Jump to content
Vespaforum.be

Wilby

Members
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 Excellent

2 Followers

About Wilby

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Classic Vespa Club Geraardsbergen
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa 300 GTS SuperSport
  Vespa 150 Sprint VLB1T 1973
  Vespa PX/GS 210 Polini
  MotoVespa P200E Iris

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Dilbeek
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,280 profile views
 1. Ja pa! Ge spreekt uw eigen wel tegen hé pa.
 2. Waarom denk je dat de keerring aan de wielas niet de juiste is?
 3. Zit die lager hier niet bij ?
 4. Youtube, How to install a legshield trim, verschillende filmpjes voor alu, chroom en plastiek. Ik heb de goedkope tool van Sip en dat is maar prul, werkt niet echt goed.
 5. Als je een topkoffer monteert moeten er ook zwaardere stuurgewichten geplaatst worden om de trillingen in het stuur op te vangen. Ik kan op de foto niet zien of dat bij deze gebeurd is, indien niet is dat waarschijnlijk de verklaring voor de trillingen.
 6. Eens bellen of mailen naar hun om te vragen dat dezelfde kleur is.
 7. Wilby

  Vespa vnb 1961

  Dit is het schema uit het instructieboekje van mijn Sprint 150 VLB, het andere is daarvan een duidelijkere versie die ik zelf gemaakt heb. Een Sprint met batterij is blijkbaar vrij zeldzaam daarom geen ander schema bevinden. Eerlijk gezegd die batterij is geen meerwaarde , niks dan miserie mee gehad en alles werkt perfect zonder.
 8. Te verkrijgen bij Maskes in spuitbus.
 9. Wilby

  Vespa vnb 1961

  Dit kan je misschien helpen.
 10. Héél knap, maar die 2 boutjes voor je spatbord mmm...de originele zijn nog te verkrijgen.
 11. Wilby

  Vespa vnb 1961

  Ik zou 1 kant tegelijk intrekken, mag wat vaseline aan. Opgepast als je een draadstang met grote rondel gebruikt het rubbergedeelte moet gelijk zitten met de rand van de arm, de binnen bus steekt er een paar mm uit. Ik weet niet of het beter gaat door in de vriezer te leggen, krimpt rubber ook?
 12. Wilby

  Px125

  Moesten er nu eens duidelijke foto van het motor en chassis nr gepost worden zouden we al iets verder komen zowel voor de verkoper als de potentiële koper.
 13. Wilby

  Vespa vnb 1961

  DD bedoeld de onderste bout in je carter die op de foto op de dopsleutel rust. Meestal zit die er stevig vastgeroest in het blok. Een afstandsmoer opdraaien en carter opwarmen en loskloppen. Je kan hem natuurlijk ook laten zitten dan is het een probleem voor de volgende.
 14. Ik heb er een te koop, zie onder moderne Vespas te koop: Vespa gts 300 ss te koop.
 15. De stofring zit vast door de rand van de hub die met een doorslag omgeklopt is op 6 plaatsen , dit met een dremel of slijpschijf weghalen en de kap komt er af. terugplaatsen op dezelfde manier. Het randje met een doorslag opkloppen zodat de ring terug vast zit.
×
×
 • Create New...