Jump to content
Vespaforum.be

Koosbaar

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About Koosbaar

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Nvt
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa 125 Super 64'
  Piaggio Ape 1977
  Vespa PK XL50 1983
  Vespa PK Plurimatic 1986
  Vespa GTS 300 Super 2015

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  De Lier
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

640 profile views
 1. Verkocht! Mag een slotje op!
 2. Koosbaar

  Px 125/150 blok

  Gezocht PX 125/150 Blok. (Mag ook een ander blok met 3 poorten) Draaiend of nog te reviseren geen probleem, heb cilinder/carb/uitlaat al liggen.
 3. Haha ja dat klopt! Scherp!
 4. Dat is verdomd het kraaiennest ook! Hij is zeker netjes en rijdt top, toch weinig reacties van het forum.. Ik dacht dat de p200 px200 in trek waren!
 5. Dat is inderdaad wel makkelijk! 2500,-!
 6. Orginele PX200 E 33.000Km Automatische mengsmering Nederlands Kenteken Mooie en perfect rijdende PX200. Vele nieuwe onderdelen; - Nieuwe accu - Koppelingsplaten - Verse SAE30 Olie - Achterrem kabel - Koppelings Kabel - Remschoenen achter - Nieuwe Bougie - Carburateur ultrasoon gereinigd en nieuwe pakkingen.
 7. Koosbaar

  Px200e

  Heb alles vervangen, de gene had deze koppeling een tijd geleden tweedehands gekocht en zo direct gemonteerd... morgen even erin zetten als ik tijd heb! wat bedoel je precies met de dichtingsplaten?
 8. Koosbaar

  Px200e

  Nou nieuwe koppeling en frictieplaten was geen overbodige luxe. De vorige eigenaar wist ook niet dat je de platen even een nachtje moest laten staan in de olie, het blok is volgens zeggen ongeveer 10.000km terug gereviseerd. En kreeg een fles SAE90 erbij wat hij dacht dat er in moest. Het weekend maar even monteren en de goede olie(SAE30) er in gooien. De olie kwam via de koppelingshevel eruit. Dus ook even het ringetje vervangen! Bedankt voor de reacties!
 9. Koosbaar

  Px200e

  29.000km heb gisteren nieuwe gevoerde / stalen platen, veren en olie SAE30 besteld. Tevens ook een keerring want het olie liep via de trommel langs de band. Misschien dat dat er ook mee te maken kan hebben!
 10. Koosbaar

  Px200e

  Dat ga ik voor de zekerheid ook vervangen! maar dan denk ik dat de platen ook maar moet vernieuwen, die zijn doordrenkt met misschien de "verkeerde"olie! bedankt voor je reactie!
 11. Koosbaar

  Px200e

  Goedemiddag Ik heb een onlangs een PX200E overgenomen met een koppeling probleem. De kickstart kickt door en is alleen te starten via de elektrische start. ook gaat hij niet lekker in zijn 1. heb de koppelingskabel al vervangen en gesteld maar dit baatte niet. De vorige eigenaar heeft de complete koppeling vervangen door dit zelfde probleem maar is dus niet opgelost. kan dit probleem ook veroorzaakt worden door de plunjer? zoja hoe werkt dit precies? Gr koos
 12. Als de nummers echt oppervlakkig zijn doe het afnemen dan met afbijt / aceton en een doek. Voorzichtig boenen zodat je niet de verf oplost dat achter moet blijven. Succes!!
×
×
 • Create New...