Jump to content
Vespaforum.be

Sjoerdo

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

1 Follower

About Sjoerdo

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Faro Basso VM1T (1953)
  Motovespa 125 (1958)
  Vespa 50n (1971)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Leiden
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sjoerdo

  Misa of acma?

  Bedankt voor de reacties! Weet iemand of er verschil zit tussen deze twee vervangingsdelen van SIP? of passen ze allebei op de GL? https://www.sip-scootershop.com/en/ersatzteile/spare+parts++vespa+125150rally+57-008/frame++repair+sheet-1374?
 2. Mooi werk! Ik ga straks zeker wat van je tips kunnen gebruiken! moet een flink stuk geamputeerd worden...
 3. Sjoerdo

  Misa of acma?

  Bedoel je het vespa logo? Logo op t beenschild is nl. weg, maar ook geen gaatjes, dus kan kleef geweest zijn... Vandaar mijn vraag, ik ken Donza alleen via dit forum (ben een Ollander he). De scoot is nieuw verkocht in Amersfoort. Maar gewoonlijk kom je niet veel MISA's tegen in Nederland. Hebben hier dus zeer waarschijnlijk te maken met een in Belgiƫ geproduceerde GL 150.
 4. Sjoerdo

  Misa of acma?

  Beste mede-Vespisten, Dit weekend een onbekende Vespa opgehaald. De wesp heeft Donza plaatjes op het zadel en het motorblok zegt VGLA1M. Is het een MISA GL 150? Het framenummer helaas helemaal weggerrot...
 5. Sjoerdo

  Buitenband pk50

  Beste propliner, ik heb beide situaties gehad, begonnen met moderne scooters die allemaal een vaste velg hadden, vervolgens bij mijn eerste vespa v50 enthousiast ook geprobeerd de band er af te lichten met bandenlichters, niet wetende dat de velg gesplit moest worden. Aangezien OP aangeeft dat hij met bandenlichters bezig is, lijkt me dit de meest aannemelijke conclusie. Indien de velgen zijn gesplit en de band vast zit geroest (had ik bij mijn VNB1t) zou je eerste tool van keuze geen bandlichter zijn.
 6. Sjoerdo

  Buitenband pk50

  misschien een hele stomme vraag/opmerking, maar je weet dat de velg uit twee delen bestaat die je van elkaar los moet schroeven?
 7. probeer eens de hoeveelheid lucht die door het luchtfilter binnenkomt te verkleinen (stuk je tape oid).
 8. Als je ze wilt versturen zou ik ze wel graag willen hebben, uiteraard verzendkosten voor mijn conto (naar NL).
 9. Jeetje, dat is een flinke klus geworden. succes met het vastlassen!
 10. Sjoerdo

  Vespa?

  gaaf ding, is dat een NL kenteken?
 11. Sjoerdo

  V50 koppeling

  Dat probleem heb ik ook eens gehad, bleken inderdaad te dikke platen te zijn. Ik heb toen de nieuwe kurkplaten gecombineerd met de oude tussenplaten, dat werkte. succes.
 12. Sjoerdo

  Vespa vnb1 1959

  Mijne was een licht blauwe in O lak. De standaard zat per zijde vast met 1 bout ipv 2 zoals later dit klopt bij jou frame, mijn claxon was ook zwart, billen zonder sier trim klopt ook. Ik vind de tank dop er wel wat raar uitzien, ziet er niet origineel uit...
 13. Sjoerdo

  Vespa vnb1 1959

  ik heb een vnb1 gehad, maar moet foto's zien om iets te kunnen zeggen. in ieder geval moet de headset een split unit zijn.
 14. ik kan geen passend zadel vinden helaas volgens mij is het zadel van de 98 tot en met de vm2t een fit, maar deze zijn zeldzaam...
×
×
 • Create New...