Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Ik rijd rond en kom tegen.....


Cult

Aanbevolen berichten

Vandaag op de E313 ergens tussen Turnhout en Geel ne rooie GTS 120 130 km per uur! Nummerplaat in een flits gezien, iets met mak of hak...Zat in de auto te babbelen en traag te rijden... Was rond 4 uur in de namiddag denk ik...

Hak kan niet hoor, motonummerplaten beginnen altijd met een M of W, uitzonderlijk met een Z (handelaarsplaat)

Link naar reactie

speciaal voor de Cult:

gisteren aan de kerk van Ekeren op een terras gezeten. 4 PX-en, 6 GTS-en en één Lambretta zien passeren. en gij ziet niks in Ekeren?

Link naar reactie

Gisteren (zondag) op de baan van Lier naar Nijlen ter hoogte van Kessel dorp omstreeks 17.10 nen hele coole groet gezien. Wit oud model kon niet goed uitmaken welk model, was te verwonderd van de groet. 2 handjes los van het stuur en en een V(espa) teken maken. respect aan die gast. Super gewoon!!!

Verder ook nog gezien ter hoogte van Emblem op de baan van Lier naar Malle omstreeks 17.25 een groepje van 4 vespisten alle 4 vriendelijk groetend naar mij!

Tx aan al die vespisten, door die vriendelijkheid rij ik altijd lachend rond op mijn rode GTS!

Link naar reactie

Deze ochtend in Berchem op het kruispunt van de Grote Steenweg met de Elisabethlaan ne zilverblauwe PX.

En gisterenavond rond half zeven op de Bolivarplaats aan de afrit Antwerpen-Zuid naast ne zwarte LX aan't licht gestaan. Vriendelijke glimlach gekregen en vriendelijk teruggelachen vanop mijnen S :o)

Link naar reactie

Grijze klassieker aan de Mc Donalds te Mechelen, die per toeval een mobilhome kruiste met achterop een nieuwe Vespa (een kwartiertje geleden). Lijkt me een super manier om te reizen. Hélaas niet goedkoop.

Kan niet wachten om de mijne in orde te zetten samen met Hollow, heb er alle vertrouwen in dat het ooit en hopelijk is dat tegen eind september goed komt.

Gtz Pieter

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...