Ga naar inhoud
Vespaforum.be

"jezelf even voorstellen" afdeling


fajes

Aanbevolen berichten

het lijkt me niet slecht een vast topic (zelfstandig hoofdstuk met telkens nieuwe threads) te hebben waar iedereen of toch zeker de nieuwkomers zich even voorstellen? weet je ook een beetje welk vlees je in de kuip hebt. :)

bijna elk forum heeft dit en voorkomt zo een beetje kapazatoestanden en dergelijke.

gewoon een idee.

Link naar reactie

Geen slecht gedacht...misschien iets in deze trend voor de toekomst,,,,," nen meet 'n greet" met iedereen zijne nickname op de borst,en eventueel deze locatie ook zo onderverdeeld zoals op't forum,,,,,,,ge komt zoveel mensen tegen op nen ride out,customshow,café of whateva,,,dat ge soms lange gesprekken kunt voeren,voordat ge weet wie of wa,my 2 cents

CHEERS

Link naar reactie

Gegroet allemaal;

Na 30 jaar terug een motor toen was ik 20 jaar(ne plastieken Vespa)gekocht.De vorige was een Yamaha enduro van 125 cc , waar ik op een jaar tijd 30.000 km mee heb gereden.Verkocht door men ouders toen ik bij den troep was(ja,ja toen konden ouders ouders dat nog).Ze hadden mij enkele keren zien rijden,maar ik mocht met hun auto rijden in de plaats en zij betaalden de naft.Dus niet geklaagd dat die motor weg was.Nu dus een Vespa gekocht door de collega's,die hebben er ook ene en die hebben mij dus in gehamerd dat het een Vespa moest worden,als je zo oud bent moet je rustig rijden en gene zware motor kopen.En het vrouwtje is ook te vrede dat het een scooter is en geen race machine.Ik moet wel toegeven dat het zalig rijden is op zo een scooter,niet te snel en toch met het verkeer mee kunnen.

Ik wou persoonlijk ne knal rode,maar als het vrouwke mee gaat kiezen kom je terug met nen donker blauwe GTS300ie;en nu kilometers doen zenne.

Link naar reactie

ik ben ook voorstander. had gedacht in de richting van eerst een intro posten in het noobs forum vooraleer ge kunt posten in andere forums? eraan gekoppeld dat als ge u registreert en ge binnen de eerste maand niks post, uwen account vanzelf gedelete wordt? voorkomt honderden slapende accounts...

Link naar reactie

mmmh, als je niet ingelogd bent kan je enkel de vraag en aanbod sectie en de forum over het forum sectie niet meelezen. de vraag en aanbod sectie gaat zowizo anders worden, waarbij ge zelf uw topic kunt sluiten. forum over forum sectie is gewoon niet zo interessant voor zoekmachines en niet-geregistreerden

Link naar reactie

Hallo, ik ben Joene de op vakantie uit boekskes geleerde lambretta specialist die enkel maar werkt aan reputatieverhogende projecten en ik doe nu woody woodpecker na.

Link naar reactie
Hallo, ik ben Joene de op vakantie uit boekskes geleerde lambretta specialist die enkel maar werkt aan reputatieverhogende projecten en ik doe nu woody woodpecker na.

LOL!! Zelfkennis is het begin van de wijsheid hé... :-)

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...