Jump to content
Vespaforum.be

janvda

Members
 • Content Count

  658
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

122 Excellent

About janvda

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  no club, no rules
 • Mijn Scooter(s)
  Lambretta Series 3

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Duffel
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meer dan een jaar op voorhand iets geweten in België? Onze heren politici niet overschatten hé 😆
 2. Ik ben hier compleet offtopic aan 't gaan, maar ik denk dat je je basiskennis elektriciteit even moet herbekijken. Wat wel waar is, is wanneer je koplamp minder vermogen opneemt, er meer vermogen overblijft voor andere verbruikers
 3. Wat gaat er meer naar de koplamp bij een lamp met minder wattage?
 4. Inderdaad, de lichtopbrengst zal minder zijn, soms (op onze scooters bij lage toeren) zal de led lichtjes knipperen. Levensduur van de led wordt negatief beïnvloed op AC
 5. Oliehandel is idd voor sommige zaken ook voordelig. Daar bestel ik de remmenreiniger, nog nergens goedkoper tegengekomen.
 6. https://www.deolieconcurrent.nl/products/Castrol-Power-RS-2%2dTakt-1Liter.html vanaf 8 flessen is't € 6,08 per fles
 7. 1 januari 2022 is de voorlopige datum
 8. Hoeveel Ampère geeft die USB-poort? Ik vermoed te weinig om je telefoon te houden. Vergelijk eens met het Ampèrage van je telefoonlader.
 9. Zijn idd degelijke systemen. Let er wel op dat een iPhone-camera niet tegen trillingen kan, en het microfoontje niet tegen windruis.
 10. Routes van 7 jaar geleden zijn ondertussen zo goed als zeker nutteloos. Er zijn ondertussen genoeg tools te vinden, in de eerste plaats de software bij je Garmin of Tomtom. Verder zijn er online genoeg dingen te vinden als RouteYou, Kurviger, Rever,.... waarmee je op minder dan 10 minuten een route maakt voor je GPS of telefoon.
 11. janvda

  Regenbanden?

  Met S1 nog geen slechte ervaringen gehad in 't nat. Michelin City Grip Winter vind ik zeker ook een topband
 12. Speciaal verhaal... Waarom heb je je cilinderkop vervangen? Welke sproeier heb je verkleind (is dit geen injectie?)? Hoe stel je je kleppen, is dat bij dit model niet met spacers ivm met een schroefje?
 13. Vandaar ook de "theorie": als er altijd een klein barstje is geweest in het gietwerk van het spruitstuk, heeft hij langs daar altijd een beetje extra lucht meegenomen. maar zoals gezegd "theorie" en "als"
 14. https://www.sip-scootershop.com/en/products/speedometer+cable+rms+for_20115000 https://www.sip-scootershop.com/en/products/brake+light+switch+piaggio+_21477200 zoiets?
×
×
 • Create New...