Jump to content
Vespaforum.be

Bozeman

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bozeman

 1. Inmiddels een km of 400 gereden inclusief een mooie toch van 160km. De scooter is opgeknapt maar het is allemaal wat half gedaan. Gaskabel was zonder hoedje geplaatst in de lamp dus de splinternieuwe kabel die erin zit is nu aan het rafelen en gas blijft hangen. Mooi moment om alvast een lading spullen te bestellen voor directe opknap voor de zomer. En deze winter maar geheel uit elkaar. Ik voel een project aankomen 😜, en aangezien hij niet origineel is ben ik ook vrij om te doen wat ik wil. Nog even de rdw vragen of het kenteken nog aangepast moet worden , het is een ‘64 nummer wat ingeslagen is op een ‘73. Alle kenmerken van een 50r dus gaan we daar maar vanuit.
 2. 3 versnellingen, kloppend volgens de informatie die ik kan vinden. De special had er 4.
 3. De kleur binnenin is gelijk aan de kleur aan de buitenkant, en overduidelijk nooit bijgewerkt. Van de kleur ben ik 99% zeker. De Vespa 50 voorop zit vastgeplakt, en hoort er niet bij. Zitten 2 montage gaten achter die niet echt overeen komen.
 4. Hallo, Recentelijk maar weer een nieuwe hobby erbij gekocht aangezien centen op de bank zetten geen plezier oplevert. Volgens de papieren die erbij zitten is het een 50/n van bouwjaar 64 (opnieuw ingeslagen nummer in de stuurkolom, en weg gekrast nummer bij het motorluik) de begincode is V5A1T dan een ster en dan het weg gekraste nummer. Maar kijken naar de details en kleur kom ik op een 50/r uit 73 in de kleur china blue (tenminste wat ik een beetje kan vergelijken) Misschien dat iemand mij kan vertellen welk type het nou echt is. Het idee met deze nieuwe aanwinst is deze zomer lekker rijden en ondertussen nadenken wat ik er mee ga doen, de lak lijkt aardig origineel maar ik heb nog niets gedemonteerd. Wat nieuwe kabels en een grondige schoonmaak zal al heel wat doen.
 5. Hallo, Ik ben Michiel uit Nederland 39 jaar oud, net vader geworden. En ik houd van oude spullen.
×
×
 • Create New...