Jump to content
Vespaforum.be

Gio

Members
 • Content Count

  475
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

135 Excellent

3 Followers

About Gio

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  VNA1T 1958
  VNB4T 1964

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Limburg
 • Land
  Belgiƫ

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,656 profile views
 1. Gio

  Project 1963 vbb2t

  Idd Frederik, maar s'nachts werken aan je vespa zonder gestoord te worden ... is heerlijk. Alleen als er nog veel werk was he . Zoals er kleine problemen zijn , dan toch door de dag doen als er niet veel tijd in beslag neemt.
 2. Gio

  Achtervering px 2006

  In zo'n geval, uw zwarte rubber die in je kader zit verwijderen. Kan je met een pitslamp er goed zien om te mikken en klaar.
 3. Gio

  Motor opties 1963 vbb

  Dat is wat je het liefst ziet , en uiteraard veiligheid eerst. Ik heb een op 10 inch omgebouwd, met een 200 eronder. En de andere op 8 inch gelaten met een 177 kit. Is ook niet ideaal voor rem prestaties, maar vooral voor het uiterlijk gegaan. Waardoor een andere potje gestoken dat je sterk op een vnb look bleef. En zonder dat je uitlaat de weg raakt bij remmen of met 2 man erop zit. Dit stoorde me enorm.
 4. Gio

  Motor opties 1963 vbb

  Kan wel gaan, maar zonder auto mix in uw geval. Of de automatische oliemengsel afkoppelen. Maar hier weet ik het ook niet . Maar was ook niet een groot probleem om het te doen. En weet niet of je 8 inch heb , anders hier ook wat ingrepen doen + blokje openen door een andere vertanding te steken, maar hier ben ik ook geen meester in . Wel ook eens gedaan via hulp van de forumleden. Andere remblokken voor van achter, dit alleen voor 8 inch he .
 5. Gio

  Start problemen

  Ja , moet iets open staan op relanti.
 6. Bedoel in je blok zelf ?
 7. Het was plezant, schone rit, sfeer ook , lekker weertje erbij . Meer moet dat niet zijn . Bedankt mannen sc primavera , goed gedaan. Tot volgende jaar zou ik zeggen. Grt
 8. Als de mijn start die dag , ook van de partij.
 9. vlotternaald vervangen !
 10. Gio

  restauratie vna

  Voila, gewoon niet opgeven daar zat de fout. Geniet ervan
 11. Gio

  Framenummer

  Misschien kan maskes je hiermee helpen , of iemand van hier ?
 12. Gio

  Framenummer

  Het lijkt me 77 te zijn , maar op het foto afgaan ben je nooit 100% zeker van !
 13. Gio

  restauratie vna

  Ben ook benieuwd, succes.
 14. Gio

  restauratie vna

  Het probleem is niet je cilinder, maar wanneer je blok gaat vast draaien moet je even op je kickstarter een klein beweging doen , zodra je carters van zelf dicht slaan en dan vast draaien en wanneer je moeren echt vast draait kijk tussen door naar je kickstarter als er nog beweging komt. Daar zit de probleem. Je moet je bouten volledig lossen en je kickstarter op zijn plaats zetten tot je niet meer vast zit. Hou vol dat is vespamurfy. Oh ja , smeer die piston en cilinder maar lekker vettig .
×
×
 • Create New...