Jump to content
Vespaforum.be

vespadiverso

Members
 • Content Count

  2,315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 Excellent

About vespadiverso

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Een beetje van alles.

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Genk
 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Al meerdere malen de revue gepasseerd https://alphaverzekering.be/ Heb daar al mijn scooters verzekerd. En dat zijn er heel wat, voor de prijs van om en bij de 200€. Goede service en heel vriendelijk. Ben er al jaren klant. Moet er wel bijzeggen dat je er ook een andere verzekering moet bijnemen. Heb daar één wagen verzekerd. In april gaat de tweede wagen daar ook verzekerd worden evenals familiale en brandverzekering. Dit na een 30 tal jaren bij Ethias verzekerd te zijn.
 2. Als je een volledige tuning van je wideframemotor wilt doen, hou een bedrag van om en bij de 2000€ in je achterhoofd. Voor minder ga je het niet kunnen als je het correct wilt doen. Komt erbij de afstelling. Indien je dit nog nooit gedaan hebt kan je beter in de leer gaan bij iemand. Een vastloper, gat in je piston is heel rap gebeurd. Ik heb met de mijne de giro delle fiandre gedaan. Dit was voor mijn motor roderen. Ik heb hem niet ontzien en alles uit de kast gehaald. Het was een voorbereiding op de 1000km van Mantova. Na de 500km is hij terug naar de man gegaan die hem gebouwd h
 3. Voor degene die nog geen vervoer hebben naar de vwd in Belfast zijn er nog enkele plaatsen vrij op de trailer van een gespecialiseerde firma in vervoer van tweewielers. Indien geïnteresseerd neem even contact op met Roufio of mezelf. Prijs vervoer Vespa heen en terug 200€ Johnny.boelen@telenet.be Raf.desmedt@telenet.be
 4. Probeer de roest eraf te krijgen. Dan even met een spuitbus verf erop en zachtjes er terug afwrijven. Als het goed gaat zie je het framenummer wel verschijnen.
 5. heb interesse in de badge, maar vertrek morgen naar Zwitserland tot einde van de week.

  Hoe kunnen we dit regelen?

  1. Show previous comments  2 more
  2. vespadiverso

   vespadiverso

   Hoi. Opsturen is geen probleem.

  3. neatlittlefellow

   neatlittlefellow

   Okay prima, schrijf ik over of gebruik je paypal?

   mijn adres is Burchtlaan 36, 1840 Londerzeel.

   tav Peter Pas

  4. neatlittlefellow

   neatlittlefellow

   Hey Diverso,

   Laat je nog iets weten?

   mvg,

   Peter

 6. Ik heb dit ook aan de hand gehad. Ik had nieuwe koppelingsplaten gestoken. Bij opmeting bleken deze iets dikker te zijn dan de originele waardoor ze geen speling hadden in de korf. Nieuwe platen gestoken, dunner dan die erin zaten en probleem verholpen.
 7. Zij die uit het verre oosten komen gaan vertrekken. Tot seffens allemaal.
 8. Sjieke start voor een nieuw topic: Ik heb gehoord... ... . En wie was uw bron??? Er wordt zoveel gezeverd dat sommige dingen een eigen leven gaan leiden. Als je iets gehoord hebt, geef dan tenminste uw bron weer, en niet van uw buurman hé.
 9. Ik neem mijn GT/R blokje mee.
 10. Hallo, ik neem mijn GT/R motor mee.
 11. De Fransen zijn zelfs vrijwilligers van buiten hun grenzen aan rekruteren om te helpen met de organisatie ter plaatse. Je mag niet stil blijven staan dat het wel of niet door zal gaan. Eén ding is duidelijk. Het gaat door. De rest is afwachten. De VWD in 2011 gingen ook in Oslo door. Tot dat... .., datum en plaats 2 maanden op voorhand veranderd waren. Gjovik in plaats van Oslo, dus 130km verder landinwaarts. En als we erom gejammerd hebben?? Neen, zij die daar waren hebben zich goed geamuseerd op een van de "kleinste" VWD ooit. 800 deelnemers. Dus de clubs doen er goed aan om hun leden al t
 12. Beste vespisti. Zoals vorig jaar willen we de draad weer opnemen voor Vespa for Specials. We zoeken dan ook een instelling voor mindervaliden die we kunnen steunen. Als er onder jullie iemand is die zo'n instelling kent mag het laten weten. Let op, het is niet de bedoeling dat de "oprichters" alles doen, maar wel hulp bieden waar nodig. Wij hopen op jullie steun.
 13. Ik ben er 100% zeker van dat er px-en in Pontedera gemaakt worden. Heb het met mijn eigen ogen gezien Sorry, geen foto's mogen trekken in de fabrieken van Piaggio. Is een heel korte lijn waar maar enkele px-en gemaakt kunnen worden.
×
×
 • Create New...