Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Zijn er vespisten met hetzelfde probleem???


TheFox

Aanbevolen berichten

Ik ken niks van Vespa's, ik kan alleen maar lullen, zeveren en preken én ik kom na vier maanden forum-bezoek binnen met stip op nr 20 van de meest actieve gebruikers?

Dit is, naast rijden met een Vespa, ook een verslaving en Jurgen en Dave zijn de dealers.

Ergens moet hier een conclusie, een moraal of een bewijs kunnen uitgepuurd worden...

Ik zal sowieso al eens eerst dringend proberen af te kicken en een zelfhulpgroep zoeken. Misschien kan ik, als er nog mensen zijn met dezelfde afwijking, hierover wel een forum starten, of zo... "het vespaforum-verslaving afkick forum".

Groeten,

Peter.

ps: arré lap, weer een post...

Link naar reactie

"S morgens als ik opstaan ,dan als ik opt werk aan kom .'Smiddags tijdens mene break nog eens en dan voor ik naar huis ga .Daar aangekomen nog eens inloggen en juist voort slapen gaan nog eens en dan tussen al deze momenten nog wel een paar keer

( heeeeeelp)

Link naar reactie

Het eerste wat ik doe (zelfs voor mijn werkkledij uit te doen)is op het forum komen. Het is inderdaad verslavend. ik heb al geprobeerd om af te kicken met zo'n een "patch" op mijn arm te plakken ,maar zonder effect.Once an addict ,always an addict.

Link naar reactie

Bij mij thuis krijg ik al regelmatig op mijn donder van mijn dochter van 7 die dan weer doorverteld aan mijn vriendin dat ik "weer zit te vespa-en". Mijn vriendin kijkt mij misselijk aan als ze achter de computer zit en ik haar mijn trillende vingers van ontwenning laat zien. Van ellende loopt ze weg en laat mij plaats nemen op de stoel voor de computer waar ik een belangrijk deel van mijn leven door breng. Ik kijk geen tv meer tegenwoordig, dus ben minstens even socialiserend bezig als wanneer ik dat wel doe. Ik denk niet aan een PC voor mezelf maar eerder aan een soort gratis service-verlening naar mij toe. Iemand die mij op mijn wenken bedient zodat ik mij voortaan alleen nog hoef te concentreren op mijn forumwereld. Ik denk dat ik al iemand op het oog heb, ze weet het zelf nog niet, maar het is mijn vriendin.

Groeten,

Paul.

Link naar reactie

't is te zien aan de statistieken... ;o)

en toch moet er hier nog meer volk komen, dus alle hulp welkom om elke, maar dan ook elke Vespist naar hier te lokken !

P.S. wij achten ons verantwoordelijk voor verslaving, maar achten ons niet verantwoordelijk voor scheefgelopen relaties als gevolg.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...