Ga naar inhoud
Vespaforum.be

VCA Vaartlandrit 26 juni 2011


Vespa Club Antwerpen

Aanbevolen berichten

ondertussen een jaarlijkse klassieker, georganiseerd door Kevin Eeraerts.

Vertrek 13.00u

Stadionlaan, Willebroek

(parking sportcentrum "De schalk")

nu ook op facebook:

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=220447147965658

Evenement: Ride-out

Georganiseerd door: Vespa Club Antwerpen

Lokatie: Willebroek

www.vespaclubantwerpen.be

post-2365-13769185623497.jpg

Link naar reactie
  • 2 maanden later...
  • 2 weken later...

De volledig nieuwe rit zit zo goed als helemaal in elkaar en de start en de eindstop inclusief de gratis specialiteiten blijft traditie! De tussenstop is deze keer niet midden in het veld, maar wel aan een zeer gezellig café, de vrouwen zullen blij zijn met een deftig toilet :-)

Vanaf 12u zal er naar goede traditie een drankstand aan de start aanwezig zijn.

Link naar reactie

Is deze rit voor iedereen, zelf zonder in een club te zijn?vertrek is willebroek aankomst? langs welke route wordt er dan gereden en hoeveel km? Is voor mij nieuw! ben zo pas van start gegaan met scooter.Wel vroeger motor gehad.

tot dan

Link naar reactie

de rit is toegankelijk voor iedereen. De route is zals steeds een beetje een verrassing. De aankomst is terug in Willebroek maar niet op exact dezelfde plaats dan waar we vertrekken.

Over het aantal km kan Kevin je meer vertellen

Link naar reactie

We vertrekken te 13u voor een rit van een uurtje, dan stoppen we op het marktplein van een dorpje waar een zeer leuke café is, daarna vertrekken we terug voor een uurtje en uiteindelijk komen we rond 16u aan te Klein-Willebroek waar we getrakteerd zullen worden op gratis Willebroekse specialiteiten. De mensen die reeds meegereden hebben, kennen die traditie trouwens al. En om te besluiten Minidico, iedereen is van harte welkom, lid of geen lid van een club. Trouwens, alle clubs zijn zoals gewoonlijk ook van harte welkom!

Link naar reactie
  • 4 weken later...
  • 2 weken later...

Deze keer gaan de sidecars niet over betonblokken, maar naar jaarlijkse gewoonte is er iets speciaal aan deze rit... Deze keer betreft het de tussenstop waar de uitbater een specialleke beloofd heeft...

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...