Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bowyer

Leden
 • Aantal items

  325
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  8

Bowyer last won the day on August 10 2018

Bowyer had the most liked content!

Community reputatie

86 Excellent

1 Volger

Over Bowyer

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vgla 1 t '60
  PX200 94

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Nederland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bowyer

  Ombouw naar voetschakeling

  Dank allen voor de reacties. Die sequentiële schakeling kost serieus geld voor een gadget. Voorlopig eens nadenken of ik toch niet iets met of voetschakeling kan of misschien een schakelhandvat van een flandria. Groetjes,Thijs.
 2. Bowyer

  Ombouw naar voetschakeling

  Die is wel mooi. Vind ik denk ik mooier dan een voetschakeling. Waar is dat te koop?
 3. Bowyer

  Ombouw naar voetschakeling

  Dank je wel. Onderdelen van Flandria zijn hier zo mogelijk nog zeldzamer dan sommige vespa delen Mocht er iemand een idee hebben hoe je dit kunt maken met een schakelpedaal wat altijd in dezelfde positie terug komt dan hoor ik dat graag.
 4. Bowyer

  Ombouw naar voetschakeling

  Ja gezien, deze foto bedo3lde ik alleen kon hem nergens meer vinden. Ik heb zelfs gereageerd in dit topic. Maar het is inderdaad jammer dat het schakelpedaal niet in nul stand terug keert. Zal daar eens op zoeken hoe zoiets te maken valt.
 5. Bowyer

  Ombouw naar voetschakeling

  Omdat het mij leuk lijkt om dat te doen, niet meer en niet minder. Of omdat het kan of wat je nog meer voor onzin kunt verzinnen om iets te doen. Maar in het echt omdat ik een soort superbike stuur er op zou willen zetten en dan is een handschakeling voor 4 versnellingen een dingetje. De schakelhandvatten die er te koop zijn in 4 versnellingen hebben een heel andere schakelde dus komen niet overeen met de px. En als ik dan toch zelf wat moet gaan bouwen dan ook maar gelijk echt iets anders. Ik meen ooit wel eens een foto van iets dergelijks gezien te hebben maar kan het niet vinden. @Jeansprint dat is ook wel grappig maar vreselijk onhandig lijkt mij. Maar zie ik nu goed dat dat een zelfde mechaniek is als wat op het blok zit?
 6. Bowyer

  Ombouw naar voetschakeling

  Hallo allen, Is het mogelijk om een px om te bouwen naar voetschakeling? Is dat al eens gedaan en bestaat daar een verslag van of foto's? Ik hoor graag wat de mogelijk of onmogelijkheden zijn. Thijs.
 7. Bowyer

  Framenummer begint met.

  Dank jullie wel, we zijn er uit. Het is een v 50 speciaal van 74.
 8. Bowyer

  Framenummer begint met.

  Thx Frederik 9111, Dat kan wel eens de oplossing zijn, hij gaat het randje verder kaal halen op zoek naar nog een nummer.
 9. Bowyer

  Framenummer begint met.

  Sorry foto heb ik alleen op watsapp en weet ik niet hoe ik die op mijn pc krijg. Het zijn de hoofdletters OGM dan 6 cijfers en hoordletter M En dit is het nummer wat aan de zijkant achter de rand van het motordeksel staat in het frame.
 10. Bowyer

  Framenummer begint met.

  Hoi allen, Een kennis van mij heeft een smallframe scooter gekregen in ruil voor een klus. Nu is hij zoekende wat voor een scooter het eigenlijk is alleen kan hij aan de hand van het framenummer op scooterhelp niets vinden. Het nummer start met de letters; OGM dan 6 cijfers en dan weer een M. Is er iemand die deze combinatie herkent en weet wat dit voor model is? Alvast bedankt! Thijs.
 11. Bowyer

  Mijn projectje

  nou ja voor een cosa dan. Ik zie regelmatig prijzen langs komen waarvan ik denk daar kocht ik 10 jaar terug nog een redelijke px200 voor. €12 tot 1500,- is echt niet meer een vreemde vraagprijs,of ze het krijgen is wat anders natuurlijk. 10 jaar terug koste een cosa tussen de 2 en 400 afhankelijk van de staat. En er is niets mis met een lml als ik er ooit een tegenkom voor redelijk geld dan wil ook zo'n 4takt ding nog eens hebben.
 12. Bowyer

  Mijn projectje

  Maak je niet druk, 10 jaar geleden wou niemand een cosa hebben nu gaan ze voor grof geld. Over een tijdje geld dat zelfde voor een lml ook al is het geen "echte"
 13. Bowyer

  Achterrem cosa 200

  NIET remmen zonder de trommel!!!!!!
 14. Bowyer

  vespa gl 150 (vgla1T)

  verkocht
 15. Bowyer

  Help! elektrisch probleem.

  Hoeveel watt is uw dimlicht? Mogelijk dat die te zwaar is en daardoor een te grote verbruiker is of er is een hele grote overgangsweerstand ergens in het circuit van het dimlicht of het dimlicht veroorzaakt een soort sluiting mogelijk omdat de aarding niet voldoende is. Even met een ohm metertje aan de slag.
×