Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Vespa World Days 2011


vespadiverso

Aanbevolen berichten

Ik heb terug een beetje tijd nu en ik lees dat er liefhebbers zijn van een goeie glazen boterham wel zorg dat je een topcase op de vespa hebt staan voor de pakken euro briefjes mee te nemen want om een vooorbeeld te geven 1 flesje bier kost 3à4€ afhankelijk welk merk, 1bounty 1,4€, 1 blikje coca cola 33cl 1,7€, 1kg aardappelen 2,25€ let wel op dit zijn prijzen in de suppermarkt hé,tanken 1 liter super benzine 98=1,73€ en 1 bolletje schepijs aan de kade in Oslo 3,53€ , maar als je de topkoffer wil vrijhouden voor ander gerief volstaat een gouden visa ook en deze is heel compakt...Het is voor ons als belg niet goedkoop om ginds op restaurant te gaan of pinten te pakken tot de andere dag met dergelijke prijzen en als je dan ook weet dat het bier vaak een lager alcohol percentage heeft zal je vaak dubbel zo veel moeten drinken voor het zelfde effect, al denk ik dat je geld vlugger zal opzijn dan dat je zat zal worden. Als je door Oslo rijd kan je halt houden bij het vigeland park dit is gratis te bezoeken hier word het menselijk leven uitgebeeld doormiddel van vele tientallen beelden.Ik geef hier nog 2 sites door waar je veel info kan vinden over Noorwegen nl. http://noorwegen.startpagina.nl/prikbord/ en http://www.vakantienaarnoorwegen.nl/index.html de diverse musea in Oslo zijn echt TOPPIE, indien er nog vragen zijn over Noorwegen mag je ze gerust stellen.

GROETJES

Gele vespa

Link naar reactie

@ gelevespa ,bedankt voor de nuttige info , leuk iemand die dit wil delen met mensen die er aanwezig gaan zijn

Link naar reactie

Ik denk dat iedereen die mee wilt wel weet wat het leven ginder kost. Daarom gaan we ook niet op hotel, maar maken we gebruik van de free camping. De drank nemen we uiteraard van hier mee, want heb gehoord dat er nul tolerantie heerst wat alcohol betreft. Ieder maakt dus voor zichzelf uit als hij mee wil en wat hij wil spenderen ter plaatse.

Heb een mailtje gehad van Mcvespa met prijzen van vluchten en trein naar Gjovik: om en bij de 170€ en dan nog je vespa tot ginder krijgen. Dus ongeveer een kleine 400€ verplaatsing en vespa heen en terug.

Link naar reactie
  • 2 weken later...

goed nu alle info eindelijk is aangekomen en de inschrijvingen kunnen beginnen is mijn vader en moeder op zoek naar transport voor een vespa naar gjovik (enkel dus de vespa ) met hun leeftijd zien zij de reis zo niet zitten en zouden zij liever met de vlieger naar daar trekken .dus mocht er iemand met een camionette of aanhanger naar ginder gaan en nog een plaatsje over heeft uiteraard tegen vergoedig hoort hij het graag.

eventueel hebben wij een aanhanger voor 2 vespa's die hiervoor gebruikt kan worden

hun email is cornelispuntvivianeatskynetpuntbe

grtz sidvespa

Link naar reactie

Beste Vespisti,

door omstandigheden hebben 2 personen forfait moeten geven om mee te gaan naar de VWD in Gjovik. Dit wil dus zeggen dat ik nog 2 plaatsen heb om een vespa te vervoeren. Indien er toch nog mensen zijn die niet zelf willen rijden tot ginder en zelf met het vliegtuig de reis willen maken, is dit jullie kans.

Indien geïnteresseerd, mag je me steeds een mailtje doen.

Link naar reactie

totally uncool of the organizers:

For many years SIP Scootershop has been supporting the Eurovespa or – as it is now called the Vespa World Days.

This year‘s organizers, the Vespa Club of Norway, informed us now that – contrary to an agreement we already had - we are not wanted as a sponsor or supporter, as Piaggio seems to be against our presence there.

Man, the Pontedera people seem to be quite in awe of us… almost a reason to feel a little proud. Why? We have no clue. What a pity that the Norwegian organizers let Italy put the screws on them like that. Supporting an event in general means: You have work and expenses and get little in return. Still, we would have loved to help and we are truly sad that our enthusiasm was obviously not welcome.

That is why the SIP team won’t come to Norway, won’t make a SIP TV video, take pictures or write a blog. A pity. We had been looking forward to it.

Nonetheless, we wish all of you who are going there lots of fun and a great event. Ourselves, we wish for an organizing team with a little stronger spine in London 2012.

Link naar reactie

@ERIX: Ik kan maar proberen hé! :)))

Eigenlijk vind ik dit wel erg. SIP is voor velen een vaste leverancier van oldtimer-onderdelen (zonder zo'n firma's konden we de helft van onze oldies op het stort smijten). Die mensen willen sponseren en helpen om VWD mee te promoten en krijgen het deksel op de neus.

Ok, de reclame is goed meegenomen, maar zoals ze vermelden steekt er heel wat tijd en energie in het ondersteunen van zo'n evenement.

Geld zal weer de oorzaak zijn zeker...

Bij deze wil ik oproepen tot een algemene boycot van VWD- Noorwegen!!!

Groetjes, nero.

ps: ik denk dat de SIP-sponsoring voor de Deathrun 2011 binnen is...:)))))

Link naar reactie

Ik ben voorstander om elke VWD te boycotten!

EuroVespa was nog ok, maar sinds Piaggio zich meer en meer is gaan bemoeien en het evenement naar zich toe heeft getrokken is het hek van de dam (met o.a. een naamsverandering als gevolg).

Je zou eens moeten weten welke eisen Piaggio allemaal stelt aan nationale Vespa clubs om een VWD in hun land te laten doorgaan.

Het is al lang geen evenement meer voor en door Vespisti/liefhebbers, maar pure geldklopperij en commerce... :-(

Link naar reactie

als ze niet gevraagd worden is iets anders dan gevraagd worden door de organiserende club, om dan vervolgens door Piaggio te worden uitgesloten...

Link naar reactie
als ze niet gevraagd worden is iets anders dan gevraagd worden door de organiserende club, om dan vervolgens door Piaggio te worden uitgesloten...

Ik denk niet dat ze uitgesloten worden, want in Zell am See hadden ze toch een mooie stand,en er waren nog tal van internetshops aanwezig toen.

Link naar reactie
This year‘s organizers, the Vespa Club of Norway, informed us now that – contrary to an agreement we already had - we are not wanted as a sponsor or supporter, as Piaggio seems to be against our presence there.

Lijkt me toch vrij duidelijk...

Groetjes, nero.

Link naar reactie

Piaggio zou niks liever willen dan dat we daar allemaal staan met LX-en, GTS-en en dergelijke. die geven immers geen fuck meer om al die oude krellen... die zijn enkel nog om hun uiterst gecommercialiseerde lifestyle tassen, vestjes en al die andere overdreven duur geprijsde brol te sieren.

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Allé, na heel veel heen en weer ge-mail en ge-bel is alles tocht geregeld geraakt. Ben eigenlijk benieuwd naar hun organisatie van het evenement. Als ik alle hotels, jeugdherbergen en campings moet geloven komt er een massa volk naartoe, want het was heel hard zoeken naar een vrij plaatsje.

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...