Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Wannes666

Leden
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Scooter Gegevens

  • Mijn Scooter(s)
    vespa gts300 hpe racing sixties

Persoonlijke Gegevens

  • Woonplaats
    zelzate
  • Land
    België

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wannes666's prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recente badges

4

Reputatie

  1. Heb dit probleem ook al gehad. Zou te maken hebben met het vacuüm van de tank. Nu had ik op aliexpress een magnetische tankdop gezien voor de gts. Maar moet hem zelf nog bestellen. Maar met het Chinees Nieuwjaar wacht ik nog even.
  2. Nen maat van mij heeft een winkel waar ze stickers maken. Is wel in Sint-Amandsberg (Gent) Zeer vriendelijke kerel. Heeft ook de stickers gemaakt voor mijn vespa. Je kan hem het gemakkelijkste vinden via Facebook. ddp parts stickerstore. Hopelijk vind je wat je zoekt.
  3. Na wat extra gereedschap en materiaal gekocht te hebben. Na filmpjes op YouTube gekeken te hebben. Eindelijk klaar zijn om zelf mijn voorste schokbreker te vervangen van mijn gts. Om dan na wat kleinere problemen bij demontage erachter te komen dat ik de verkeerde schokbreker heb besteld.😅 Was blijkbaar voor de vespa gtsen van 2006 tot 2011. Gelukkig is het yss en is het nog geen al te dure fout. Lesje geleerd nieuwe juiste besteld. En als die binnen is poging 2.😋🤣😂
  4. Voor de mensen die een rijbewijs willen doen met een automaat. Het bestaat blijkbaar.
  5. Iemand ervaring met de yss schokbrekers voor een vespa gts 300? Ik hoor van veel mensen dat een schokbreker upgrade een hele verbetering is. Maar omdat ik graag ook aan mijn portemonnee denk kwam ik op yss uit. Maar vind hier niet veel ervaringen over terug. Alvast bedankt,
  6. Is na het herspuiten de stukken waar je aarding(elektrisch)liggen mooi proper. Kan ook daar aan liggen. Weet zelf niet waar de aarding op een vespa.
  7. Bedankt ga denk ik beginnen met de kubler abs ring. Ligt de kostprijs een pak lager van. Als dit geen oplossing is ga ik kijken voor de vario. Bedankt voor de hulp.
  8. Bedankt voor de tip. Zal er zeker eens over nadenken en info over opzoeken. Maar heb jij buiten de vario nog aanpassingen gedaan? Want hoor veel over die kubler abs ringen dat die ook zou helpen. En van dat inhalen was ook de reden dat ik het eens vraagde. Nogmaals bedankt.
  9. Dag, Heb vandaag mijn vespa eens kunnen testen op zijn topsnelheid. Dit kwam op de teller op 130km/h wat ik vermoed dat in het echt op een 120 komt. Maar wat ik raar vond als ik even zo bleef rijden viel plots alle kracht weg. Als ik het gas dicht deed en terug open geen probleem. Nu is mijn vraag hebben anderen dit ook? Alvast bedankt
  10. Keuze is gemaakt. Is toch het oudere type zadel geworden. Aanpassingen zijn zeer simpel. Maar zadel is veel beter dan het originele vind ik.
  11. Heb het over dit stuk weet wel niet of er verschil op zit per bouwjaar of niet.
  12. Ja maar dan moet hij het plastiek gedeelte van rond de tankdop enzo ook kopen. Want dit zit nu ingewerkt in het achterrek.
  13. https://youtube.com/watch?v=ok20RzYRIco&feature=share
  14. Ik weet dat ze niet zonder aanpassingen passen. Maar verschillende filmpjes gezien dat ze wel passen met een kleine aanpassing zal eens zoeken naar de filmpjes en doorsturen. Bedankt voor de info zal voor mij dan het ook het oud model worden.
  15. Bedankt voor de info. Maar was niet echt waar ik naar opzoek was. Was meer benieuwd naar de ervaringen van de mensen die deze zadels in gebruik hebben.Omdat ik nog aan het twijfelen ben tussen de 2. Mvg Wannes666
×
×
  • Nieuwe aanmaken...