Jump to content

Daan

Members
 • Posts

  1,149
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Daan

 1. Als je hem open gooit, kijk ook eens naar het loopvlak, staat van je zuiger en zuigerveren. als deze erg beschadigd zijn, loopt het blok ook niet. Maar wel op remmenreiniger
 2. Pakt hij met choke open beter op als je 20 rijdt?
 3. Wat een prutser dan, via een gerenommeerd bedrijf verkopen. Om zijn eigen falen te maskeren.
 4. gezien de foto's kwam deze ook van een gerenommeerd bedrijf. Heb je ze benaderd dan hadden ze het zeker op kunnen lossen. Nu is er enkel zever en krijgen de monteurs daar geen kans, als je zelf repareert en restaureert zoals bij je Xjr heb je hier ook weleens te maken mee gehad. Niet netjes m.i.
 5. Daan

  V50 special blok

  Een nieuwe monkey is anders best mooi!
 6. klopt, pakkingen (aramyde) en keerringen (ik meen pascoli) incl verzendkosten. Verder was de schakelklok kapot gegaan en de krukas niet meer fris. Evt was de cilinder te redden maar nieuw leek me beter. Tevens zijn de onderdelen van een GL een stukje duurder. Daar kan ik ook niets aan doen. Verder erg veel tijd nodig gehad voor het de assembleren van het blok. Ik zie nu ook waarom 😉. 50 euro onderzoekskosten lijkt me dan meer dan schappelijk.
 7. Daan

  primavera 125 et3

  Ik ken nog wel iemand... 😂😂😂
 8. Die tandwielen (237062) heb ik nog. Maar het euvel is (237353), en die zijn niet meer te krijgen. Dit gebeurd als je je kickstarter naar beneden houdt als het blok loopt, of als de kickstarter niet goed terug loopt. dan slijt hij helemaal uit. Bekende kwaal
 9. Die zwarte is je startmotor massa, komt aan een schroef van je vliegwiel op connectorschildje. Die gele is de Plus van je startmotor en komt op de startmotor.
 10. er zitten 4 versnellingen op he ;), brengt het toerental wat omlaag. Verder, hoe weet je dat het bij 50km op is. Via je teller, klopt dat wel.
 11. Hey sander, er zit veel verschil in. Ik heb er nog 1 liggen. App me even dan kan het vandaag nog op de post.
 12. mooie scooter, goede prijs!
 13. Heb je de keerringen wel goed geplaatst? 😬
 14. Daan

  koppelingsdeksel P

  Ik denk dat het enkel een oldieblok is met aangekochte onderdelen (lees spacer) Inderdaad inderdaad een px deksel en het pakket opmeten. en uiteraard met nieuwe drukplaat en pen.
 15. Dan is het import inderdaad. Kan ook uit Italië komen of België. En je kan hem nog altijd ombouwen. 10 inch trommel steken en een goed blok.
 16. En hoe is je timing nadat je pickup geplaatst is.
 17. Is het wel de bobine en niet je pick-up... 😬
 18. Ze zijn er ook met geloof ik.
 19. Polijst en behandel hem... originele lak is vaak meer waard en kost minder.
 20. Foto's, een 79'er zou zonder knipperlichten moeten zijn.
 21. welkom, leuke scooter. bekend type. Pas op voor het plastic spatbord. Die heb ik door de tijd al eens moeten vervangen wegens scheuren e.d.
×
×
 • Create New...