Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Betta Getta Bretta...


Mod66

Aanbevolen berichten

Hier is de nieuwe GP200, sinds gisteren klaar. Gekocht bij Didier (Legend's Bike in Woutersbrakel, tegen Waterloo). Supervriendelijke gast trouwens. De scooter heeft Mike Fast PX (zonder PX) volledig in orde gezet. Mugello, JL-uitlaat, MEC-krukas, nieuwe lagers, schijfrem, Snetterton, ...

De scooter is een kerstkado voor mijn vrouw, Helena. Ze is een van de weinige full-time scooteristen in onze streek (15-20.000 km per jaar). Tot voor kort reed ze met een Vespa PX en nu nog steeds met een Lambretta Special 150. Haar voorkeur gaat uit naar een Lambretta. Deze GP200 zal ideaal zijn om tussen het drukke verkeer te cruisen (accelereert enorm snel), vooral ook goed om al die toeristen aan zee van haar af te schudden. De scooter is super snel, dus ineens een schijfrem erop. Kleuren zijn originele GP kleuren. Thanks Mike :-) !!

dscf0357qo3.jpg

dscf0356zk6.jpg

gp001pd3.jpg

dscf0347wf8.jpg

dscf0346yq6.jpg

Link naar reactie

@mod64: hij stond al een tijdje bij Didier omdat er nog van alles moest binnen komen.

@dave: de gp's van Didier zijn SIL. Moet er wel bij zeggen dat alle essentiële stukken vervangen werden door Italian stuff (MEC, Mugello, Dell'orto, ...).

Heel Engeland rijdt vol met upgraded SIL GP's.

@pewe: zeker weten dat we dat doen!

@Ticce: Lechler kleurcode is Ochre 8080

Link naar reactie
Wat is dat van Brigton?

Het is al paar zomers dat Pewe en ik zeggen dat we met moddie Lammies samen naar Brighton rijden. Het is er nog altijd niet van gekomen. Maar volgende zomer zeker én vast.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...