Jump to content
Vespaforum.be

dave

Administrators
 • Content Count

  1,502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

225 Excellent

About dave

 • Rank
  Scooterfreak

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Soms
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa allerlei

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

2,818 profile views
 1. dave

  Toerenteller t5

  ik heb ook een toerenteller met naald maar op een model zonder batterij,...
 2. benieuwd hoe dit gaat lopen...
 3. en paar keer kicken en we kunnen weer verder...
 4. ziet eruit als een uitlaat voor een Ciao...
 5. dave

  Mijn wallaroo

  zijn wallaboe, kan beter op scooter-freaks.nl gaan vragen
 6. Dat achterlicht van de foto's is een repro van een laat jaren zestig achterlicht. Op een px200e staat origineel een groot plastieken blok van een achterlicht.
 7. aan 1 van die vijzen, zoals op je eerste foto
 8. dave

  vespa girls

  Poezewoefkes, meer dan 500 foto's van vespa's met al dan niet ernaast gefotoshopte modellen, dat gaat er ewa over, ni? Kunnen jullie dat niet op een prentjes-site gelijk als pinterest posten en hier dan een link zetten of zo? Of gewoon de link van uw zoekterm op google images? De bandbreedte van 't forum is niet gratis he! Post liever originele inhoud gelijk als zelfgemaakte foto's op rondritten, technische foto's, oude advertenties die nergens anders te vinden zijn, profielfoto's, zelfgemaakte gifkes enz, dingen die nu vaak nog op facebook eindigen en later amper terug te vinden zijn.
 9. Het is geen 'stel'. Omdat je een GT motor hebt neig ik nu eerder naar Indonesie. Dingen zijn gemaakt geweest in 1 van de fabrieken die Piaggio had in onder andere Indie, Indonesie, Singapore, Taiwan enz. en dat doet er ook niet toe. Het gaat over de kwaliteit van de restauratie. De meeste argumenten over dit soort scooters zijn tot vervelens toe al becommentarieerd, er is zelfs een heel subforum over https://www.vespaforum.be/index.php?/forum/39-aziatische-restauraties/ t'is goed weer, verder geen geld of tijd insteken. gewoon mee rijden en genieten, en bij de aankoop van de volgende vespa misschien even verder kijken
 10. @jeansprint ik heb nog twee nieuwe van die kroonmoeren liggen, als ge er iets mee kunt doen kan ik ze evt morgen binnenzwieren
 11. dave

  Vespa VL1T MISA

  die nummerplaathouder wijst niet op een oude belgische nummerplaat. vraag anders eens aan de verkoper wat specifiek aan deze scooter te herkennen is als een MISA. Heeft hij de originele verkoopsdocumenten van de jaren stillekes en zijn die Belgisch of zo?
 12. Iemand tips ivm verftype om mn vork en ster-tamboer zwart te verven? spuitbuske doe ik niet meer vanwege teveel zever, is poederlakken een idee?
 13. het forum is vandaag verhuisd van server, we kunnen er weer een jaartje tegen
×
×
 • Create New...