Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bowyer

Leden
 • Aantal items

  276
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

Bowyer last won the day on December 13 2017

Bowyer had the most liked content!

Community reputatie

67 Excellent

1 Volger

Over Bowyer

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vgla 1 t '60
  PX200 94

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Nederland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bowyer

  Kickstarter problemen

  Nu even kijken of hij met rijden nog goed ontkoppelt,anders andere koppeling steken.
 2. Bowyer

  Kickstarter problemen

  kan het zijn dat tegen de compressie aan de koppeling slipt? kabel wat losser of nieuwe koppeling??
 3. Bowyer

  vespa gl 150 (vgla1T)

  Vespa gla (vgla1t) van 1960 misa. Originele nederlandse scooter met kenteken 3 versnellingen. 150cc originele motor. Originele sloten en sleutels. Voor een aantal jaren terug gerestaureerd maar hij staat er maar, zie km stand. Vanwege betrouwbaarheid is er een elektronische ontstekking geplaatst, nu is het kraan open en starten. Frame, billen en andere onderdelen zijn gestraald en gepoedercoat. Leuke scooter om te rijden heel veel bekijks. https://link.marktplaats.nl/m1289200372 Kleur is niet origineel en de ontsteking is vervangen door elektronisch.
 4. beluchtings gaatje in de tankdop dicht? Rijd eens met de dop van de tank er af(niet met volle tank doen) Of bobine die warm word en onderbreekt en na afkoelen het weer doet.
 5. Bowyer

  Pinkers PX

  Ik heb bij mijn gl alle massa's samen laten komen op de aansluiting van de gelijkrichter en die weer naar het blok toe. Is wel even prutsen om de draadjes netjes door de tunnel te krijgen maar sindsdien perfect brandende verlichting en ook beter starten. Wel alles solderen en afwerken met krimpkous of echte goede stekkers gebruiken met een siliconen hoesje en niet van die knijpstekkers van de dhzmarkt met plastic isolatie.
 6. Bowyer

  Cosa LX 200 '90 Slaat af tijdens rijden - Help!

  beluchting van de tank?
 7. Bowyer

  Pinkers PX

  wat je beschrijft lijkt toch sterk op een massa fout. Ik had iets vergelijkbaars en heb toen bijna alle punten voorzien van een extra massa aansluiting.
 8. Bowyer

  Vespa pk50s 85cc

  en met 1:50 meer vermogen want waar olie zit zit geen benzine
 9. Bowyer

  Hallo!

  Zo ben ik begonnen ;-)
 10. Bowyer

  Hallo!

  Beste Hans, Ik heb een gl-a uit 60 en heb daarbij het haynes boek met isbn 0856961264. Bijzonder is alleen wel dat er bij mij geen accu in hoort en bij die van jou dan weer wel. Mechanisch klopt dit boek tot in detail alleen de elektrische schema's daar kwam ik niet mee weg. Verder een leuke scooter die nog redelijk mee kan met toerritten omdat dan de gemiddelde snelheid wat lager is voor dagelijks verkeer wat minder, ik kan op top op de teller net aan 80 halen en dat is eigenlijk te weinig. Voor de wat snellere ritten heb ik dan ook een px200 erbij. Heel veel plezier met je gl en laat hem als het maar half mogelijk is zo origineel mogelijk. De mijne was al zodanig toegetakeld dat olak geen optie meer was.
 11. Bowyer

  het richten van een PK kader

  met houten blokken en een vracht lijmtangen. Succes!!
 12. Bowyer

  het richten van een PK kader

  ja al eens een px gericht,frame goed vast zetten op een stevige ondergrond en dan met name op de plaats waar je motorbout zit. dan een lange stang door het balhoofd en voorzichtig trekken,let op dat je beenschild niet begint te plooien. Later na meten of je balhoofd weer min of meer in lijn staat,belangrijker is(vork monteren)of je wielen sporen. Mijn eigen px is ook niet helemaal recht en zo zijn er heel veel vermoedt ik,maar zolang je wielen in lijn staan en niet extreem scheef afslijten of als je je stuur loslaat je scooter gelijk links of rechtsaf wil kan je er mee rijden. Let wel dit alles is geheel op eigen risico!!!!!!!!!!
 13. Bowyer

  voorband spoort niet correct

  lager van de schommelarm??
 14. Bowyer

  Carburator selecteren pk 50 xl2

  anders heb ik nog een 16-12m liggen
 15. Bowyer

  ervaring met plastidip of wrappen?

  px is inderdaad niet meer de allerbeste,maar het was eigenlijk als flauwekul omdat ik dat paars wel tof vind.
×