Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Ervaring M.b.t. Zadels


Daan

Aanbevolen berichten

Ik heb een vraag:

 

Ik heb reeds een aantal kilometers op de GLX gereden en merkte dat het zadel toch niet zo mijn ding is. Zeker ook omdat ik nu les op een aziatisch semi plastic racemodel wil ik de overstap maken naar een goed, confortabel zadel. Ik zie hier nu wel de meerwaarde van in. Mijn oog is gevallen op de Ancillotti MKII. Een zadeltje van bijna 300 euro, ik hoop dat het het waard is. 

 

Heeft iemand ervaring en is dit dan het juiste type? Ik vind de voorkant namelijk zo hoog oplopen. 

 

http://www.sip-scootershop.com/en/products/sport+seat+ancillotti+mkii+_75903500

 

De Vespa die ik heb is niet netjes of mooi in mijn ogen, ik vind de oude look met de oude, verweerde details erg goed staan. ik vind (Dat is mijn opinie) het mooi om er juist geen glimmend zwart en helemaal geen bruin zadel op te zetten. Het zadel hierboven is in mijn ogen soort race zadel dat weer linkt aan de performance van de Vespa. 

 

Kortom:

 

Wat is jullie ervaring en is dit het juiste model voor mijn GLX.

Link naar reactie

het zadel dat je toont is heel erg mooi maar niet comfortabeler dan hetgene je nu hebt, integendeel, vergelijk het met een houten plank met 5cm mousse op. Wat ik persoonlijk als meest comfortabel ervaar is een enkel zweefzadel maar dat veranderd de looks van je scoot wel.

Link naar reactie

ikzelf heb op 1 van mijn oldies dit staan:

 

http://www.sip-scootershop.com/en/products/sport+seat+corsa+for+vespa+_759012j0

 

ook mooi, maar ik kan niet zeggen dat het comfort is

 

Awel, ik heb de versie van SCK op mijn Sprint, die SIP nadien heeft nagemaakt en ontwerp is toch iets anders: http://www.scooter-center.com/de/product/8040143/Sitzbank+SCK+Ancillotti+Vespa+Sprint150+VLB1T+TS125+VNL3T+GT125+VNL2T+GTR125+VNL2T+GL150+VLA1T+Super+VNA+VNB+VBA+VBB?meta=8040143*scd_ALL_de*s19261821781857*ancilotti*4*4*1*16

 

Correctie: nu ook bij SIP ;o)

 

Mijn ervaring:

  • Streng maar rechtvaardig: redelijk hard, maar gaat ook niet 'doorzitten' en zit velen maal beter dan het replica Sprint zadel dat ik vroeger had opstaan
  • Topkwaliteit, maar mag ook voor die prijs

N

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...