Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Niels_1977

Leden
  • Items

    751
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

6 Volgers

Scooter Gegevens

  • Scooterclub
    Vespa Club Groningen
  • Mijn Scooter(s)
    Motovespa 160S
    Vespa PX200E
    Vespa GLb 150 Misa

Persoonlijke Gegevens

  • Woonplaats
    Amersfoort
  • Land
    Nederland

Recente bezoekers van dit profiel

2.907 profielweergaven

Niels_1977's prestaties

Proficient

Proficient (10/14)

  • Reacting Well Zeldzaam
  • Very Popular Zeldzaam
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator

Recente badges

197

Reputatie

  1. Zoek je een complete en werkende Vespa, of mag het ook een project zijn? https://link.marktplaats.nl/m2048007239?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios Kan je de eerste 5 digits beter op de foto krijgen? Dat nummer ziet er nogal uit alsof het naderhand erin geslagen is, klopt dit lettertype wel? (misschien is dit normaal voor Vespas uit Congo?!)
  2. Niels_1977

    Eicma 2023

    Ah ok, dat wist ik niet. Best aardig alternatief mocht tweetakt ooit verboden worden.
  3. Niels_1977

    Eicma 2023

    Weer veel nieuwe innovaties te vinden op Vespa gebied op de Eicma 2023, oa nieuwe electrische motor van Pinasco; RPReplay_Final1699739282.mov
  4. Nog goedkoper; https://allesvoorscooters.nl/ontsteking-stator-5-polig-voor-vespa-px-125-200/?gclid=EAIaIQobChMIttuY49iJggMVa4toCR3BSgJ5EAQYBSABEgIdsPD_BwE Werkelijk geen idee wat de kwaliteitsverschillen zijn, duurder wil zeker niet altijd betere kwaliteit betekenen. Ik vermoed dat als test een LML grondplaat geen slechte keus is. Het is geen stelregel, maar heb ervaren dat de grondplaten die in grote hoeveelheden zijn geproduceerd (Piaggio/LML) best redelijke kwaliteit bieden.
  5. Kan een moderator voor je doen. Het nummer is iig verwijderd zie ik.
  6. Je mobiel niet hier posten ivm phishinig ed. Bericht verwijderen en mobiele nr via pb versturen aan Daan.
  7. Niet zo'n goed plan om je nr hier te posten aangezien iedereen (ook niet leden) dit nummer van i-net kunnen halen. Dus beste verwijderen uit je bericht en doorgeven via pb.
  8. Is op zich het beste, echter vind nog maar eens een carbu bak zonder mengsmering. Of ze kosten 150 euro bij Sip 😅 Of heul belabberde LML carbu bakken.
  9. Wie kan hier iets over zeggen; Ik ben al een aantal dagen aan het klussen aan mijn Sprint en kreeg het blok maar niet goed lopend, vandaag 1 vd hoofd oorzaken gevonden, de carb te vast gezet. Maar het vreemde is dat ik het volgens de gegevens van zowat alle Nm tabellen heb vastgezet, dus tussen de 16-20 Nm. (18Nm) Vandaag toch maar eens zonder moment sleutel gedaan en vond de moeren al heel behoorlijk vast zitten, daar in de buurt gaan zitten met 12Nm en valse lucht probleem is weg! In vrijwel alle andere gevallen lijken me de genoemde Nm waarden correct, maar voor de carb dus niet perse! 😅 Toch benieuwd; Houden jullie je strikt aan die tabellen? En ook tegen het carb probleem aangelopen?
  10. Bij de VGLB1T is er standaard een accu in het systeem, zoals Pilaf zegt, kijk eens naar die oude topics dan wordt je veel wijzer.
  11. Klopt, hij laat het doen, maar goede kwaliteit lak. Maargoed als het mijn project was zou ik het door een professionele spuiter (wat de beste keus is geen idee) laten doen, alleen al dat er een spuitcabine wordt gebruikt maakt dat het resultaat een stuk beter is.
  12. 1500 is helemaal geen gekke prijs tegenwoordig. Ik zou het bij bv Maskes laten spuiten, je doet onrecht aan al je werk om er nu een matige spuitbus lak op te zetten.
  13. Ah, goed om te weten, dan zal ik de electra wellicht vervangen door Ducati/PX onderdelen. De kwaliteit vd electra is idd erg basic (is al te concluderen aan het uiterlijk vd stator), de carters/cilinderset valt me niks tegen.
  14. Hallo Pilaf, wbt grijze kastje bedoel ik toch iets anders, de pickup zit vast aan de grondplaat, maar zit boven het vliegwiel, detecteert een stukje metaal op het vliegwiel en bepaald zo het moment waarop de bougie een vonk moet geven. Het onderdeel wat ik bedoel is denk ik een opslitsing vd bobine, waarom LML dit heeft gedaan weet ik niet. Dus deze 2 onderdelen is denk ik gelijk aan 1 bobine van de px (onderste foto);
×
×
  • Nieuwe aanmaken...