Jump to content
Vespaforum.be

Wutsie75

Members
 • Content Count

  2,003
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Wutsie75 last won the day on February 16

Wutsie75 had the most liked content!

Community Reputation

162 Excellent

7 Followers

About Wutsie75

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  geen
 • Mijn Scooter(s)
  125 Gt verkocht
  PX 125 verkocht
  Bmw r1150r

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Anzegem
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,661 profile views
 1. Gewoon zelf maken op routeyou, kies 'mooiste motorroutes' en je geraakt al een heel eind verder.
 2. Ja, dacht dat ook! Doch ja, voor een 200...
 3. Hopelijk ook geen motorstoring meer want de garantie is bijna voorbij. Wel jammer van de batterij, de mijne gingen/gaan zo'n 8 jaar mee, met een record van 11jaar :-) . Maar nu maken ze ze zo niet meer vrees ik... k blijf het een prachtige vespa vinden!
 4. Da's lang, idd, als de batterij nog goed was druppellader aan hangen. Kan zijn dat ie error heeft omwille van te diep ontladen doch na 2x een tijdje laden kan dit goed komen.
 5. Wutsie75

  Tom tom vio

  Die vio aan 99 vind ik nergens. Wel 130€ bij RAD. Hoedanook, is maar een waterdicht schermpje en een goeie app. Die beeline ziet er tof uit en is niet zo duur, ik ben voor, want gps is meestal lelijk op een retro naked bike of scooter. Ik zou het graag eens testen doch vrees dat je snel tegen zijn beperkingen gaat lopen. Toch handig om je route op scherm te kunnen zien, routes te laden is wel mogelijk doch niet te zien op voorhand en batterij onderweg kunnen opladen (ooit zijn die 30 uren op ;-) ) is misschien wel es nodig.
 6. Wutsie75

  Loterij

  Grappig idee, zou ik wel niet aan meedoen en ik vrees dat je moeilijk 150 mensen zal krijgen op korte termijn. Die wet zegt niks, is voor onroerende goederen. Pas wel op met het officieel karakter of je krijgt gezever achteraf. Dus mocht het kunnen, best via deurwaarder, en die gaat dat ook niet gratis doen.
 7. Wutsie75

  Aankoop

  Heu, , groot verschil is de cilinderinhoud... rijbewijs is geen probleem maar heb je reeds motorervaring?
 8. Kan ik begrijpen, ik had met de vespa ook meer last van nek, bovenrug en zelfs polsen dan met de moto. Deze laatste is ook min of meer naked en snelheden zijn sowieso hoger.
 9. Wutsie75

  Gps

  Ja, dan is tomtom rider de gemakkelijkste.
 10. Maniak! 9000km op een goeie 2 jaar is toch niet zo weinig? Zeer mooie vespa, succes met de verkoop!
 11. :-) Da's dan wel 't buitenland hé... nee, 'k snap het wel, indien je geen autosnelweg doet ben je uren kwijt van Limburg naar West-Vlaanderen bvb. Indien je er tijd voor hebt, begint het plezier al aan je voordeur maar een remorque kan altijd handig zijn.
 12. Hoi, ja, tof, ik denk wel dat gts'en nu bijna overal aanvaard zijn. Rondritten gaan idd traag maar sommige clubs organiseren ook reizen/weekendjes... en die speciale serie notte vind ik super:
 13. In andere provincies? Er naartoe rijden :-) . Ik dacht dat je andere landen zou zeggen...
 14. Toerke motos meet vespas vandaag :-) 230km'tjes... 't was plezant.
×
×
 • Create New...