Jump to content
Vespaforum.be

larscobbaut

Members
 • Content Count

  1,653
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

3 Followers

About larscobbaut

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Antwerpse vespa vrienden
 • Mijn Scooter(s)
  P125X

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Wommelgem
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

1,017 profile views
 1. Welkom. Van waar in Antwerpen ben je juist? Altijd welkom om mee ritjes te doen als die corona virus crisis voorbij is!
 2. Ja... na mijne van '76 te hebben kapot gereden te hebben dacht ik even van ja! maar voor die prijs. blijven zoeken. :-)
 3. Op zoek naar een deftige uitlaat voor mijn p125x. Wil vooral meer koppel genereren. Geen geknetter zoals ne sito +. mijn mede vespisten worden een klein beetje zotjes van dat kabaal. thx
 4. larscobbaut

  Shops?

  Dat zouden ze zeker kunnen. Enkele jaren geleden waren er meerdere shops die ik kende die wel een grote hoeveelheid materiaal hadden. Deze zijn jammer genoeg niet meer aanwezig daarom de vraag. Binnenkort eens naar Maskes rijden in NL.
 5. larscobbaut

  Shops?

  omdat ik nog altijd graag wat info heb voor ik iets koop. als he nu gaat over banden en bepaalde onderdelen die standaard zijn dan maakt het inderdaad weinig uit maar bij andere zaken is het soms aangenaam om wat meer info te krijgen door een shop eigenaar die ervaring ermee heeft en zijn of haar mening deelt.
 6. larscobbaut

  Shops?

  Zijn er eigenlijk nog shops in Belgiƫ die een deftige voorraad onderdelen hebben? Of ben ik echt aangewezen op SIP?
 7. larscobbaut

  Zonde

  das een koopke!
 8. ben geen kit specialist maar als je met een 75 cc slechts 50 rijdt dan klopt er iets niet pijns ik...
 9. moet goe ruiken. Ge kunt altijd wat aardbeien- of bosgeur erbij kappen. http://www.putoline.com/nl/specialisaties/scooter/
 10. hahaha..de Mehmo. Bitje een louch shopke als ge da ziet. http://www.nieuwsblad.be/cnt/gemb60na#
 11. larscobbaut

  Zijstandaard

  Ik heb deze gehad. http://www.sip-scootershop.com/en/products/side+stand+sip+for+vespa+pk50_75084000 (ook voor px - goe lezen.) Gewoon monteren onder je huidige standaard en enkel gebruiken op losse ondergrond.
 12. zijn goede vespakes. Heb er zelf 2 gehad. Wel even vragen naar de puntjes dat Designo aanhaalt, voor de rest ziet het er best ok uit.
×
×
 • Create New...