Jump to content

Cliffson

Members
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  VC Tessenderlo
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 125 Supertech (2020)
  Vespa GTS 300 Supertech (2021)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Mol-Rauw
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cliffson's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • One Year In
 • One Month Later
 • Week One Done
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

8

Reputation

 1. Vandaag alles laten nakijken, de Vespa werd uitgelezen en er waren 2 melding geregistreerd tot betrekking van de temperatuursensor van het motorblok. Alles gereset en meer kon men niet doen op dit moment. Bijna thuis met 60km op de teller en daar was het lampje weer en dus het probleem niet opgelost. Opnieuw een afspraak maken echter zijn ze nu 3 weken zonder mekanieker want die ging op wel verdiende vakantie.
 2. Afspraak ter controle is gemaakt voor nu vrijdag. Ik laat jullie weten wat de oorzaak bleek te zijn.
 3. Pilaf ik heb me vergist het is de benzinepomp dat ik bedoelde. De loopt soms te warm waardoor ze uitzet en vastloopt hierdoor slaat de motor af. Na een tijd koelt het af en kan je weer verder rijden maar dit herhaald zich steeds.
 4. Ok bedankt voor je reactie. Had ik dus nog niet van gehoord dat er zoveel problemen zijn met de hpe modellen euro 5. Enkel het probleem met de waterpomp is me gekend uit de club.
 5. Ik rij met een gts 300 supertech met bouwjaar 2021 en ingeschreven in maart 2022. Vandaag is het oranje lampje aan gegaan van het motor management en blijft constant branden. Ook wanneer het contact wordt afgezet en na een half uur terug opgezet is de oranje verlichte motorblok terug op het display te zien. De Vespa rijd en werkt zoals altijd, kan niets vaststellen van problemen. De Vespa heeft juist een 7400km op de teller, iemand een idee wat ik zelf kan controleren of moet ik terug naar de handelaar om de Vespa te laten uit te lezen?
 6. Iedereen welkom op de 11de Italia rit van VC Tessenderlo.
 7. Ik rij zins maart van dit jaar met een nieuwe GTS 300 er staat nu ongeveer 4000 km op en overweeg om een upgrade door te voeren van de remmen. Zijn er hier nog mensen dit dit al gedaan hebben en zo ja voor welke setup zijn jullie gegaan? Mijn voorkeur gaat op het moment uit naar de Porco Nero power MK I I omdat deze zonder extra beugel kan gemonteerd worden en speciaal is gemaakt voor de Vespa. Bijkomend twijfel ik nog om de remschijven te wisselen maar twijfel nog tussen deze twee; Remschijf SIP PERFORMANCE WAVE of Remschijf BRAKING WAVE De looks evenaren zich en heb mijn twijfels gezien het prijsverschil groot is. De grote hamvraag is natuurlijk of het zijn geld waard is en of het een groot verschil zal geven in rembereik? Graag jullie technische raad en jullie ervaringen.
 8. Vespa Club Tessenderlo was aanwezig, bedankt om er een top dagje van de maken.
 9. Iemand die de juiste adapters verkoopt of weet waar ik deze kan verkrijgen. eventueel een technische tekening dat ik het ergens kan laten maken.
 10. Cliffson

  moto-cam

  Toevallig ben ik ook aan het neuzen naar een camera. Ik denk dat ik ga gaan voor een GoPro Hero 9 die ik dan op de helm monteer.
 11. Ik heb je een berichtje gestuurd
 12. Ben op zoek naar een te technische handleiding van een Vespa gts 300 Supertech (bouwjaar 2021) Zou graag willen weten op welke bouten welk kracht er dient gebruikt te worden doormidden van een momentsleutel.
 13. Cliffson

  fusebox

  Weet er iemand of je de fusebox kan verwijderen die in het handschoen kastje zit? Ik zoek een eenvoudige manier om bij de stekker te komen van de usb aansluiting. Het voertuig is een vespa gts 300 supertech 2021
 14. Iemand ooit al in het buitenland problemen gekend? Wordt daar wel controle op gedaan ?
×
×
 • Create New...