Jump to content
Vespaforum.be

Daan

Members
 • Posts

  1,144
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Daan

 1. klopt, pakkingen (aramyde) en keerringen (ik meen pascoli) incl verzendkosten. Verder was de schakelklok kapot gegaan en de krukas niet meer fris. Evt was de cilinder te redden maar nieuw leek me beter. Tevens zijn de onderdelen van een GL een stukje duurder. Daar kan ik ook niets aan doen. Verder erg veel tijd nodig gehad voor het de assembleren van het blok. Ik zie nu ook waarom 😉. 50 euro onderzoekskosten lijkt me dan meer dan schappelijk.
 2. Daan

  primavera 125 et3

  Ik ken nog wel iemand... 😂😂😂
 3. Die tandwielen (237062) heb ik nog. Maar het euvel is (237353), en die zijn niet meer te krijgen. Dit gebeurd als je je kickstarter naar beneden houdt als het blok loopt, of als de kickstarter niet goed terug loopt. dan slijt hij helemaal uit. Bekende kwaal
 4. Die zwarte is je startmotor massa, komt aan een schroef van je vliegwiel op connectorschildje. Die gele is de Plus van je startmotor en komt op de startmotor.
 5. er zitten 4 versnellingen op he ;), brengt het toerental wat omlaag. Verder, hoe weet je dat het bij 50km op is. Via je teller, klopt dat wel.
 6. Hey sander, er zit veel verschil in. Ik heb er nog 1 liggen. App me even dan kan het vandaag nog op de post.
 7. mooie scooter, goede prijs!
 8. Heb je de keerringen wel goed geplaatst? ?
 9. Daan

  koppelingsdeksel P

  Ik denk dat het enkel een oldieblok is met aangekochte onderdelen (lees spacer) Inderdaad inderdaad een px deksel en het pakket opmeten. en uiteraard met nieuwe drukplaat en pen.
 10. Dan is het import inderdaad. Kan ook uit Italië komen of België. En je kan hem nog altijd ombouwen. 10 inch trommel steken en een goed blok.
 11. En hoe is je timing nadat je pickup geplaatst is.
 12. Is het wel de bobine en niet je pick-up... ?
 13. Ze zijn er ook met geloof ik.
 14. Polijst en behandel hem... originele lak is vaak meer waard en kost minder.
 15. Foto's, een 79'er zou zonder knipperlichten moeten zijn.
 16. welkom, leuke scooter. bekend type. Pas op voor het plastic spatbord. Die heb ik door de tijd al eens moeten vervangen wegens scheuren e.d.
 17. niet in de smallframe afdeling ?
 18. richtprijs is wel fijn... zo niet dan bied ik 375 euro
 19. als ik het zo zie zit er niets meer in, dan geldt het verhaal van Koen idd...
 20. Iedereen heeft dit al eens meegemaakt. Zadel open gereedschapsbakje verwijderen binnenkabel loshalen op de carburateur het tonnetje eraf knippen koplamp verwijderen (maak een foto van het bevestigingsbeugeltje) kabel er vanuit de koplamp uit trekken. nieuwe kabel (afhankelijk wat voor kabel je gekocht hebt) vanuit carb of stuur erin. vastmaken met een tonnetje (Hopelijk doe je dat bij het stuur, anders moet de tank eruit) testen... eventueel de stelschroef op de carburateur verstellen. Foto erbij pakken en koplamp monteren gereedschapsbak terugplaatsen zadel dicht
 21. Daan

  PK50

  ik heb ook wel interesse... had je een prijs in gedachten?
×
×
 • Create New...