Jump to content
Vespaforum.be

Wilby

Members
 • Posts

  543
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wilby

 1. Wat is de schade aan de cilinder en piston, heb je warmlopers gehad, hoe heb je de motor gerodeerd, heb je een bougiestop gedaan met de nieuwe setup?
 2. Kijk eens naar de filter in de vlotterkamer van je carbu, vandaag nog aan de hand gehad na veel zoeken, filter verstopt, te weinig benzine bij gas geven enz..
 3. Misschien heb je hier iets aan.
 4. Prijs is zeker ok, mijn mening. Moest ik er een nodig hebben zou zeker niet twijfelen.
 5. Google is your friend.
 6. Zet er de beginletters van je frame en motor nummer eens bij dan worden we wat wijzer. Blijft wel een curry maar goed klaargemaakt klan dat soms lekker zijn. 😊
 7. Misschien eens een foto plaatsen om te zien wat de schade is.
 8. Voor Primavera en 50s enz is het idd met 2 gaten, voor PK zou het met 1 gat zijn, ben je zeker dat hij niet andersom moet staan.
 9. Wilby

  maatgeving cilinder.

  Pieter doe eens een klapke met Stichelmeyer in Meerbeke, die mens weet perfect hoe het moet.
 10. Wilby

  motorsteun vm motor

  Enig idee welke motor dit zou zijn, zie het niet onmiddellijk bij Scooterhelp.
 11. Wilby

  wormwiel teller

  Ok Nero, kom je volgende week naar Viane en breng je het mee?
 12. Wilby

  wormwiel teller

  Hé, is er iemand die weet of en waar er nog een wormwiel voor teller in metaal te koop is, 11 tanden voor kabel 1,9mm, geen plastiek rommel maar metaal. Heb al op minstens 10 webwinkels gezocht, niet te vinden. Eventueel New Old Stock of gebruikt in goede staat is ook welkom.
 13. Het was Prima... in orde, de rit, de organisatie, de wegkapiteins, het weer, de Venitiaanse blonde, de worsten en den ambiance.
 14. Wilby

  vl1m motor

  Zal er eentje voor onderdelen worden vrees ik, vooral die 1e foto is een probleem, slijpschijf er effkes ingezet, vraag is waarom?
 15. Iwan, ik heb je een bericht gestuurd.
 16. Er staat niet dat hij niet gebruikt wordt maar " vervangen door BGM6690 " De regulator/gelijkrichter zorgt voor 12v DC en voert het teveel aan spanning af naar de massa zodat je lampen niet springen.
 17. Ontsteking altijd afstellen met stroboscooplamp, de merktekens zijn maar bij benadering. Hierbij het schema dat ik gebruik, heb aan de gelijkstroom een rem schakelaar/licht aangesloten.
 18. Tot nu toe geen probleem met batterij, in de 1e stand is er alleen ontsteking, in de 2e alleen standlichten stop en claxon over de batterij, in de 3e stand alle lichten behalve stop via de spoel en niet de batterij. Schakelaar is wel handig.
 19. Wilby

  spoel mv 150

  Dat koperen gedeelte is gewoon een versterking in de plastiek omdat het een ovaal gat is om de schakelaar juist te kunnen plaatsen.
 20. Nog even vermelden dat mijne met originele ontsteking is.
 21. Volgens de info die ik heb van Nagy moet de timing op 24° staan, bij mij is dat het geval, hoofdsproeier 106 en ralenti 48, start en loopt goed.
×
×
 • Create New...