Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Ik rijd rond en kom tegen.....


Cult

Aanbevolen berichten

pieter1 gespot deze middag in panne aan den afrit in rumst. Wou nog stoppen maar was echt al veel te laat voor mijn werk. Hopelijk opgelost geraakt.

Link naar reactie

Hopelijk was het alleen "zonder benzine gevallen", en niet in 2'en gebroken (van de Panne naar Mechelen is een hele eind). Nog een chance dat er een curry-specialist in de buurt was...:)))

Grapje hé Pieter, hopelijk ben je goed thuis geraakt.

Groetjes, nero.

Link naar reactie

Thuis geraakt, maar hoe. Allicht een vuiltje in de carburator of naftebak. Dus in horten en stoten...en om de km eens schudden en kicken. Zal hem eens opensmijten,...allee; een klein beetje met hulp. Hopelijk krijg ik het in orde voor de meeting. Komt wel ongelegen...had nu eens geen koud. En had er zo naar uit gekeken een ritje te doen. Was trouwens op weg naar café Tabac voor de laatste regelingen. Ik telefoneer niet naar een café..;-). Sinds de bella hier gewoon staat te blinken en ik wacht tot de rijschool terug opengaat, jeukt het regelmatig. Een ritje met het wespje kan,kon deugd doen.

Bedankt voor de bezorgdheid. Doet me plezier...

Gtz

Link naar reactie

@Tom en Gunther, is da nie gevaarlijk rijden met de vespa daar op linkeroever mee al die olie of is het merendeel aangespoeld op rechteroever ? ;-)

Link naar reactie

Daarnet aan de lichten aan de Noorderlaan in Antwerpen nog ne vespist op een blauwe VNB tegen gekomen. Die was precies zwaar onder de indruk van mijn "vet" GS200 geluid (met aangepaste T5 sito-uitlaat)! ;-)

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...