Jump to content
Vespaforum.be

jeansprint

Members
 • Posts

  2,314
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  SC Primavera
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GL Acma 1957
  Vespa VBA 1958 - T5
  Vespa 160GS MK II 1964
  Vespa 160GS/4 1966
  Vespa 50 special 1980
  Vespa PK 50 S 1983
  Lambretta Serveta Jet 200
  1978

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Tienen
 • Land
  België

Contact Methods

Recent Profile Visitors

5,823 profile views

jeansprint's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

516

Reputation

 1. Valse lucht aan de inlaat is meestal de oorzaak. Nieuw viltje monteren doet wonderen... Jan. https://www.sip-scootershop.com/nl/product/pakkingring-voor-shb-1919-huls-aanzuigstuk_87970000
 2. Mooi, sportief ogend uitlaatje voor een Vespa 200. Uitlaatpijpjes zijn van inox, dus roesten doen ze niet. Past perfect met het reservewiel. 25 euro. Verzenden op kosten van de koper.
 3. "You hate it or you loved it", wit accessoire zadel uit de kitscherige jaren '80. Is New Old Stock item uit 1983 en is in perfecte staat aangezien zijn leeftijd. Komt met alle montagebenodigdheden en sleutels. Koste in de vorige eeuw 3895 Bfr, wat niet goedkoop was, meer wel stoer. In deze staat kom je ze niet meer tegen! 25 euro vast, goedkoper is strafbaar. Ophalen te 3300 Tienen of verzenden op kosten van de koper!
 4. Graag een slotje, afgehaald door de nieuwe eigenaar! Jan.
 5. Heeft wel het stuur van een VNB, al is het geheel wel overgoten met een sausje zoet-zuur.
 6. Te koop: Vespa PK50XL uit 1989. een niet verprutste Vespa. Staat volledig in zijn originele lak, zadel, bagagerek enz... in perfecte staat. Alles werkt zoals het hoort, Vespa wordt geleverd met correcte papieren en 2 sleutels. Enig minpuntje, Vespa heeft 2 boorgatjes in het beenschild ( montage van een accessoire in het verleden ) Levering is mogelijk mits vergoeding en goede afspraken. Vraagprijs 1750 euro. Filmpje is wat ouder, maar scooter is in dezelfde staat bewaard gebleven.
 7. Probleem opgelost! Nieuwe platen, tussenplaten en een nieuwe veer hebben de klus geklaard. Blijkbaar worden de platen te glad bij lang stilstaan... We leren alle dagen bij! Bedankt voor de tip Nero, Jan.
 8. Ok! Dan gaan we die al eens vervangen... bedankt! Jan.
 9. Problemen met vermoedelijk koppeling PK50XL. Na een 10 tal jaar niet te hebben gereden/gedraaid, probeer ik mijn PK50XL terug op te starten. Meteen viel me op dat de koppeling rare kuren had/heeft. Ik dacht dat de koppeling “plakte” na het stilstaan, ik heb de koppeling daarom deze namiddag gedemonteerd ( niets speciaal tegengekomen ) en terug gemonteerd, maar het probleem is niet opgelost! Op een rijtje de symptomen met het contact af en bougie in de cilinderkop: – Na een dag/nacht in de garage, gebruik je de Kickstarter en het blokje gaat rond. – Je ontkoppelt, je kick en je voelt de koppeling ontkoppelen en is de spanning op de kick weg, uiteraard gaat het blokje niet rond. – Je lost de koppeling, als je nu kickt heb je een elastisch gevoel, blokje gaat niet rond. Na een tijdje gaat het weg en kan je weer normaal kicken, tot je ontkoppeld enz... Opmerkelijk is dat als je bougie uit de kop draait je de symptomen niet hebt. Iemand ervaring met dit euvel? Platen zijn nieuw en geweekt in olie, veer en andere onderdelen zien er prima uit… Bedankt voor de tips! Jan.
 10. Ok! Dat ging snel.. Je gaat ze in deze staat niet snel meer tegenkomen vermoed ik. Jan.
 11. Te koop: 2 delige aluminium velgen voor Vespa PX & PK. OPGELET: geen tubeless velgen!! Hebben een minimum aan gebruikssporen en zijn zo goed als nieuw. Zeer origineel en een topaccessoir uit de eighties, een blikvangen op elke PX of PK uit deze periode! Zijn volgens de stempel geproduceerd in 1983 door FA- Italia, originele moeren zijn erbij ( conisch zoals bij een auto ). Vraagprijs 60 euro voor de set, worden enkel samen verkocht. Verzending mogelijk op kosten van de koper.
 12. Verkocht, mag een slotje op! Veel plezier aan de nieuwe eigenaar... Jan.
×
×
 • Create New...