Jump to content
Vespaforum.be

Wutsie75

Members
 • Content Count

  2,042
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 Excellent

7 Followers

About Wutsie75

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  geen
 • Mijn Scooter(s)
  125 Gt verkocht
  PX 125 verkocht
  Bmw r1150r

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Anzegem
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

2,112 profile views
 1. Ik ben voor de moto op dit soort lamp overgeschakeld, voor de kleine meerprijs wel tevreden van. Ik heb deze: https://www.rad.eu/nl/c/p/57435-philips-h4-crystalvision-ultra-moto.htm
 2. Is dat geen combinatie in1 lamp? Gewoon uitbouwen en naar het type kijken. Ondertussen bestaan die Misschien ook in crystal vision of zo (Philips) Iets duurder ma meer helder licht...
 3. Bijna niets over te vinden. Motoren die dit hebben zijn ook beperkt.
 4. Blijft duur en niet zo baanvast...
 5. Da's goed nieuws! De multimeter zal wel ok zijn denk ik. Batterij kan gerust 12V geven en diep wegzakken wanneer je startstroom vraagt.
 6. Tja, idd, is misschien cliché... rijbewijs halen (kost 1100€ en je bent in orde) en een 300 kopen?
 7. jip, idd, ook al gehad...
 8. Ik vraag me vooral af of een technische keuring zal helpen tegen ongevallen. En vooral, hoe gaan ze dat doen? testbanken voor remmen en lichten zullen constant moeten bijgesteld worden. Vrees weer voor een geldklopperij en veel frustratie (veel terugkeren omwillen van niet in orde)...
 9. Indeed! Ik zag hier al verontwaardigde reacties op het aanpassen van een gts125 naar 250 of 300 maar een 2-takt 125 aanpassen is precies meer aanvaard. Even zot eigenlijk...
 10. Hehe en ook gehoord dat wanneer je een motorfiets op de stoep zet en iedereen kan passeren je niet moet betalen maar wanneer je hem in een parkeervak betalend parkeren zet wel. Wanneer er meerdere moto's op 1 parkeervak staan, dient de eerste een ticket te hebben :-)
 11. 2000 ging meer dan genoeg zijn voor een LX van meer dan 6 jaar. Een gts is idd heel wat anders, ook al hebben ze dezelfde cilinderinhoud. Veel plezier er mee!
 12. Mijn gps stond ook op de spiegel met een ram-mount. Gewoon een extra rubbertje nodig omwille van te dunne diameter en wat trillingen.
 13. Tof! En inderdaad, vergeleken met een motor is elke vespa traag, bij mij was dat een 125cc, daar voelde ik me totaal niet meer veilig op. Op de gts heb je nog goeie remmen en een pittige motor. Mooie gts trouwens (behalve die bak)! Proficiat en veel plezier!
 14. Dat zie je een beetje op de foto, en de prijs... dat van die beschutte werkplaats zou je nog van verschieten. Wat die allemaal doen voor automobiel en dergelijke! maar da's off topic.
 15. Waarom handig? Kan het zadel niet tegen regen?
×
×
 • Create New...