Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Wilby

Leden
 • Aantal items

  219
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  11

Wilby last won the day on October 24

Wilby had the most liked content!

Community reputatie

124 Excellent

1 Volger

Over Wilby

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Classic Vespa Club Geraardsbergen
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa 300 GTS SuperSport
  Vespa 150 Sprint VLB1T 1973

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Dilbeek
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

882 profielweergaven
 1. Die regel is intussen veranderd in 30 jaar, toch voor auto's. Ik veronderstel voor motoren ook.
 2. Wilby

  Prutsen in de marge

  Ge wordt dat gewoon ze die Vespaclubs van Oost-Vlaanderen, "One step beyond"
 3. Is ne PX van 1980 nen oldtimer Nero?
 4. Oude topic maar toch eens op terug komen. Klopt het wat DMI zegt dat als je een Vespa die oorspronkelijk een GVA had en deze nu inschrijft als oldtimer, je geen gelijkvormigheidsattest nodig hebt?
 5. Wilby

  Bandjes zelf vervangen

  Eens zoeken op dit forum onder " bandenvet of dreft" topic van 2012.
 6. Wilby

  Bigbox voor p200e

  Heb hem intussen al teruggestuurd en Marco van LTH zal een nieuwe opsturen, hopelijk zit deze keer de juiste erin.
 7. Wilby

  Bigbox voor p200e

  Frederik, Arti-Bella en Spaniard, bedankt voor de info over de cilinder dat valt nogal mee. De aanpassing aan het carter heb ik nog kunnen doen maar omdat het blok al dicht was heb ik de inlaat en de krukas maar zo gelaten. De uitlaat is inderdaad een standaard uitlaat voor een 150, zat in de originele doos van BGM het etiket vermeld een BigBox, de fout is dus gemaakt bij BGM en niet bij LTH waar ik hem besteld heb. Stuur hem terug en hoop dat ik de juiste krijg.
 8. Wilby

  Bigbox voor p200e

  Frederik, bedankt voor u reactie , maar het gaat niet over het feit dat de pijp van de BigBox niet over de cilinder gaat, de vorm van de bigbox is helemaal verschillend van de originele uitlaat. Ik heb een Polini Alu 210cc cilinder er op gezet , de oude uitlaat past daarop maar de Big Box van geen kanten. Er zit 4 cm verschil tussen center uitlaatpijp en bevestiging ,en de hoek is ook helemaal anders. Ik kan dat aanpassen maar als ik hier op het forum lees dat de Polini kit en BigBox plug en play is , ben ik toch een beetje teleurgesteld. Trouwens ook die cilinderkit, zou allemaal plug en play zijn tot dat je de bijgeleverde handleiding leest en vaststelt dat je het carter, de inlaat en de krukas moet aanpassen. Geen probleem hoor , we leren alle dagen bij, vooral dat je niet moet geloven wat er allemaal geschreven wordt, en dat is geen verwijt aan u maar een vaststelling in het algemeen.
 9. Wilby

  Bigbox voor p200e

  Iemand die mij kan zeggen of er een BGM BigBox Touring bestaat voor een P200E en waar ik hem kan bestellen, kan hem niet vinden en nee die voor de PX200 past niet.
 10. Wilby

  Stuurlager moer verwijderen

  Ik kan nog goedkoper gaan.
 11. Wilby

  Stuurlager moer verwijderen

  Al 5€ minder.
 12. Wilby

  Vespa p200e van 1982

  Ok Kevin jij was misschien eerst omdat je de verkoper kende en rechtstreeks met hem hebt gehandel, ik heb daar geen probleem mee eerst is eerst. Ik heb als eerste op dit forum gereageert en een pb gestuurd met mijn telefoon nr, ik kon ook de dag nadien gaan maar ja als hij niet reageert. Dus bij deze als iemand een chassis PX of ACMA met papieren teveel heeft, ik ben geïnteresseerd de staat heeft geen belang zolang hij maar niet doorgeroest is. Da van dienen beer en vrede op aarde gaat niet goed samen ze Kevin, al ne keer een bruinen beer kwaad gezien?
 13. Wilby

  Vespa p200e van 1982

  Barry, toch bedankt om mij voor schut te zetten. Is al de 2e keer dat men mij dat lapt, en alle 2 uit het Gentse!
 14. Wilby

  Revisie pk 50 s motor

  En moest je ze toch willen verwijderen, groefje in zagen met een fijn zaagblad,opwarmen en proberen uit te draaien of te tikken met een schroevendraaier.
×