Ga naar inhoud
Vespaforum.be

ice man

Leden
 • Aantal items

  725
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  11

ice man last won the day on January 17 2017

ice man had the most liked content!

Community reputatie

145 Excellent

6 Volgers

Over ice man

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  gts 125 ie super sport

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Belgiƫ

Recente bezoekers van dit profiel

1133 profielweergaven
 1. ice man

  Aankoop 125cc gts of px

  ik zie mijn eigen ooit nog met een electrische fiets e-vespa of e-auto nog rijden zolang ik nie 3 meter onder de grond ben. sta volledig open voor het nieuwe technologie!
 2. ice man

  Aankoop 125cc gts of px

  nazicht =revisie ale kom he aub he .zeg niks niemeer heb ongelijk mijn schuld ben mis ! laten wij deze keuze aan de topicstarter maken dat hij zijne beslissing maakt heb enkel geprobeerd hem wat info proberen te geven en op te letten meer niet . voornaamste is dat hij geniet plastiek of roestbak als het ma vespa is !
 3. ice man

  Aankoop 125cc gts of px

  tering ben zelf in mijne jeugd met px opgegroeid alhoewel ik niet zo een fan van ben omdat het anno 2018 wil niet zeg dat ik anti px of oldie ben zie het wel graag hoor niet iedereen sleutelt graag of heeft er tijd nievoor om zijne roest te schuren :-)
 4. ice man

  Aankoop 125cc gts of px

  en ik breek geen andere vespa modellen af heb nergens gezegd dat em van oldie's of alle px en moet wegblijven omdat die km stand voor een revisie verdacht lijkt heb ik gezegd zou wegblijven van die px omdat het verdacht is ! tenzij hij iemand kent die iets van px kent voor dat em geen miskoop doet . altijd dezelfde mannen die mij proberen aan te vallen is niet eerste keer anti moderne plastieken gts mannen pfffff who cares blijft dan daar op die sectie of zeg niks tegen mij hoef jullie gezeik niet .
 5. ice man

  Aankoop 125cc gts of px

  heren jullie moeten jullie niet meteen aangevallen voelen ! als jullie tegoei lezen er staat ergens dat die px op 13600 volledig is gereviseerd dit roept vraagtekens dat is veel te weinig voor een volledige revisie! lijkt mij verdacht! wat curry's betreft heb nergens gezegd dat die px een curry is . wel van er zijn veel curry's in de omloop dat em moet opassen ermee, zo te zien en vermoedend kent hij er niet veel van dat hij gene miskoop doet. voor ne oude vespa moet je toch technisch beetje aanleg hebben dit was mijn vraag ook van wilt die dat wel of doet die graag misschien zegt em van nee wil totaal ermee nie bezig houden . tjeezus ....
 6. ice man

  Aankoop 125cc gts of px

  zou toch persoonlijk wegblijven van die px!groot kans dat het een miskoop word als je met minder zorgen wilt rijden gts! tenzij je iemand kent die iets van px en enz kent want er zijn ook veel curry!s die op eerste inzicht mooi zien maar rot zijn u bent gewaarschuwd ! sleutel jij eens graag ?zo niet zowieso wegblijven van een px !
 7. ice man

  Vario rollen

  probleem met dr pulley heb ik gelezen dat het enkel met de gts 300 is dat de v snaar raakt! ik zou eens willen testen op een 125 met dr pulley want elkes x naar de dealer voor dit en dat voor een werkende mens is het niet altijd mogelijk !
 8. ice man

  Aankoop 125cc gts of px

  de vraag is wat zie jij zelf graag ben jij zelf een handige hary ?is een px ideaal als jij handig bent als je zegt neen wil totaal nie sleutelen dan zou ik voor de niewere modellen kiezen wat niet wil zeggen dat die niet kapot gaan veel succes nog met je keuze . enkel de weer is wel niet meer ideaal voor te rijden :-) aangezien het kouder en kouder aan het worden is
 9. ice man

  Vario rollen

  hoeveel gram voor de 125 gts ie met of zonder trekveertjes of iets anders er nog bij . ik ga naar een andere dealer want begin da zo een beetje moe te worden voor zo een prulleke 3x op en af en nog niet in orde
 10. ice man

  Vario rollen

  heb jij hier ervaring mee dr pulley sliders of rollen wat dan ook ?
 11. ice man

  Vario rollen

  misschien dr pulley rollen met sliders en trekveertjes proberen aangezien deze toch elke week open gaat eer ik deze zoals tervoren krijg kan het nog 5 jaar duren denk ik :-)
 12. ice man

  Vario rollen

  v snaar is nieuw vespa denk amper 200km samen met de rollen laten veranderen !
 13. ice man

  Vario rollen

  vind dit ook niet kunnen volgens die garagist zou het niet veel uitmaken op een 125cc 8 of 8.5 gram voor mij maakt het wel uit want hij rijd enorm anders en nu ben ik er zeker van dat 7.4 gram is ! op 7.0 gram blijft die schreuwen als een slet :-) idd kan toch nie zo moeilijk zijn om zoiets wat veel verkocht of gebruikt word op om dit te weten en op vooraad te hebben .
 14. ice man

  Vario rollen

  beste heb geen tarief moeten betalen omdat ik niet tevreden ben ,heb ook duidelijk gezegd zou 7.4 gram moeten zijn tja hij had ze niet op vooraad op zijne pc kwam hij 7.0 gram tegen . wat carterbouten betreft kan da kwaad ?
 15. ice man

  Welke uitlaat is compatibel voor gt 200 l?

  best ben er nie zeker van maar dacht dat de carburator versie de aansluiting van de lamda sensor van voor op de aansluiting was en bij de gts dit iets anders is en niet van voor aan de bevestiging is maar kan ook mis zijn .
×