Jump to content
Vespaforum.be

Daan

Members
 • Content Count

  1,112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

389 Excellent

About Daan

 • Rank
  It's not what you buy it's what you build

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vesparados Breda
 • Mijn Scooter(s)
  180 SS 1968
  Sprint Veloce 1979
  150 super Bajaj 1973
  Pk125s 1982

  Bmw R1100GS
  Suzuki GS1000E

  Diverse smallframes

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Breda
 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

2,970 profile views
 1. Stop er ookeens een nieuwe bougie in. Deze is helemaal opgevreten. Dat kleine puntje, zo hoort hij niet te zijn.
 2. heb wel interesse. tis alleen zo'n eind rijden 😅
 3. Daan

  Spie vreter.

  Ik zie ook verse schade in je vliegwiel en slijpsel op je spoelen liggen. Kijk even goed of je grondplaat in de zitting zit en je schroeven goed aangedraaid zijn.
 4. Trek een aarde, van de koplamp naar 1 van de 2 schroeven/boutjes op de kabelbevestiging in je stuur. Grote kans dat je wat ziet. Je massa moet ergens naartoe. Vaak is dat daar naartoe. Succes!
 5. Heb zelf ook vakantie, pb me maar dan appen we even.
 6. Hey Naud, Oogt duidelijk alsof het blok een revisie gehad heeft. Het kan zijn dat er een snelle 50 op zit icm Sito pijp. Een oude uitlaat klinkt icm een standaard 50cc het zachtst. Kom anders een keertje langs, dan kan ik voor je inschatten of het zo hoort. Gr, Daan
 7. Ik heb dezelfde problemen. En tijdens het in transit zijn van de artikelen werd een digitale teller in de korting ineens niet meer voorradig. Eenmaal de order thuis, blijken 4 vd 6 sproeiers niet te kloppen serieuze fouten ook. 108 ipv 114 en 47 ipv 80. En dan rechttrekken, 4 a 5x bellen en mailen.
 8. Mooi man! Wat is al het andere spul dan! 😆 Ben benieuwd
 9. Tarik je zit op de verkeerde site man... Gilera is hier weinig over te vinden. Ohja, welkom hier
 10. Hey tim, Compressiecheck al gedaan. Klinkt alsof er was los is, of wat in de soep is gereden. Misschien volgas een heuvel op. En heb je er in het verleden onderhoud aan gepleegd? Ik woon in Breda en kan je helpen. Maar heb het erg druk helaas.
 11. Gewoon patex montagekit... zelf gebruik ik 2 treknagels. Netjes en evt ook nog uit te boren indien nodig.
 12. Is dat ding nou nog niet klaar? Vliegwielen slijten niet zo snel, maar goed misschien heb je hem weleens laten vallen ofzo. Heb weleens gelezen van iemand dat ze opnieuw gemagnetiseerd kunnen worden, heb daar zelf geen ervaring mee. het knallen, backfiren kan zijn dat je mengsel te heet is, koudere bougie misschien? ik zou zelf de grondplaat op 19 graden zetten en vanaf daar opnieuw kijken. Ook die uitlaat vervangen door standaard kan al iets helpen in het vergemakkelijken van je afstelling, hou alleen rekening met het feit dat je sproeiergrote niet in sync is met je standaardpijp. Je heb
 13. En die van mij ook niet
×
×
 • Create New...