Ga naar inhoud
Vespaforum.be

pdvd

Leden
 • Aantal items

  650
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  32

pdvd last won the day on February 22

pdvd had the most liked content!

Community reputatie

320 Excellent

2 Volgers

Over pdvd

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  none
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PK 50 XL Automatica (1987)
  Vespa P 200 E (1982)
  Suzuki DL 1000 V-Strom (2004)
  Piaggio Sfera 50 (1991)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Oosterhout
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

1.635 profielweergaven
 1. pdvd

  Vespa 125 super

  Zonder foto's kan niemand er iets over zeggen.
 2. pdvd

  Sei giorni

  GTS... GTV... whatever...
 3. pdvd

  Sei giorni

  De originele Sei Giorni is alleen in het groen uitgebracht. Dat nieuwe hok is een lelijk aftreksel ervan in een gts jasje puur als marketingstunt want er is nooit een sei giorni mee gereden. De echte is in 1951 alleen in het groen uitgebracht en de GTS variant van tegenwoordig (heeft hier afgezien van de kleur en de merknaam) niets mee te maken, als ze 'm dan ook in het blauw uit zouden brengen zouden ze echt compleet de plank misslaan. De plaats van de koplamp was overigens bij eerdere modellen ook al op het spatbord.
 4. pdvd

  Banden

  Dat is een moderne band en tevens niet verkrijgbaar als 8 inch. De S83 is wel weer verkrijgbaar als 8 inch maar die had je al en ik denk ook dat dat de beste keuze is.
 5. pdvd

  Roestvorming treeplank

  Die voetmatten hebben als nut dat er lekker water onder kan blijven staan zodat het roestproces sneller gebeurt en je dus sneller een nieuwe Vespa zou kopen
 6. pdvd

  Vervoeren vespa

  In andere provincies... je woont tegen de Franse grens en wilt meedoen in zuid Frankrijk en het tripje lukt je op de Vespa niet in een dag?
 7. pdvd

  Vespa pk 50 s

  onderin achter op het blok onder de achterveer.
 8. pdvd

  Vespa pk 50 s

  frame is van een S maar achterlicht van een XL ook. misschien ook het bloknummer maar eens checken waar dat vandaan komt ;)
 9. pdvd

  Vespa pk 50 s

  Oh en even met remreiniger in de carburateur spuiten en kijken of de scooter dan start is ook een optie..
 10. pdvd

  Vespa pk 50 s

  Ik zie het achterlicht niet goed, dit is bij een S een kleiner model. En zitten er slotjes op de zijdeurtjes? Daar zitten je valbeugels net voor om dat te ziien. Neusje en dashbordkastje is wel van een S. Maar gezien het andere voorspatbord zou ik niet durven zeggen of dat deze er origineel ook op zaten. Succes met je project!
 11. pdvd

  Testoratie 50n

  Voor je gaat spuiten altijd eerst ontvetten... en dan primer.
 12. Wat betreft Maastricht kun je misschien wel gelijk hebben, maar dat wist ik toch al wel zonder dat ik de daar rijdende Vespa's ken. En ja, schermen houden inderdaad wel wind tegen maar creëren daardoor ook wervelingen van wind welke weer niet ten gunste kunnen komen van het gehoor. Die lucht moet immers ergens heen. Binnen de bebouwde kom is het echter sowieso onzin want daar ga je toch niet zo vlot.
 13. Met een goede veiligheidsbril die afsluit heb je dat niet. IK heb de voorganger van deze: https://www.veiliggoed.nl/webshop/9_pbm-brillen/detail/7317_bril-north-tactile-t2402-pc-bmsmoke Voor dit geld kun je het altijd proberen lijkt me. Ruiten op vespa's zijn overigens voor j...etten (die hun haar okay willen laten zietten op de snorvespa) en houden geen wind tegen maar creëren alleen turbulentie waar je dus zo doof van kan worden. Op Mijn V-Strom rijdt ik met slecht weer met de ruit omhoog tegen de regen... dat is dan wel weer fijn, echter in de zomer geheel omlaag (is instelbaar) waardoor er veel minder turbulentie rondom mijn oren is. Op de P heb ik er nog nooit aan gedacht om een ruit te monteren...
 14. Tuurlijk kan dat... maar wil je dat op een Vespa... Ik rij op mijn P200 altijd rond met een getinte veiligheidsbril ooit voor 6 euro gekocht. Zat te koop op dat gebied en voor die paar euro kun je de gok wel nemen.
 15. Dan kun je beter een goed afsluitende zonnebril / veiligheidsbril opzetten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...