Jump to content
Vespaforum.be

pdvd

Members
 • Content Count

  845
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

413 Excellent

3 Followers

About pdvd

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  clubloos
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PK 50 XL Automatica (1987)
  Vespa P 200 E (1982)
  Motovespa PK 75 (125) Primavera
  Suzuki DL 1000 V-Strom (2004)
  Piaggio Sfera 50 (1991)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Oosterhout
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2,022 profile views
 1. Thnx voor dit plaatje! hier twijfelde ik nog over voor mijn Spaanse project.
 2. Een Vespa op een betaalbare manier in Spanje krijgen is echt zo moeilijk niet. Met een gemiddelde van 1 op 25 (plus een beetje olie) is het zo duur niet die kant uit te gaan. Geheel naar Zuid Spanje rijden is best een eind maar Noord Spanje is ook erg mooi om te rijden, net een dagje langer rijden dan de Ardèche. Hier wat links van mijntripjes op de Vespa naar Spanje:
 3. De mijne had standaard ook geen oog... Wist ook niet dat dit standaard ooit geleverd is.. maar de meeste mensen met een lasapparaat hebben dit zo voor je in elkaar gebakken. Aangezien de lak dermate slecht was even kaal gemaakt, oogje eraan gelast en weer in het zwart gezet. Werkt perfect! Als je een slot om de hele treeplank wil gaan leggen moet je wel een heel lang en zwaar slot meeleuren.
 4. Als mensen zo graag een 200 rijden... koop dan gewoon een 200 in plaats van een 125 of 150! En voor de Belgen die zonder A rijbewijs op een 125 rijden en zo nodig een 200 willen rijden, haal gewoon je rijbewijs en koop een 200, dan ben je ook niet gebonden aan alleen rijden in België en eventuele boetes bij controle!
 5. Ik had 'm op facebook al voorbij zien komen. Nette prijs.
 6. pdvd

  Gezocht leuke px 125

  Dan weet je wel dat je gelijk een goede te pakken hebt!
 7. Zit voor mij perfect... natuurlijk ook met 40 graden wandelen hierin is erg warm maar dat is alles. Bij dit filmpje had ik mijn Vespa op 2000 meter hoogte laten staan en ben met de gondel naar 3200 gegaan om vervolgens de eerste 600 meter weer te voet af te dalen (met deze jas aan) Ging perfect.
 8. @Frederik9111 ik dacht 'm al te herkennen. Geloof echt wel dat het een goede scoot is maar zulke bedragen voor een 125. Maarja die zijn in Belgie wat gewilder.
 9. www.facebook.com, www.marktplaats.nl kom je er zat tegen. Zoek maar eens op Vespa 200. Als je op leboncoin kijkt zie je daar tussen de realistische bedragen ook mensen staan die denken goud in handen te hebben.
 10. Veel geld, zeker voor een 125. Ik zie leukere (in o'lack) P200's voorbijkomen voor veel minder.
 11. en de schrijver zit hier ook op het forum hè
 12. pdvd

  Sip road 3

  Ik heb een dealer in Italië en een in Duitsland... maar daar bestel ik alleen online wat ik wil. Heel af en toe een keer wat bij Maskes (omdat dat echt om de hoek is) maar dan alleen als ik maar een iets nodig heb en snel.
 13. pdvd

  Sip road 3

  Heb nu de BGM BigBox voor mijn P200E. Benieuwd hoe lang deze het uit gaat houden.
 14. pdvd

  Sip road 3

  Mijn SIP Road 2 was na 3 seizoenen al inwendig kapot (nog wel iemand blij mee kunnen maken). Maar de kwaliteit van SIP spul laat echt te wensen over de laatste tijd. Misschien een fijne uitlaat alstie nieuw is maar doe mij naar iets wat duurzamer is.
 15. Klinkt als hetzelfde probleem als ik had met mijn PK 50, die viel op den duur ook uit. Carburateur revisie wil denk wel helpen...
×
×
 • Create New...