Ga naar inhoud
Vespaforum.be

vespadiverso

Leden
 • Aantal items

  2314
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  11

vespadiverso last won the day on February 8 2015

vespadiverso had the most liked content!

Community reputatie

121 Excellent

Over vespadiverso

 • Titel
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Een beetje van alles.

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Genk
 • Land
  België

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. vespadiverso

  prijs verzekering vespa 300 gts?

  Al meerdere malen de revue gepasseerd https://alphaverzekering.be/ Heb daar al mijn scooters verzekerd. En dat zijn er heel wat, voor de prijs van om en bij de 200€. Goede service en heel vriendelijk. Ben er al jaren klant. Moet er wel bijzeggen dat je er ook een andere verzekering moet bijnemen. Heb daar één wagen verzekerd. In april gaat de tweede wagen daar ook verzekerd worden evenals familiale en brandverzekering. Dit na een 30 tal jaren bij Ethias verzekerd te zijn.
 2. vespadiverso

  Opbouw VM1 - Pinasco 166cc

  Als je een volledige tuning van je wideframemotor wilt doen, hou een bedrag van om en bij de 2000€ in je achterhoofd. Voor minder ga je het niet kunnen als je het correct wilt doen. Komt erbij de afstelling. Indien je dit nog nooit gedaan hebt kan je beter in de leer gaan bij iemand. Een vastloper, gat in je piston is heel rap gebeurd. Ik heb met de mijne de giro delle fiandre gedaan. Dit was voor mijn motor roderen. Ik heb hem niet ontzien en alles uit de kast gehaald. Het was een voorbereiding op de 1000km van Mantova. Na de 500km is hij terug naar de man gegaan die hem gebouwd heeft. Alles nagekeken en een nieuwe gasschuif geplaatst. Nu was hij klaar voor de 1000km. En vraag het maar aan Roufio en Stinger. We hebben gevlogen met onze oldies. In de bergen is hij in zijn nopjes. Trekt gewoon door in derde ! Enige nadeel is dat de remmen het soms laten afweten. Vooraan pinasco trommel, maar helpt niet veel. Op die 1500km heb ik al 3 nieuwe sets gestoken.
 3. vespadiverso

  Vespa World Days Belfast

  Voor degene die nog geen vervoer hebben naar de vwd in Belfast zijn er nog enkele plaatsen vrij op de trailer van een gespecialiseerde firma in vervoer van tweewielers. Indien geïnteresseerd neem even contact op met Roufio of mezelf. Prijs vervoer Vespa heen en terug 200€ Johnny.boelen@telenet.be Raf.desmedt@telenet.be
 4. vespadiverso

  Framenummer

  Probeer de roest eraf te krijgen. Dan even met een spuitbus verf erop en zachtjes er terug afwrijven. Als het goed gaat zie je het framenummer wel verschijnen.
×