Jump to content
Vespaforum.be

Wutsie75

Members
 • Posts

  2,066
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wutsie75

 1. Winter of zomer, vanaf ik meer dan een week niet reed=> druppellader. Nu ook met moto, connectie is eenvoudiger, de dag na thuiskomst steekt em in.
 2. Hoi, Wat zijn de onderhoudsintervallen en kostprijs (ongeveer) van de primavera en sprint 50cc? Thks!
 3. Wutsie75

  westhoek

  De helft van de huurders ziet het verschil jammergenoeg niet. Ik vind de huurprijs dan wel stevig voor deze chinese namaak. Als ik zo wat rondkijk even duur als de verhuur van echte...
 4. Moja inderdaad. En rij er eerst een jaar mee voor je begint te customizen... velen hebben precies geld te veel en willen het dan terug. Je ziet dat ook bij moto’s, en dan gaat het soms over 15-20000€ terwijl je daar zelfs zonder moeite een testmodel uren meekrijgt!
 5. Inderdaad, ik zie zotte dingen... "Deze vespa is van a tot z volledig custom. Zonder op iets te besparen." Da's goed voor de koper maar je denkt toch niet dit alles te kunnen terughebben. En soms vraag ik me af wie zoiets doet om dan 1000km per jaar te rijden en na 3 jaar terug weg te doen.
 6. Vespa meets bmw. Altijd leuk! Stevig dagje achter de rug. Ronde westvlaanderen. 230km kleine kronkelwegjes en nog 100 meer voor de bmw.
 7. De 125 kan alles aan, de 300 nog vlotter. Té zwak zou ik niet durven zeggen maar afzien in de bergen zal die wel meer dan een 300. Al ms de keuze open ligt zou ik zeker de 300 nemen. Qua aankoop niet veel verschil in prijs ?...
 8. Ik eind 2016 toch nog voor 977€ voor 12 uren les + examen. 't zal nu wel opnieuw duurder zijn. En inderdaad, plezier is niet in geld uit te drukken, overal opstappen en wegrijden :-).
 9. Tja... idd... dat speelt zeker mee. BInnenkort is het prijsverschil tussen een 125 en een 150 meer dan 1000€ en dan is het rijbewijs zo teruggewonnen ?
 10. Hoi, je zet dit onder topic 'modern scooters'. Over welke vespa gaat het? Een ET2? GtL?
 11. ... of ligt het aan mij? https://www.2dehands.be/a/fietsen-en-brommers/scooters-vespa/m1578963030-vespa-px-125-cc.html?previousPage=lr
 12. Haha, ja idd... voor en na ?
 13. Mooie foto, mooie vespa. Have fun! Pas gekocht en al dromen over iets zwaarder ? ... Hoedanook, een rijbewijs kunnen ze je niet meer afpakken, (allé, misschien wel tijdelijk) en zal je ook met een 125cc iets zelfzekerder rijden. Aanrader!
 14. Dat was 5 jaar geleden. Het kan nu veel beter zijn. Ik bedoel vooral best goed inlichten ivm de mogelijkheden van die edge830 en uiteraard wat de bedoeling is om deze op jouw vespa te gebruiken. Verder zijn overal veel discussies te vinden over motorgps'en en vooral de voor- en tegenstanders van garmin vs tomtom.
 15. Ik heb daar slechte ervaring mee maar ken de edge 820 of 830 niet. Was wandel-fiets gps van garmin die ik nog steeds gebruik voor leuke fietstochten maar was zeer vervelend op de vespa. Laden van routes, herberekeningen deden vervelend, te klein scherm, geen spraakinstructies, ... Met die edge kan het anders zijn maar ik zou je aanraden je goed in te lichten.
 16. Amai, is de goudprijs weer gestegen? https://www.2dehands.be/a/fietsen-en-brommers/snorfietsen-en-snorscooters/m1673593279-vespa-px125-in-sublieme-onderhouden-staat.html?previousPage=home ???
 17. Sneeuw kan je soms overvallen. 2 jaar geleden begin mei zelfs, zo’n 300 km van huis...
 18. Ja, tof ding! vet! Met respect voor het verleden ? ...
 19. Zo duur! zal pas verkopen wanneer de chinezen het zullen namaken... ?
 20. Ken dat... 5 straten verder was't voorbij. Ongeacht de olie hoor. Gewoon na lange stilstand. 'k voelde me wel beetje gegeneerd in de straat...
 21. Amai, dit vind ik eigenlijk wel beangstigend. Stilaan evolueren we naar 0 tolerantie voor alles en 100% controle in een politiemaatschappij...
 22. Gratis cruise control ?
 23. Ik ben voor de moto op dit soort lamp overgeschakeld, voor de kleine meerprijs wel tevreden van. Ik heb deze: https://www.rad.eu/nl/c/p/57435-philips-h4-crystalvision-ultra-moto.htm
×
×
 • Create New...