gio

  restauratie vna

  De rechtse bedoel ik ook , wat had je eerst geplaatst? Eerst die grote rondel en dan de rest. Hier had ik me toen vergis . En liepen een aantal lagers uit en kwamen in mijn vertanding terecht.
 9. Gio

  restauratie vna

  Zit er een rondel bij ?
 10. Gio

  Spaco vs dellorto

  24 gr kan , maar met een ontsteking van een 200 staat idd op it . Klopt wat koeno83 zegt over de gaatje in de luchtfilter, kan het kleur ook beïnvloeden . Maar dan wordt je net donkerder ! Kijk eens zonder luchtfilter of je gasschuif volledig open gaat als je aan je gashendel draait?
 11. Gio

  Spaco vs dellorto

  Welke uitlaat heb je dat je met een hoofdsproeier 128 gebruikt ? Ik met een pinasco 177 , standaard potje ,carb spaco si 24 hoofdsproeier 122 maar ben niet zeker , kan wel morgen kijken. Maar zeker geen 128 . En ontsteking op A dacht ik . Luchtschroef niet meer dan 2 toeren open . Moet je zien hoe het aanvoelt.
 12. De schuine kant tegen de wang van krukas . Ik gebruik een sanitair buis die op het bus past en ook over het krukas gaat zonder ergens te raken.Met kleine tikken te werk gaan . Eerst krukas een nachtje in de vriezer steken . Je kan de bus warm maken, maar moet niet .
 13. Ik had toen het zelfde meegemaakt, had het naaldlager verkeerde kant ingestoken, er zat nog een soort rondel die eerst in moest . Dat was zoiets als ik me goed herinnert, had het met de foto's vergeleken en zag het dat fout was . Wel met een vna blokje gebeurt. Maar jou blok zal misschien niet hetzelfde zijn als de mijn ... , durf het niet te zeggen.
 14. Rijden zal het niet zijn in deze koele zoete natte feestdagen Hopelijk dat mijn vespa mij nog kan ver(dragen) voor een paar goeie kilo's Maar vespaciao ik heb jou boodschap begrepen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...