Jump to content
Vespaforum.be

Wilby

Members
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Wilby last won the day on March 18

Wilby had the most liked content!

Community Reputation

143 Excellent

2 Followers

About Wilby

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Classic Vespa Club Geraardsbergen
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa 300 GTS SuperSport
  Vespa 150 Sprint VLB1T 1973

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Dilbeek
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,012 profile views
 1. Is dit geen tikfout en moet het VSR1T Cosa 200/ 2 zijn ipv VSK1T en is die 1979 cc de cilinderinhoud maar hebben ze de komma vergeten 197,9 cc. T'is er ene van Enghien en daar zitten raar mannen ze, hé Nero.
 2. Geen GPS nodig , gewoon de pijlen volgen.
 3. Wilby

  Faro basso

  Mooie Vespa, zie een badge van Vespa Club Aalst, t'is morgen hun clubrit , meerijden zou ik zeggen. Tussen 11 en 13h vertrek in Appels bij Dendermonde.
 4. Heb er nog een op mijn Vespa, is de oude plaat van mijn vader zijn BSA uit de jaren '50.
 5. Ik snap niet dat je zo een knappe Vespa die op het eerste zicht in prima conditie was, gaat afschuren en herschilderen. Voor zover ik kan zien op de eerste foto is die voor mij véél meer waard zoals hij was. Ik heb het ook gedaan hoor maar alleen omdat het chassis rot was, maar zou het nooit meer doen bij een Vespa met goede basis. Ieder zijn gedacht zeker.
 6. Bovenaan zie je een zeskant die overgaat in een rond gedeelte met een gaatje in waarin je kabel zit. Daarin zit bovenaan een schroefje in waarmee je de kabel vastklemt, volgens mij is de kop van die schroef afgebroken het draadstuk van de schroef is wat je ziet op de foto. Onderdeel 011 op expo. view. Als je een sleutel op de zeskant zet en met een tang probeert het stuk schroef los te draaien zou het moeten lukken.
 7. Zo zou her er moeten uitzien volgens de tekening (rechts) van Scooter-Center. Ik vraag mij af of de kop van de bout die uw kabel vastzet niet afgebroken is ?
 8. Wilby

  Vooras montage sprint

  Ik denk dat als je het doet zoals in dit filmpje, je niets verkeerd kan doen. Succes.
 9. Wilby

  GTS 300 Supersport

  Een oldie met een goed zweefzadel daar kan je volgas de snelheidsremmers mee overvliegen zonder last in je rug te hebben.
 10. Wilby

  Vooras montage sprint

  Hier nog een duidelijk filmpje van de montage.
 11. Wilby

  Vooras montage sprint

  Ik snap je vraag niet, een draaiende as ?Bedoel je de as nr 10, die zit aan 1 zijde vast in de swing arm met lager en moer 30,29,28 en aan de wielzijde lager , clips ring en remtrommel, ring en moer, 46,53,54,9,4 en 3.
 12. Wilby

  Vooras montage sprint

  Ik vrees dat je iets duidelijker zal moeten zijn. Over welke as gaat het?
 13. Wilby

  Dr177 lawaai

  Bedankt heren, ik zal de 24 gebruiken vermits ik die er toch er al bij heb en verder zoek ik nog wat rond om de Pinasco kit aan een schappelijke prijs te vinden.
 14. Wilby

  Dr177 lawaai

  Ik ben een VNL3M ( is TS of PX) motor aan het reviseren en die BGM kit lijkt me wel interessant, kwa prijs tussen de DR177 en de Pinasco Magny Courts. Het is blijkbaar een late VNL die uit een PX komt van 1980 en er zit al een Ducati ontsteking op, de carburator is een SI 24/24E terwijl ik overal lees dat het een 20/20 zou moeten zijn. Wat zou de beste setup zijn met een 177 kit?
 15. Blijkbaar opgelost, bedankt mannen.
×
×
 • Create New...