Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Wutsie75

Leden
 • Aantal items

  1922
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  6

Wutsie75 last won the day on November 12 2016

Wutsie75 had the most liked content!

Community reputatie

132 Excellent

6 Volgers

Over Wutsie75

 • Titel
  Scooterfreak
 • Verjaardag 04/19/75

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  geen
 • Mijn Scooter(s)
  125 Gt verkocht
  PX 125
  Bmw r1150r

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Anzegem
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

1180 profielweergaven
 1. heu, nee, geen idee, mijn trekhaken zijn altijd 'af fabriek' mee op den auto (leasing). En mocht ik het nadien doen, zou ik ook via de merkdealer gaan.
 2. 't Is zover...

  Beetje zoals de tax shift een CO2 shift :-)
 3. Motoraanhangwagen is beter natuurlijk, zelf rijden is het best :-)
 4. Het geven van "likes"

  Oei, nee, toch nie, hij lijkt het te pakken maar blijft niet zichtbaar...
 5. Het geven van "likes"

  Net geliked onder https, lijkt te gaan? Niet?
 6. Keuze nieuwe helm

  Pro of basic is dezelfde helm, enkel Pinlock is optie bij basic (standaard bij pro) en de pro is vooruitgerust met communicatiesysteem.
 7. Keuze nieuwe helm

  Mm, ik heb een C3 mat zwart (is die nog te krijgen?) en sluit het vizier altijd met 1 hand. Als ik hem niet aan heb en het kingedeelte wil sluiten moet ik wel een kant wat ruimer maken zodat het goed sluit maar als ik hem op heb is dat ok. Ook tevreden vd Pinlock. Geen opmerkingen over. Kan wel niet vergelijken met andere want het is mijn eerste deftige helm. Ik vind de helm wel fris met dit weer (draag geen ondermuts en ben kaal) maar dat zal misschien normaal zijn. Leuk is ook wel dat je na registratie 5 jaar garantie hebt.
 8. primavera et3 125cc te koop

  leuk scheurijzertje. alleen dat zadel is mijn ding niet. had ik de plaats... veel succes met de verkoop!
 9. Vespa te koop

  hoi, misschien even de moeite doen om door te scrollen en in de juiste rubriek te plaatsen?
 10. Winterstalling

  hahaha, jah, nee, sorry... zag al pm'tjes naar jou en heb nu een binnenpretje... een paar jaar is wel langer dan een winterstalling maar oude naft er uit, nieuwe er in, olie vernieuwen en koelvloeistof nakijken, eventueel nieuwe batterij en nieuwe banden.(eerst proberen die oude op te laden) en hop, rijden maar!
 11. Waar een helm kopen?

  Tjah, is een helm verplicht op een Solex? Indien wel en hij rijdt met zoiets rond zal em vroeg of laat een overijverige flik tegen het lijf lopen met een boete tot gevolg...
 12. PX 125 gezocht

  Budget zeker haalbaar. Een px van 2006-2007 in prima staat met ongeveer 10000km is zeker te vinden voor 2500€. Die van 2011-2012 kosten ook zoveel, of net ietsje meer, gek genoeg...
 13. 't Is zover...

  https://www.want.nl/elektrische-vespa-elettrica-scooter/
 14. Winterstalling

  Jouw px? Gewoon druppellader op de batterij en als 't een zonnige dag is eens rijden. Ik deed de tank en olie ook wel vol.
 15. Inderdaad weinig, doch er zijn er wel, en vooral als 't donker is kan dat nuttig zijn. Veel vesparijders komen wel niet buiten in den donker, laat staan als 't regent en donker is. Ben zelf ook veel te donker op de moto, alles is zwart (zelfs de motor), behalve 2 reflectoren op mijn zijkoffers. T zijn kleintjes maar vallen enorm op dus kan je je inbeelden welk verschil fluo maakt! Mijn volgende jas zal zwart/fluo zijn! Back on topic, ga er maar van uit dat lokale wetgeving geldt voor buitenlanders, 'k heb het nog nooit en nergens anders geweten...
×