Jump to content
Vespaforum.be

Wutsie75

Members
 • Content Count

  2,026
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 Excellent

7 Followers

About Wutsie75

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  geen
 • Mijn Scooter(s)
  125 Gt verkocht
  PX 125 verkocht
  Bmw r1150r

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Anzegem
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,813 profile views
 1. Wutsie75

  Regenhoes zadel

  Waarom handig? Kan het zadel niet tegen regen?
 2. Ik deed niks, behalve mijn batterij gezond houden. Uiteraard is blijven rijden indien mogelijk altijd beter... na een tijdje stilstand had een wel een vlotte start, doch wel met dit resultaat :-) . Dat bleef duren tot ik 3 straten verder was.
 3. Wutsie75

  Regenhoes zadel

  Zat bij mij er wel bij. Wel oud model (gt125L van 2003)
 4. https://www.2dehands.be/a/fietsen-en-brommers/scooters-vespa/m1435486136-vespa-gts-250ie.html?c=08c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr
 5. Verlagen doe je beter met het zadel dan met de vering, worst case allebei... even alle opties checken is de beste manier. Wel ook al gehoord dat kleiner dan 155cm niet ok is voor een vespa (tijdens verhuur met een groep) doch jij zit daar net op ;-) .
 6. Autosnelweg is voor veel moto's al niet plezant (ofwel lastig ofwel te saai), laat staan voor scooters en nog minder vespa's zonder scherm. Al moet ik zeggen dat het went. Met mijn naked bmw vond ik het in 't begin ook absoluut te vermijden terwijl nu stukken van 1 à 2u wel te doen zijn. ('k heb wel een klein schermpje) Regen en wind is sowieso nooit aangenaam... dus ja, misschien wel te doen maar als je een woon-werk / brussel-antwerpen 2 wieler zoekt zou ik toch iets anders nemen of dienen daytona daarvoor houden.
 7. Tenzij je die taunus zelf nieuw gekocht hebt ben je rond de 45-50?
 8. Heeft zich aangemeld voor zijn probleem en na 11 september 2018 niet meer ingelogd dus vrees ik dat je het antwoord niet snel zal krijgen :-(
 9. Mooie scooter! En genoeg dealers in vlaanderen zo te zien. Ik dacht dat abs verplicht was sinds vorig jaar maar is wellicht enkel voor boven 125cc. Ik denk wel dat een gts kwalitatief, en met nieuwere technieken, wat beter in elkaar zit.
 10. Zo leuk! Super! Velen durven dit niet maar is fantastisch om te doen, al is het misschien iets gemakkelijker met 2. Het weer blijft zeker ook een superbelangrijke rol spelen. Tof reisverslag. Was het maar alweer zomer!
 11. hahaha, ja, prop, wiek of om correct te zijn bandenplug...
 12. Hoi, ja, heb ik al meerdere keren gedaan :-) Maar nu gaan we er heen met niet motards en willen we een dagje rondhotsen... Beetje dieper gezocht en in Reims dan toch iets gevonden... gewone scooterkes... we zien wel.
 13. inderdaad, en een wiekje steek je al sneller dan een nieuw wiel.
 14. Hoi, ik ben op zoek naar de mogelijkheid om vespa's, of andere scooters, brommer (liefst 125cc) te huren in de champagnestreek maar kan op 't internet niets vinden. Heeft daar al iemand ervaring mee? thks!
×
×
 • Create New...