Jump to content
Vespaforum.be

Vespa Reng Deng Deng Deng

Members
 • Content Count

  579
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

206 Excellent

2 Followers

About Vespa Reng Deng Deng Deng

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Geen (er zit geen Vespa club in de provincie Drenthe)
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PK 50 S, 1985
  Vespa Cosa 200, 1992
  Suzuki SV 650 S, 2007

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

2,676 profile views
 1. Goed om te weten. Maar een wideframe zal er wel niet inzitten de aankomende tijd Wel een erg mooi blok hoor! Ik heb ook een voorkeur voor zwart. Maar goed, zoals Nero al zei eerst de boel aan de praat zien te krijgen.
 2. Ga ik ook zeker doen. Hij lijkt nu lek vrij. De test opstelling staat al klaar, straks wat brandstof erin en dan fingerscrossed!
 3. Wat is de voorkeur van de forum leden? Zwarte of grijze vliegwiel cover?
 4. Dit is mijn eerste revisie maar dit is ook niet echt mijn vriend Met een largeframe blok heb ik nog geen ervaring, heb de Cosa nog staan dus wellicht is die over een paar aan de beurt...
 5. Na 4 uur sleutelen... De boosdoener... Na vier uur sleutelen en geen tijd meer voor vandaag het resultaat... Morgen afronden, hopend op goed resultaat
 6. Qua olie zal ik aanhouden wat het boekje voorschrijft qua viscositeit.
 7. Het is een nieuw gekochte GTS 300? Zo ja, dan zal ik voor de garantie de voorgeschreven beurten laten uitvoeren.
 8. Vanmiddag olie in het carter gedaan, maar helaas lekt er olie langs 1 van de carterbouten. Ik denk dat tijdens montage de pakking is beschadigd. Dat wordt dus weer het blok splitsen Moedeloos wordt ik er inmiddels van...
 9. Het heeft ivm. andere dringende zaken en werk even geduurd eer ik weet bezig kon met het blok. Inmiddels is de koppeling geplaatst, hoewel dit niet zonder problemen ging door waardeloze CIF koppelingsplaten. De koppeling ging er gewoonweg niet in. Nu met Ferodo platen geen problemen gehad. Koppelingsdeksel en remplaat gemonteerd incl. achterwiel. Aankomende week maar eens kijken of ik het blokje een test rondje kan laten draaien.
 10. @Dann heeft nog veel onderdelen van een Cosa.
 11. Ben benieuwd! Volgens mij heb jij dan een Cosa 1 (1e type). Die ik heb is een Cosa 2 (2e type) 200cc uit 1992. “Speciaal” is ie zeker. Doordat de Cosa’s niet geliefd zie je ze nooit rijden.
 12. Is het een Cosa LX 200? inderdaad niet de meest gewilde Vespa maar hij rijdt wel verdomd lekker voor een handgeschakelde Vespa.
×
×
 • Create New...