Jump to content
Vespaforum.be

larscobbaut

Members
 • Content Count

  1,662
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Excellent

3 Followers

About larscobbaut

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Antwerpse vespa vrienden
 • Mijn Scooter(s)
  P125X

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Wommelgem
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,153 profile views
 1. bedoelt waarschijnlijk foto van de uitlaat. :-) Maar mooie scooter alleszins.
 2. @Administrator Mag slotje op. Thx
 3. Oké das wel genoeg qua uren. Thx voor de tip ivm verf. Eens kijken of de kleuren die ik wens in hun gamma zitten. Merci
 4. Ben zelf nogal meer van... Ne vespa da moet goe rijden, de rest da maakt ni uit das maar cosmetisch. Nu... Met de corona heeft ne mens al is wat tijd over en dus vroeg ik mij af of er hier al mensen zijn die de Vespa gewoon thuis gespoten hebben? Dit zonder hem uit elkaar te halen. Nog de tijd, nog de skills ervoor om dat te doen. Goede en slechte ervaringen zijn welkom. Bij goede, misschien even zeggen welke verf geschikt is... Cheerio!
 5. Vraag van een kameraad: Iemand die toevallig nog iets in zen schuur of garage heeft staan? Mag wat werk aan zijn... voorkeur gaat uit naar een PK'tje. Laat maar weten! Thx
 6. 120? zelfs met ne opgevoerde 177cc zou ik dat straf vinden. Op den teller ja... maar effectief denk ik dat je blij mag zijn als je de 100 haalt. Setje goei bandjes doen veel op je vespa voor je veiligheidsgevoel, welk rubber heb je steken? Succes ermee!
 7. origineel ancelotti zadel? Zo ja, heb ik wel interesse.
 8. Welkom. Van waar in Antwerpen ben je juist? Altijd welkom om mee ritjes te doen als die corona virus crisis voorbij is!
 9. Ja... na mijne van '76 te hebben kapot gereden te hebben dacht ik even van ja! maar voor die prijs. blijven zoeken. :-)
 10. Op zoek naar een deftige uitlaat voor mijn p125x. Wil vooral meer koppel genereren. Geen geknetter zoals ne sito +. mijn mede vespisten worden een klein beetje zotjes van dat kabaal. thx
 11. larscobbaut

  Shops?

  Dat zouden ze zeker kunnen. Enkele jaren geleden waren er meerdere shops die ik kende die wel een grote hoeveelheid materiaal hadden. Deze zijn jammer genoeg niet meer aanwezig daarom de vraag. Binnenkort eens naar Maskes rijden in NL.
 12. larscobbaut

  Shops?

  omdat ik nog altijd graag wat info heb voor ik iets koop. als he nu gaat over banden en bepaalde onderdelen die standaard zijn dan maakt het inderdaad weinig uit maar bij andere zaken is het soms aangenaam om wat meer info te krijgen door een shop eigenaar die ervaring ermee heeft en zijn of haar mening deelt.
×
×
 • Create New...