Jump to content
Vespaforum.be

Vespa Reng Deng Deng Deng

Members
 • Content Count

  573
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Vespa Reng Deng Deng Deng last won the day on December 25 2018

Vespa Reng Deng Deng Deng had the most liked content!

Community Reputation

201 Excellent

2 Followers

About Vespa Reng Deng Deng Deng

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Geen (er zit geen Vespa club in de provincie Drenthe)
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PK 50 S, 1985
  Vespa Cosa 200, 1992
  Suzuki SV 650 S, 2007

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

2,281 profile views
 1. Qua olie zal ik aanhouden wat het boekje voorschrijft qua viscositeit.
 2. Het is een nieuw gekochte GTS 300? Zo ja, dan zal ik voor de garantie de voorgeschreven beurten laten uitvoeren.
 3. Vanmiddag olie in het carter gedaan, maar helaas lekt er olie langs 1 van de carterbouten. Ik denk dat tijdens montage de pakking is beschadigd. Dat wordt dus weer het blok splitsen Moedeloos wordt ik er inmiddels van...
 4. Het heeft ivm. andere dringende zaken en werk even geduurd eer ik weet bezig kon met het blok. Inmiddels is de koppeling geplaatst, hoewel dit niet zonder problemen ging door waardeloze CIF koppelingsplaten. De koppeling ging er gewoonweg niet in. Nu met Ferodo platen geen problemen gehad. Koppelingsdeksel en remplaat gemonteerd incl. achterwiel. Aankomende week maar eens kijken of ik het blokje een test rondje kan laten draaien.
 5. @Dann heeft nog veel onderdelen van een Cosa.
 6. Ben benieuwd! Volgens mij heb jij dan een Cosa 1 (1e type). Die ik heb is een Cosa 2 (2e type) 200cc uit 1992. “Speciaal” is ie zeker. Doordat de Cosa’s niet geliefd zie je ze nooit rijden.
 7. Is het een Cosa LX 200? inderdaad niet de meest gewilde Vespa maar hij rijdt wel verdomd lekker voor een handgeschakelde Vespa.
 8. Heb je een gescheiden smeersysteem? Aparte olie tank voor de tweetakt olie of meng je zelf? Heeft het blok wel compressie?
 9. De Vio is een apparaat wat via de navigatie werkt van je telefoon (dmv. een app.) Je kan naar mijn weten ook geen routes uitzetten in het systeem. Wil je ook routes uitzetten dan heb je meer aan een Tom Tom Rider of vergelijkbare Garmin. Wat ook nog kan is een goede motor navigatie app voor op je telefoon, bijv; - Calimoto - Scenic
 10. Ik ben Sarah niet hoor. Maar bedankt voor het aanbod. Stuur maar een PB.
 11. Ik heb wel belang bij de schakelaars en stuurkappen inclusief teller als die nog goed zijn? En wil je het ook verzenden naar Nederland?
 12. De Cosa 2 200 (12pk) is zowel met aluminium cilinder (nicasil) en gietijzeren cilinder geleverd. Nicasil is de cilinder die de uitlaat met de stangetjes behoeft. de gietijzeren cilinder heeft de klemsluiting zoals de PX. @Frederik9111 mocht TS geen belang hebben bij de selectorbox dan wil ik die wel overnemen. Stuur dan maar een PB.
 13. Er is een 10pk versie geweest in Duitsland, dit was puur daar zodat de scooter goedkoper te verzekeren was.
×
×
 • Create New...