Jump to content
Vespaforum.be

Wutsie75

Members
 • Content Count

  2,011
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

166 Excellent

7 Followers

About Wutsie75

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  geen
 • Mijn Scooter(s)
  125 Gt verkocht
  PX 125 verkocht
  Bmw r1150r

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Anzegem
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,780 profile views
 1. Mits wat voorbereiding en tijd, jazeker... en, gedaan?
 2. Hoi, ja, dacht ik ook. Komt precies wel overeen met de gaatjes van het logo maar dan gekanteld.
 3. Hoi, ken ik maar ik zie België en 35 landen staan en slepen tot dichtstbijzijnde garage (die er dan niets van kent en u pluimt voor zijn reparatie?) . Hoe was jouw ervaring? Toch gesleept tot thuis?
 4. Wutsie75

  Systeemhelm

  Inderdaad best steeds passen. Ik heb een moeilijk hoofd en shubert is ok voor mij, al zou ik de volgende keer nog veel meer passen. HJC bvb voelt bij mij zeer ongemakkelijk. Het opgesloten gevoel geraak je wel gewoon. Een integraalhelm schrikt me ook wel af, al is dat nog veiliger. Al bij al zou ik niet graag op mijn bakkes gaan maar als het dan toch moet, liever met een shoei of shubert dan met een hjc of lidl helm, ook al zijn ze gekeurd. T schijn dat het kinstuk wel eens snel kan afbreken bij een val. Hoedanook, een systeemhelm is een pak veiliger dan een pothelm of helm zonder kinstuk.
 5. Nice! Al zou ik de speed twin nemen :-) ... na testrit met de street vond ik de power en vooral de remmen te weinig :-P . Hoedanook, have fun!
 6. een mooie gts! Veel succes met de verkoop! Welke moto heb je gekocht?
 7. Wutsie75

  Vespa et3

  Zelfde naam, zelfde stad, zelfde garage, bijna zelfde vespa: https://www.2dehands.be/brommers-scooters/brommer-accessoires/windscherm/vespa-125-et3-primavera-517119971.html zijn er 2 te koop?
 8. Met tomtom kies ik voor kronkelroutes en plan ik ook zelden op voorhand, behalve uiteraard de richtingen die je uit wilt. Ook nog nooit saaie routes gehad :-) . Je kan zelfs de graad vd kronkeligheid of hoogteverschillen bepalen.
 9. Gewoon zelf maken op routeyou, kies 'mooiste motorroutes' en je geraakt al een heel eind verder.
 10. Pinkerrelaisdoosje?
 11. Ja, dacht dat ook! Doch ja, voor een 200...
 12. Hopelijk ook geen motorstoring meer want de garantie is bijna voorbij. Wel jammer van de batterij, de mijne gingen/gaan zo'n 8 jaar mee, met een record van 11jaar :-) . Maar nu maken ze ze zo niet meer vrees ik... k blijf het een prachtige vespa vinden!
 13. Da's lang, idd, als de batterij nog goed was druppellader aan hangen. Kan zijn dat ie error heeft omwille van te diep ontladen doch na 2x een tijdje laden kan dit goed komen.
 14. Die vio aan 99 vind ik nergens. Wel 130€ bij RAD. Hoedanook, is maar een waterdicht schermpje en een goeie app. Die beeline ziet er tof uit en is niet zo duur, ik ben voor, want gps is meestal lelijk op een retro naked bike of scooter. Ik zou het graag eens testen doch vrees dat je snel tegen zijn beperkingen gaat lopen. Toch handig om je route op scherm te kunnen zien, routes te laden is wel mogelijk doch niet te zien op voorhand en batterij onderweg kunnen opladen (ooit zijn die 30 uren op ;-) ) is misschien wel es nodig.
 15. Wutsie75

  Loterij

  Grappig idee, zou ik wel niet aan meedoen en ik vrees dat je moeilijk 150 mensen zal krijgen op korte termijn. Die wet zegt niks, is voor onroerende goederen. Pas wel op met het officieel karakter of je krijgt gezever achteraf. Dus mocht het kunnen, best via deurwaarder, en die gaat dat ook niet gratis doen.
×
×
 • Create New...