Jump to content

Spaniard

Members
 • Posts

  261
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Motovespa P200E 83'
  Motovespa GT 160 71'
  Motovespa TX 200 90'
  Lambretta Serveta Jet 200 80'
  Lambretta Serveta Jet 200 76'

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  leopoldsburg
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

2,873 profile views

Spaniard's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

166

Reputation

 1. Dat is precies een blokje met de uitwendige keerring vanachter? Dan zou ik wel die zwarte ringen eruit halen want anders gaat die keerring droog lopen , zal rap stuk zijn dan .
 2. Verkocht , mag slotje op
 3. Ik heb een week geleden nog een validatieprocedure opgestart voor een spaanse Tx , het is allemaal wat veranderd , de scooter invoeren en alle gegevens invullen moet je tegenwoordig zelf allemaal doen , eerst invoeren op de site myminfin , en dan kan je een E705 downloaden , en dan via de site homologatievoertuigen.vlaanderen.be , hier moet je de gegevens van de scooter invullen , hopelijk heb je iets op papier waar je vermogen opstaat ( kw ) , in mijn geval heb ik een inschrijvingsbewijs , en een soort van technische fiche of gelijkvormigheids attest , ze vragen foto's langs alle kanten en een foto van de ingeslagen nr , toen alles ingediend , de volgende dag kreeg ik mail met bijkomende vragen , ze vroegen naar een vermogensattest , terwijl op die technische fiche duidelijk het kw staat vermeld he , maar het kw stond niet op het inschrijvingsbewijs , ik heb ze vriendelijk geantwoord dat dit toen nooit op het inschrijvingsbewijs vermeld werd , en dat een vermogensattest moeilijk gaat worden omdat die firma niet meer bestaat , en dat die technische fiche eigenlijk een vermogensattest op zich is omdat het kw daar op vermeld staat , toen bleef het een dag stil en de volgende dag kon ik m'n validatieattest downloaden en afprinten
 4. Idd, gear selector box zou ik eerst naar kijken.
 5. Waarom hebben ze dan een schijfrem op die nieuwere px gezet ? voor de lol ?
 6. Tja , bergaf of bergop , dan veranderd nu eenmaal je zwaartepunt , dat is een feit .
 7. Ge moogt mij welke tweewieler dan ook voor mn neus zetten , met trommelrem of schijf , ik zal altijd 70/30 remmen , en dan stop je in een rechte lijn , als je op eender welke tweewieler alleen of het meest vanachter remt , dan gaat je achterwiel (als het blokkeert ) ofwel naar rechts ofwel naar links , maar nooit rechtdoor .
 8. Het is een leuke kit, presteerde eig goed plug en play, maar kheb maar een trommelrem vanvoor, ge moet ook nog gestopt geraken eh
 9. Te koop ; performance setje polini 210 cilinder , ongeveer een 1000 km mee gereden , rodage niet nodig dus , en een sip road 2.0 beiden in perfecte staat , mag weg omdat ik terug naar standaard ben gegaan , dit alles mag weg voor 350 euries ,is ook apart te koop bieden mag vanaf 300 euro greetz
 10. Ai Ai , je had een validatieprocedure moeten opstarten , ik heb dat met al mijn spaanse scooters gedaan , gewoon alle papieren scannen en doorsturen , het duurde ongeveer 3 weken , nadat je alles hebt doorgestuurd krijg je een bevestigingsmail en een beetje later een uitnodiging om te betalen , denk dat het iets van een 70 euro was , dan pas als je betaald hebt starten ze je dossier op en wat later krijg je een mooi belgisch validatie attest (gelijkvormigheids attest ) en dan kunnen ze je bij die onnozele DIV nooit weigeren , en als je nog vragen hebt , contacteer me even . Homologatie.Voertuigen@mobilit.fgov.be Microsoft Word - immotof-NL-V20110525.doc (belgium.be)
 11. Je kan er een 200 cc px blokje onder steken , gaat goed vooruit dan , en zeker als je er nog eens een polini 210 kit op zet , dan heb je nog meer fun .
 12. Volgens mij is het een Spaanse sprint 150, de gt160 heeft een voetrempedaal zoals een PX.
 13. Wat je koppelingskabel betreft , je zou eigenlijk drie handen moeten hebben om die goed te installeren , je moet die koppelingsarm die onder je motor uitsteekt eerst wat verder duwen tot het niet meer gaat (is redelijk straf) en dan dat klemmetje vastzetten , wat je kan doen is ; duw met 1 hand die arm tot je niet meer verder kan , en klem dan een lang gebekte visgrip net achter het tonnetje waar je je kabel mee vastzet zodat je je handen vrij hebt om dat vast te schroeven . En wat betreft je gaskabel , ik had ergens gelezen in je vorige topics dat die bleef hangen ? haal je luchtfilter er eens af en kijk of je gas schuif werkelijk terug komt en draai je stuur eens links naar rechts . Succes !
 14. Mja , dat komt waarschijnlijk doordat de benzine verdampt en de olie blijft liggen , meng je toevallig met castrol power rs 2t ? ik zie daar precies een rode schijn in dat plasje . Weet je wat je eens kunt proberen ? je gaat een stukje rijden of je start hem eens gewoon en zet dan je naftkraan dicht , totdat je scooter uitvalt omdat de carb helemaal leeg is , op voorwaarde dan dat je naftkraan goed afsluit , die (oude ) rubbers daarin durven nogal eens last hebben van die ethanol in de benzine , net zoals het rubber puntje van die vlotternaald , normaal zou je dan geen plasje mogen vinden onder je scooter s'anderdaags ofzo , succes !
×
×
 • Create New...