Jump to content
Vespaforum.be

vespadiverso

Members
 • Posts

  2,315
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Een beetje van alles.

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Genk
 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vespadiverso's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

121

Reputation

 1. Al meerdere malen de revue gepasseerd https://alphaverzekering.be/ Heb daar al mijn scooters verzekerd. En dat zijn er heel wat, voor de prijs van om en bij de 200€. Goede service en heel vriendelijk. Ben er al jaren klant. Moet er wel bijzeggen dat je er ook een andere verzekering moet bijnemen. Heb daar één wagen verzekerd. In april gaat de tweede wagen daar ook verzekerd worden evenals familiale en brandverzekering. Dit na een 30 tal jaren bij Ethias verzekerd te zijn.
 2. Als je een volledige tuning van je wideframemotor wilt doen, hou een bedrag van om en bij de 2000€ in je achterhoofd. Voor minder ga je het niet kunnen als je het correct wilt doen. Komt erbij de afstelling. Indien je dit nog nooit gedaan hebt kan je beter in de leer gaan bij iemand. Een vastloper, gat in je piston is heel rap gebeurd. Ik heb met de mijne de giro delle fiandre gedaan. Dit was voor mijn motor roderen. Ik heb hem niet ontzien en alles uit de kast gehaald. Het was een voorbereiding op de 1000km van Mantova. Na de 500km is hij terug naar de man gegaan die hem gebouwd heeft. Alles nagekeken en een nieuwe gasschuif geplaatst. Nu was hij klaar voor de 1000km. En vraag het maar aan Roufio en Stinger. We hebben gevlogen met onze oldies. In de bergen is hij in zijn nopjes. Trekt gewoon door in derde ! Enige nadeel is dat de remmen het soms laten afweten. Vooraan pinasco trommel, maar helpt niet veel. Op die 1500km heb ik al 3 nieuwe sets gestoken.
 3. Voor degene die nog geen vervoer hebben naar de vwd in Belfast zijn er nog enkele plaatsen vrij op de trailer van een gespecialiseerde firma in vervoer van tweewielers. Indien geïnteresseerd neem even contact op met Roufio of mezelf. Prijs vervoer Vespa heen en terug 200€ Johnny.boelen@telenet.be Raf.desmedt@telenet.be
 4. Probeer de roest eraf te krijgen. Dan even met een spuitbus verf erop en zachtjes er terug afwrijven. Als het goed gaat zie je het framenummer wel verschijnen.
 5. Hallo, ik neem mijn GT/R motor mee.
 6. De Fransen zijn zelfs vrijwilligers van buiten hun grenzen aan rekruteren om te helpen met de organisatie ter plaatse. Je mag niet stil blijven staan dat het wel of niet door zal gaan. Eén ding is duidelijk. Het gaat door. De rest is afwachten. De VWD in 2011 gingen ook in Oslo door. Tot dat... .., datum en plaats 2 maanden op voorhand veranderd waren. Gjovik in plaats van Oslo, dus 130km verder landinwaarts. En als we erom gejammerd hebben?? Neen, zij die daar waren hebben zich goed geamuseerd op een van de "kleinste" VWD ooit. 800 deelnemers. Dus de clubs doen er goed aan om hun leden al te laten betalen. Zoals Geert zegt, het zal heel vlug uitverkocht zijn.
 7. Er staat dus onderaan bij dat je moet verifieren als het stoeltje wel toegelaten in het land waar je hem wilt gebruiken. volgens onderstaande nota is in Italië geen zitje verplicht. E' stato approvato in Senato, con 145 voti a favore e 122 astenuti, il testo definitivo del nuovo Codice della Strada. Tolleranza zero con chi fa uso l'alcol e droga, sulle minicar e i motorini truccati. Come ci aveva anticipato Claudio De Viti, Direttore del Settore Moto di ANCMA, non è passato l'obbligo del seggiolino per i bambini sulle moto e gli scooter.
×
×
 • Create New...