Jump to content
Vespaforum.be

mr160

Moderators
 • Content Count

  5,021
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

453 Excellent

About mr160

 • Rank
  Sleutelaar

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  AVC en VC Groningen
 • Mijn Scooter(s)
  Rally 200, V50R, VNB
  150 GLx, MISA GLb
  Motovespa Primavera T3

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Kop van Overijssel
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recent Profile Visitors

3,829 profile views
 1. Ik wilde al zeggen: er wordt weinig tot niet 'zomaar' gemodereerd op dit soort topics, veel te veel gedoe; 9 van de 10 keer kan iemand gewoon zijn eigen topic niet terugvinden Tip van de dag: kijk es op je eigen profiel, daar vindt je ook je laatst geposte posts en reacties.
 2. Dochter erbij en huis verkocht, toen 3 keer verhuisd en 4 maanden verbouwd; nu al bijna een jaar zonder Vespa's aangeraakt te hebben... projectje staat nog netjes opgeslagen. Maar ik zit nu goed, en de schuur is groot, dus, als die dan klaar is, kan ik weer los
 3. Toch ergens jammer dat ze em niet Corsa rood gemaakt hebben
 4. Nog wat gepoetst en geboend: Rekje achterop: Nu moeten we op zoek naar hoe te conserveren. Wat ik ken is Owatrol - wat is er nog meer om deze lak, en de plekken kaal staal, te conserveren. Liefst zonder er nog een laklaag overheen te zetten?
 5. Hi, there was an assembly factory voor Vespa's in Jette, Belgium, run by a company called M.I.S.A - these scooters did get exported to Congo; Edwin en Dave (Admin) know most about M.I.S.A.
 6. Ha Mokonzi: goed idee voor een kale scooter, maar op ons project willen we die originele lak niet bedekken - ook al is het transparant. 't is maar 1 x o-lak Luigi: dank voor je input. De schutbordrand is een ULMA 250, ik denk dat we hem maar laten zitten Achterlicht is meegespoten: Het afdekplaatje is ook meegespoten, maar die lijkt niet meer te redden. We zijn dus op zoek naar een o-lak afdekkapje in betere staat In z'n vorige leven is de scooter eens door een plas zuur gereden, de kickstart ziet er ook vrij pokdalig uit: Ik heb al wel een v
 7. Je spuit kruipolie, dan de reactor er gelijk overheen, beetje (15min?) wachten, dan wegpoetsen/boenen. Sommige delen hebben we nog bijgespoten, extra geschrobt. Als er geen lak meer onder de roest zit, kom je uiteindelijk op kaal metaal: bij het naspoelen met water gaat dat gelijk weer roesten, dus je moet het nog nabehandelen. Ik moet nog uitvogelen waarmee, maar ik vermoed dat wij owatrol olie gaan gebruiken. Ik vond dat we erg snel door 2 spuitbussen reactor heen waren (onderkant 1, bovenkant 1, maar eigenlijk nog extra nodig voor velgen, tank, etc.) Er is ook een gel van, die gaa
 8. Vandaag met RustyCo in de weer geweest: Na: Tijdens: Voor: Halverwege: Nog wat later: Wat een bizar (goed) spul: je spuit de Reactor over de kruipolie: 't wordt paars, je laat t wat intrekken, en de boent de roest zo weg - zonder dat je aan lak inboet.
 9. mr160

  Ontsteking GLA

  3 tientjes bij HBM Gereedschap;
 10. mr160

  Vespa sprint 1967

  Ik kreeg zopas een volledig opgemaakte Sprint aangeboden: Aziatische restauratie. Heb ik laten gaan, ook al was ie maar 1500. Een foto helpt met bepalen.
 11. https://www.amazon.com/dp/B06W52YD76
 12. Sterker nog: die headset is zo te koop - is wel es voorbijgekomen met een link naar een eBay veiling.
 13. Vraag 2: Welke olie gaat er in een demper?
 14. Vraag 1: is dit dekje te redden denken jullie?
×
×
 • Create New...