Jump to content
Vespaforum.be

pdvd

Members
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

455 Excellent

3 Followers

About pdvd

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  clubloos
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PK 50 XL Automatica (1987)
  Vespa P 200 E (1982)
  Motovespa PK 75 (125) Primavera
  Suzuki DL 1000 V-Strom (2004)
  Piaggio Sfera 50 (1991)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Oosterhout
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recent Profile Visitors

2,360 profile views
 1. Mooi kleurtje... het hoorts alleen niet op de sluiting van je zijkap
 2. staat op de badge... en vanaf 83 werden er inderdaad modellen geleverd met automatische mengsmering. Zou dus gewoon kunnen kloppen (als een van de weinigen hier op het forum).
 3. Je hebt Tubeless van BGM zo te zien. Die passen inderdaad NIET op reservewielsteunen. Op mijn P200E paste dit ook niet op de standaard houder, deze heb ik dus zelf aangepast door de schroefdraad af te zagen, uit te boren en er een langere doorheen te steken. Echter dat gaat 'm bij deze niet worden vermoed ik. Zit de schroefdraad vast erin of is deze er uit te halen? 2 boutjes erop en dan de onderste losdraaien, dan draait de schroefdraad mee er uit net zoals met de pinnen voor de cilinder? Vervolgens een langere er in? Of de schroef draad afzagen, uitboren en nieuwe draad tappen. Maar ik
 4. Die kleur rood is wel origineel geleverd ooit in Spanje... De PK 75 Primavera van mijn vriendin had origineel die kleur maar is in de jaren 80 wit gemaakt. Project ligt gek genoeg door Corona al veel te lang stil want het staat in Spanje... en daar mogen we dus niet heen.
 5. Sneeuwrijden is leuk... maar niet te vaak (en 780 km is wel erg lang) Niet op de Vespa maar het was zeker een gave trip (Val Thorens in januari 2012)
 6. De zomer of winterreizigers? Oud buurman van me is anderhalf jaar terug met zijn span in hartje winter die kant uitgereden.
 7. Komt er als ze af is ook nog een boek over je avonturen met haar?
 8. Als je 'm gewoon goed in de originele kleur lak maakt ook zeker gaaf. Dat o'lack gebeuren waar sommigen zo om jammeren... en vervolgens het gehele blok vervangen hebben... Lekker van maken wat je zelf wil. Mmaar dat blauw is wel een erg mooie kleur, ook zeker een gave optie voor de Primavera waar ik Spanje nog aan bezig ben... (maar wat door corona dus echt stil ligt)
 9. Zelf een snel blok gebouwd?
 10. pdvd

  Remmen

  Normaal wel omdat bij een motorfiets ook het merendeel van de massa op het voorwiel leunt. De bouw van een Vespa is geheel anders dus daar rem je ook anders mee.
 11. pdvd

  Jerrycan 5L

  Haute Languedoc?
 12. pdvd

  Jerrycan 5L

  Nooit problemen gehad, er zijn zat onbemande pompen waar je gewoon kunt pinnen, die zitten tegenwoordig echt in ieder dorp.
 13. pdvd

  Jerrycan 5L

  als je mijn reisverslagen een beetje volgt weet je dat ik alles goed plan van te voren, echter in spanje heb ik ook wel pompen gehad die geheel gesloten bleken, daarom zeker 50 km van te voren tanken in zulke gebieden.
 14. pdvd

  Jerrycan 5L

  Haha dan is die dementie er bij mij nog niet ingeklapt... ik heb ook geen benzinemeter op mijn P200E zitten maar nog nooit zonder gevallen.
×
×
 • Create New...