Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Koosbaar

Leden
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Scooter Gegevens

  • Scooterclub
    Nvt
  • Mijn Scooter(s)
    Vespa 125 Super 64'
    Piaggio Ape 1977
    Vespa PK XL50 1983
    Vespa PK Plurimatic 1986
    Vespa GTS 300 Super 2015

Persoonlijke Gegevens

  • Woonplaats
    De Lier
  • Land
    Nederland

Recente bezoekers van dit profiel

1.639 profielweergaven

Koosbaar's prestaties

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Zeldzaam
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Zeldzaam
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente badges

25

Reputatie

  1. heb de rolletjes gedraait, en zitten nu zonder te boren op een gewicht van 5,4 gr. ik wil dit eerst proberen en zal het 2e setje uitboren tot 4.5 gr. ook heb ik de trekveren veranderd. blokje staat weer in elkaar maar zal even moeten wachten op de Sito+ uitlaat en bochtje. heb nu nog de standaard snaar. maar heb een snaar gevonden die net wat langer is. hoop volgend weekend weer te rijden.
  2. ook hier ben ik het voorjaars onderhoud aan het uitvoeren aan de automatica (van de vrouw) ik had 3d geprinte rolletjes die helemaal ovaal gedrukt waren. nu PTFE rol besteld met een diameter van 15mm hier wil ik met de draaibank nette rolletjes gaan maken van 15x15 om vervolgens uit te boren tot een gewicht van ongeveer 4gr. (orgineel is rond de 6) welke trekveertjes heb jij gemonteerdt en heeft het baat?
  3. Heeft iemand toevallig nog een frame van een wilde/ largeframe liggen? Mag een opknapper zijn. Geen PX. Bij voorbaat dank!
  4. Heren, blok vandaag uit en in elkaar gezet, heb waarschijnlijk toch de 3e versnelling alles staat weer in elkaar. rijdt en schakelt weer als nieuw!! Bedankt voor de tijd en moeite om te reageren👍👍👍
  5. Nogmaals bedankt voor de info! Ik ga het blokje eerdaags maar uit elkaar halen, even eerst zorgen dat ik een pakking klaar heb liggen! Ik heb 2 vespa PK blokjes open gehaald maar ik ga even youtuben hoe je het balletje en de veer vernieuwdt👌😁
  6. @Adrian @Frederik9111 tandwielen zitten naar mijn weten goed. Paar keer na gekeken. Ik had 2 uitgaande assen liggen met naar mijn inzien geen versleten kruisen maar kan zijn dat ik die dus gewisseld hebt. Wat moet ik precies meten? Breedte kruis of lengte? Bvd!
  7. Bedankt voor de reacties heren, @pdvd thanks, is van mijn zoon en zoeken eigen "puntige" vloerrails zoals bij een oldie maar nog niet gevonden helaas! @Frederik9111 Kan zijn dat hij gewisseld is met een ander blok, maar zou hij dan niet in alle versnellingen moeten doorschieten?
  8. Vespa fanaten, Na revisie schiet de vespa uit zijn 3e versnelling bij hoge toeren, heb de kabels losser gezet en meerdere malen opnieuw afgesteld. Ook de koppelings kabel losser gezet maar helaas geen verbetering. Als ik lichte druk zet op mij schakelhandvat richting mijn 4e versnelling dan blijft hij er wel in. Iemand hier ooit hetzelfde probleem gehad? En een oplossing? Bij voorbaat dank!
  9. Aangeboden gebruikte nette conversie velgen. Nieuwprijs 40 p.s. Deze samen €40,-
  10. Dit onderdeel hoort daar niet, dit is een koppeling onderdeel van een schakel naar mijn idee, ik zal eens kijken of ik nog foto's heb van mijn vario.
  11. Gezocht; goed lopend smallframe blok met iets meer power, ( 85,102cc enz) Mvg koos
  12. Koosbaar

    tuning

    Ik volg dit even!
  13. Ik heb een Automatica voorvork gelast met een stuurbuis van een super met een YSS schrokbreker 14.5cm zodat hij lager komt. Omdat hij nu stugger is kan ik eindelijk goed mijn voorrem gebruiken indien nodig. Moet nu alleen mijn stuuraanslag nog aanpassen omdat die smaller is.
  14. Aangeboden gebruikte conversie velgen. Om 10 inch banden op je 8inch trommelremmen te monteren. Reden 10x beter dan de originele velgen maar ben nu overgestapt naar een 10 inch voorvork en PX blok. 45,- voor 2 stuks
  15. Gezocht; Grimeca set 20mm PX rem setup enz Heb zelf al een voorvork. Gr koos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...