Jump to content
Vespaforum.be

pdvd

Members
 • Content Count

  771
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

369 Excellent

3 Followers

About pdvd

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  clubloos
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PK 50 XL Automatica (1987)
  Vespa P 200 E (1982)
  Motovespa PK 75 (125) Primavera
  Suzuki DL 1000 V-Strom (2004)
  Piaggio Sfera 50 (1991)

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Oosterhout
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,816 profile views
 1. Rotterdam is inderdaad ook steeds leuker! Utrecht kom ik ook niet graag. Hoe zuidelijker hoe beter...
 2. Nee hoor geen oud zeer, ik vind het gewoon een ongezellige onpersoonlijk sfeerlozer kutstad.
 3. Dat doen ze zeker wel... als zo'n bak aan de kade in die kutstad stationair bijft liggen reutelen... en in diezelfde kutstad ligt de hemwegcentrale kolen te blazen.
 4. Dan moet ze de grootste vervuilers aanpakken. Cruiseschepen en kolencentrales...
 5. Toch fijn dat dit allemaal euopees geregeld is hè... en dat het overal hetzelfde is en overal dezelfde regels gelden... NOT
 6. pdvd

  Nieuw

  Misschien dat je op het Villeroy en Boch, het Sphinx of misschien het Sani Broyeur forum terecht kan? Hier gaat het enkel over Vespa's.
 7. Klopt maar in Amsterdam geld het voor alles van voor 2010.. Met mijn PK50 kom ik die kutstad niet meer in maar met mijn P200 wel.... Heb je een brommer van december 2009... helaas... exact dezelfde die pas in januari 2010 op kenteken is gekomen dan ben je wel welkom. Dit soort waanzin kan alleen met een groenlinkse burgemeester.
 8. Gaat nog niet weg...
 9. pdvd

  Tank pk50/pk80s

  Marine Clean werkt super!
 10. BGM BBT zit er op en heel wat gerammel minder Ook even extra ducktape en een slang om dat pinnetje aan de achterkant can de billen gedaan. Dat rubbertje was geheel verweerd. Ook die zitten weer strak. Op de foto links oud rechts nieuw.
 11. Haha... ja en altijd wat te sleutelen.
 12. pdvd

  Te koop: vespa 50cc

  Zie nu inderdaad dat mijn XL er geen heeft Maar die heeft dan weer een S zadel waar de eerste automatica's mee waren uitgerust.
 13. pdvd

  Vespa px 125 cc

  En ook nog eens een 50 en geen 125
 14. Luister er morgen maar eens naar als je er bent.. Ga dan op jouw kennis af (en misschien van Richard als die er ook is, maar vermoed dat jullie hetzelfde zullen zeggen). Dan morgenavond maar bestellen. Zo duur zijn die dingen nou ook weer niet.
 15. Toen ik mijn P200 kocht heb ik er bijna gelijk een Sip Road 2.0 onder gelegd. Deze heeft inmiddels ca. 15.000 km gelopen. Er zit inmiddels een irritrante rammel in de uitlaat. Die hoor je iedere keer als je de Vespa wegzet en dit rammelt ook tijden het rijden. Een test met een rubber hamer tegen de uitlaat vertelde me dat het echt de uitlaat was... Oftewel wat te doen? - Gewoon mee blijven rijden? - Nieuwe kopen van hetzelfde type (ik heb alleen een steeds slechter gevoel bij alle producten waar SIP z'n naam aan hangt) - Een andere kopen zoals deze: https://www.scooter-center.com/en/bgm1011tr/exhaust-bgm-pro-bigbox-touring-bbt-vespa-px200-rally200?number=BGM1011TR Echter dient er dan nog meer anders afgesteld te worden? Voor de Sip Road 2 moest er een sproeier aangepast worden. Is deze uitlaat ongeveer gelijk aan de road 2? Of raad men hier wat anders aan? Over 3 weken wil ik er mee naar Spanje en gedurende zo'n end wil ik wel dat alles op orde is.
×
×
 • Create New...