Jump to content

Wannes666

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  vespa gts300 hpe racing sixties

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  zelzate
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wannes666's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Collaborator
 • One Month Later
 • First Post
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

4

Reputation

 1. Iemand ervaring met de yss schokbrekers voor een vespa gts 300? Ik hoor van veel mensen dat een schokbreker upgrade een hele verbetering is. Maar omdat ik graag ook aan mijn portemonnee denk kwam ik op yss uit. Maar vind hier niet veel ervaringen over terug. Alvast bedankt,
 2. Is na het herspuiten de stukken waar je aarding(elektrisch)liggen mooi proper. Kan ook daar aan liggen. Weet zelf niet waar de aarding op een vespa.
 3. Bedankt ga denk ik beginnen met de kubler abs ring. Ligt de kostprijs een pak lager van. Als dit geen oplossing is ga ik kijken voor de vario. Bedankt voor de hulp.
 4. Bedankt voor de tip. Zal er zeker eens over nadenken en info over opzoeken. Maar heb jij buiten de vario nog aanpassingen gedaan? Want hoor veel over die kubler abs ringen dat die ook zou helpen. En van dat inhalen was ook de reden dat ik het eens vraagde. Nogmaals bedankt.
 5. Dag, Heb vandaag mijn vespa eens kunnen testen op zijn topsnelheid. Dit kwam op de teller op 130km/h wat ik vermoed dat in het echt op een 120 komt. Maar wat ik raar vond als ik even zo bleef rijden viel plots alle kracht weg. Als ik het gas dicht deed en terug open geen probleem. Nu is mijn vraag hebben anderen dit ook? Alvast bedankt
 6. Keuze is gemaakt. Is toch het oudere type zadel geworden. Aanpassingen zijn zeer simpel. Maar zadel is veel beter dan het originele vind ik.
 7. Heb het over dit stuk weet wel niet of er verschil op zit per bouwjaar of niet.
 8. Ja maar dan moet hij het plastiek gedeelte van rond de tankdop enzo ook kopen. Want dit zit nu ingewerkt in het achterrek.
 9. https://youtube.com/watch?v=ok20RzYRIco&feature=share
 10. Ik weet dat ze niet zonder aanpassingen passen. Maar verschillende filmpjes gezien dat ze wel passen met een kleine aanpassing zal eens zoeken naar de filmpjes en doorsturen. Bedankt voor de info zal voor mij dan het ook het oud model worden.
 11. Bedankt voor de info. Maar was niet echt waar ik naar opzoek was. Was meer benieuwd naar de ervaringen van de mensen die deze zadels in gebruik hebben.Omdat ik nog aan het twijfelen ben tussen de 2. Mvg Wannes666
 12. Dag, Even een vraag. Ben aan het kijken om een solo zadel te plaatsen op mijn vespa gts. Nu heb je van vespa zelf 2 versies het oud en het nieuwe type. Voor het oude type zou ik een kleine aanpassing moeten doen. Voor het nieuwe type niet. Maar in het oude zou er gel zitten en in het nieuwe niet. Maar welke is nu het beste voor comfort? Iemand ervaring met 1 van de 2 of allebij? Alvast bedankt. Voor diegene die niet weten over welke het gaat foto 1 is het oude type foto 2 is het nieuwe type.
 13. Dag, Na lang twijfelen uiteindelijk toch eens de stap gezet om een vespa te kopen. Hiervoor Altijd met andere motorscooters gereden. Maar doordat ik voor de 2de keer last kreeg van mijn hernia toch beslist om iets lichter (in gewicht) Te kopen. Mijn keuze is geworden een vespa gts 300 hpe euro5 racin sixties in het groen. Vooral omdat ik niet zo van Chrome houd en hier bijna alle Chrome onderdelen al in het zwart zitten. Bedankt voor de toelating op dit forum.
×
×
 • Create New...