Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vespa for Life 2011


vespa for life

Aanbevolen berichten


Sponsors
Rombaut-thumb.jpg
Ripa-Laeva-logo-150.png

bwclassics.png

bwclassics2.png

Deelnemende Clubs & Groepen
logo-sc-primavera-150.jpg



Traditioneel staat Music for life in het teken van een stille ramp. Dit jaar wordt diarree het thema van de eindejaarsactie. Diarree is, samen met longontstekingen, de meest voorkomende doodsoorzaak bij kinderen jonger dan vijf jaar. Concreet werkt Music for life rond de situatie in Nepal.

Music for life zal er dit jaar zijn van 17 tot en met 23 december en dat volgens het bekende concept, maar met één belangrijke wijziging. Music for life 2011 zal langs de drie locaties gaan waar het Glazen Huis al gestaan heeft: Leuven, Gent en Antwerpen.

Het Glazen Huis vinden luisteraars:



Music for life 2011 zal de laatste Music for life zijn. Wat in 2006 op het Martelarenplein in Leuven begon als een “geëngageerd avontuur” is uitgegroeid tot een enorm succes dat elk jaar in de kerstperiode een grote golf van solidariteit teweegbrengt. Elk jaar groeide de opbrengst en stonden er meer en meer mensen voor het Glazen Huis. Die reeks wil Studio Brussel graag in schoonheid eindigen met een allerlaatste Music for life.

http://www.stubru.be/programmas/musicforlife/deallerlaatstemusicforlife

Vespa for life 2010: http://www.vespaforum.be/nl/node/17589
Vespa for life 2009: http://www.vespaforum.be/nl/node/14507

Evenement: Andere
Georganiseerd door: sfl
Lokatie: Leuven, Gent, Antwerpen

post-3628-13769187760948.jpg

Link naar reactie

Om sponsoring van bedrijven mogelijk te maken hebben we volgend e-mailbericht opgesteld.

Dit bericht wordt eersdaags verzonden naar zoveel mogelijk bedijven die van ver of dichtbij te maken hebben met Vespa.

Voelt u zich ook aangesproken om een duit in het zakje te doen help dan mee om deze actie financieren.

Geachte heer/mevrouw,

In het kader van Music For Life, georganiseerd door Studio Brussel en dit jaar doorgaand van 17 december tot 23 december, hebben we besloten ook dit jaar een actie op het getouw te zetten.

In 2011 wil Music For Life samen met het Rode Kruis geld inzamelen, onder andere voor de bouw van sanitaire voorzieningen in de sloppenwijken : http://www.stubru.be/musicforlife

Het Rode Kruis Vlaanderen heeft verschillende programma’s lopen in de strijd tegen diarree. Die programma’s bevorderen de toegang tot veilig drinkwater en doen aan hygiënepromotie. Zo bouwt het Rode Kruis actief waterputten en waterpompen in landen als Namibië, Burundi, Nepal en Mozambique en geeft het de lokale overheid vrouwen en Rode Kruis-vrijwilligers opleidingen rond het onderhoud en de bouw van waterinstallaties. Via toneeltjes en rollenspelen tonen vrijwilligers van het Rode Kruis het belang van een goede hygiëne aan.

Met onze actie willen we aantonen dat ook scooteristen het hart op de juiste plaats dragen en samen een niet onbelangrijk bedrag kunnen inzamelen voor het goede doel. Dit jaar verkopen we sjaals, nekwarmers en fluo hesjes.

Ook als bedrijf kunt u ons steunen door een bijdrage te leveren voor onze actie.

Vanaf 50€ en meer kan u uw logo van uw bedrijf of uw bedrijfsgegevens UITZONDERLIJK kwijt op het Belgisch Vespa forum: http://www.vespaforum.be/nl/node/20562 en wordt u vermeld als sponsor.

U kan uw bijdrage storten op volgend rekening nummer: BE72 2930 5345 2816 met de vermelding “sponsoring SFL en uw bedrijfsnaam”.

Stuur ook een mailtje met uw bedrijfsgegevens of logo naar volgend e-mailadres: pieter.d_hondt@skynet.be .

Onze actie is geregistreerd bij het Rode Kruis.

Alvast van harte bedankt voor uw medewerking!

Link naar reactie

Ik doe zeeker mee met mijn bedrijf. Maar heeft iemand een idee of een voorstel hoe we afspreken om naar welke locaatie te rijden? Als er afiches zijn kan ik die in de regio wel ophangen. Gr. Vespa vrienden.

Link naar reactie

Beste Vespaliefhebbers!

Eerst een woord van dank aan alle medewerkers en de administrators die zich met hart en ziel hebben ingezet om Vespa For Life 2011 op te starten en vorm te geven. Er zijn een paar slapeloze nachten aan vooraf gegaan, in zure appels gebeten en moeilijke beslissingen genomen. Maar wat ons vooral bij blijft is een warm gevoel voor mensen, die over de clubgrenzen heen zich belangeloos willen inzetten voor het goede doel.

Omdat dit het laatste jaar is dat StuBru Music For Life organiseert willen we niet alleen het Rode Kruis maar ook de vespisten die reeds jaren Music For Life steunen op één of andere manier in de watten leggen door er een speciale editie van te maken.

We gaan dan ook niet alleen voor de gebruikelijke "gadgets", maar eerder voor artikelen die elke vespist kan gebruiken in het dagelijkse leven: sjaals, buffs (nekwarmers) en hesjes (fluovestjes), en dit aan een prijs die voor iedereen haalbaar is.

In de loop van vandaag worden de ontwerpen hier voorgesteld!

Dan is het aan jullie om te bewijzen dat "de vespist" het hart op de juiste heeft door onze actie massaal te steunen!

Met heel veel trots verklaart het Vespa For Life- team de actie 2011 voor geopend!

Link naar reactie

Wanneer de gezamelijke rit naar 1 van de glazen huizen doorgaat, zal afhangen van het weer (de 2 laatste jaren waren echt niet te doen voor iemand die van wat verder kwam door de sneeuw).

Dus zal het van Sabine afhangen wanneer de rit en/of samenkomst aan het glazen huis door gaat.

Maar ik heb een voorgevoel dat het dit jaar wel gaat lukken! :)

Bedankt al voor de positieve respons, da geeft ne mens moed om voort te doen!

Groetjes, nero.

Link naar reactie

@JRJS: heb hier vandaag 4 affiches ontvangen van Music For Life. Als ik je daarmee een plezier kan doen, laat maar weten!

@Guzzike&Sindo: bedankt!

Wil hier wel benadrukken dat we met verschillende mensen bezig zijn aan deze actie (allen blijven deze mensen voorlopig liever op de achtergrond), de anderen komen evenveel eer toe!

Groetjes, nero.

Link naar reactie

Voor diegene die FB hebben, deel dit evenement met zoveel mogelijk mensen die je kent. Zo bereiken we een heel ruim publiek zodat we met een prachtige cheque naar één van de Glazen Huizen kunnen trekken. En vooral, bedek je vespa nog niet met een deken of maak hem nog niet klaar voor zijn winterslaap. We gaan laten zien dat de Vespisti het hart op de juiste plaats hebben. Dit door te steunen en er massaal aanwezig te zijn MET onze Vespa.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...