Jump to content

ice man

Members
 • Posts

  763
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ice man

 1. Hey Heb ze beide En vind dat de oude type beter is Als ik met mijn 2022 sei giorni rijd na 20 min voel ik kontpijn. De oude model zit idd gel in ik kon verlede jaar met gemak ritten van 1uur of meer doen zonder kontpijn.dus de oudevmodel stond eerstvte koop maar verkoop hem niet meer dznk ga mijn sei giorni zadel in de winter eens veranderen en wie zegt dat de gel zadel tot 2014 past vergist zich
 2. Te koop 1,5 maand oude sei giorni II editiond met 1100km met zwarte arrow uitlaat en bitubo black voorste schokdemper. Zwarte sierlijsten nieuw die nog in een pakket ongeopend zijn. De vespa bevind zich in een nieuwstaat! Met 2 jaar fabrieks garantie.
 3. Pilaf mijn hpe 300 heeft ook 1000 km nu maar moet dikke maand wachten voor onderhoud tegen dan heb ik zeker 2000km of meer ook!kan dit kwaad 2000km met inrij olie rijden ? Heb zo een vermoeden dat dit zeker niet goed is.
 4. Dank u Thx da rijd toch anders dan een 125😉
 5. Eindelijk is de sei giorni binnen.
 6. Gts gel sportzadel solo Uitlaat past op 125 /250/300 1200km gereden Schokdemper voorste 1200 km gereden. Alles mag weg voor €260
 7. Is ondertussen u probleem opgelost?anders een injector cleaner eens proberen en 98 tanken,euro 95 geeft problemen ....of laten uitlezen normaal zijn er updates voor die modellen mocht u vespa deze niet hebben gehad.kan ook zijn injector vervuild
 8. Is dat een euro 3 gts 125 ie kan zijn bouwjaar 2014 maar eentje die te laat is ingeschreven,zou als volgt u bougie eens kuisen of veranderen voor te beginnen als de accu loskoppelen niet geholpen heeft,kan ook zijn dat er oude benzine inzit vespa lang niet gestart...nieuwe 98 tanke
 9. Beste forumleden, Sta op punt om de overstap te doen van een gts 125 naar 300 Even een vraagje wat raden jullie aan een euro 3 of euro 4?mijn gevoel zegt dat de euro 3 minder problemen heeft en iets meer pk of power heeft dan de euro 4 modellen! En abs en start stop vind ik totaal niks op ne vespa. Ik maak gemiddeld 1000 a 1500 km op ne jaar.dus ben zeker dat die motorblokken veel km's aankunnen mits goed onderhoud. Graag wat advies .een supertech of hpe denk ik voorlopig niet aan omdat ik 2 vrienden heb die er nie tevreden van zijn ivm olieverbruik. Dacht dat de euro 3 gts 300 bijna niks of heel weinig olie verbruikten. Graag wat advies
 10. Vespaciao, Jaja leef nog, 2x corona gehad aant sukkelen geweest met gezondheid... tis wel heel rustig opt forum loer wel af en toe. Ondertussen motorijbewijs A behaald En kijken voor weet nog nie wa kan een 300 gts zijn of maxi scoot boven de 500 cc of ne naked bike maar mijn gevoel zegt 300 vespa . Mijn gts is euro3 met 17.000km en is elke jaar onderhouden ongeacht km stand meestal tussen de 1.000 a 2.000km banden zijn goed eigenlijk is starten en rijden. Heeft een zwarte akrapovic ,malossi rs 24 schokdemper van voor gel zadel smoke korte windscherm,de koper krijgt alle orginele onderdelen zoals zadel met oranje bies schokdemper chrome beugel rondom zadel erbij. De vespa verkeerd in een zeer goede staat en heeft enkel bij droog weer gereden echte geintreseerden mogen mij een pm sturen.
 11. voorste orginele schokdemper veranderen heeft bij mij toch geholpen door een malossie rs 32
 12. welke model veapa heeft hij ? watergekoeld of luchtgekoeld heb vernomen dat ipv een vario kit dr pulley sliders goede resultaten geven met optrekken samen met trekveertjes gelijk als een sportvario en goeikoper en duurzaam wat bij een sportvario om de 2000 km de rollen veranderd moeten worden en de riem enorm snel slijt! als het watergekoeld gts is er bestaan andere cilinderkits van malossi maar deze zou je volledig met vario van voor van achter andere overbrenging etc etc kostplaatje tegen de 2000 euro kan je beter een 300cc blok kopen . opzich kan je niet veel doen aan een 125cc gts zelfs een uitlaat helpt bijna niks ! en 2014modellen zijn zowiezo allemaal injectie's. mijn persoonlijke ervaring een akrapovic uitlaat en een korte windscherm dan gaat em al ongeveer 10 per uur bij de ideale omstandigheden sneller misschien nog dr pulley sliders en voor de rest zou ik er niet teveel aan prullen . omdat er bijna niks is uit te halen bij deze motoren !
 13. jongens jongens jongens blijf in u kot gaat zowiezo niet door
 14. idd software updaten en geen 95 meer tanken
 15. beste mijn accu is van 2013 ik haal em voor de winter uit de vespa laad hem op omdat mijn garage vrij koud is zet ik de accu thuis binnen bij de centrale verwarming voor dat ik de accu weer aansluit op de vespa rond maart of april laat ik hem weer opladen een dag of 2 dit doe ik al 25 jaar zo bij al mijn accu's heb al accu's gehad die 12 jaar oud zijn geworden . ge moet geen speciale oplader met toeters en bellen kopen die een fortuin kost heb een universele lader van de aldi al 7 jaar momenteel die ook voor auto en moto's en scooters goed is . u accu heeft gewoon onderhoud nodig te lang leeg is niet goed voor de cellen van de accu.
 16. past mits je gaat boren en een andere helmbak van na 2014 koopt een hoop knoeiwerk zou er niet aan beginnen raad u aan om een sport gel zadel te kopen komt goeiekoper uit moet ge nie knoeien en boren een betere look en nog een beter voor u rug .
 17. ice man

  Sei giorni

  blauwe sei giorni is veur janette noobs vespa zou deze moeten afpakken al wie er een topkoffer of valbaren op zet precies ne kermis draaimolen brommer met die lelijke valbaren ze maken schande in de vespa sei giorni geschiedenis . lelijkste optrie ter wereld valbaren en topkoffer da maakt u vespa echt ma echt vies lelijk !
 18. voor te beginnen 98 tanken en geen 95 meer tanken ook al staat het in je boekje een injector reiniger gebruiken je bougie en je luchtfilter eens veranderen kan nooit kwaad en dan hopen dat het is opgelost zo nie groot kans dat je injector vervuild of niet meer goed is ofwel naar de dealer gaan als je totaal geen kennis hebt of niet goed met sleutelen zijt
 19. kijk maar op het net welke gram ze voor een 300 aanbevelen dacht iets tussen de 10gram a 12 gram misschien ben ik ook mis ! hangt beetje af van je rijstijl rij je veel op top zware gramage rij veel optrek iets lichtere gramage het zijn rollen maar hebben een andere vorm voor een 300 bevelen ze een rondel aan ivm met schuren van de riem iets van 1 mm dacht ik voor een 125 hoeft geen rondel . op het fora staat er veel geschreven van dr pulley slider veel succes nog vergeet niet al mag je 5000 euro aan tunning opmaken veel sneller zal je hem niet maken hooguit 10km/h dus het zijn geen wondermiddelen die vario's uitlaten helpen nie veel bij een 2 takt helpt het wel !
 20. je kan die begrenzer uitzetten u stoere gts goe warm rijden u contact 7x aan uit zonder de gts te starten voila rodage modus is uitgeschakeld :-) zou dit persoonlijk niet doen ivm u garantie . na 1000km doet de dealer dit zelf of via de laptop en soms vergeten ze da dan rijd u gts nie goed tja die rijd zoals een px van de 80 zou ik zeggen :-)
 21. wie zegt dat de vespa min 10km/h met een uitlaat rijd is een amateur of zo een roestbak rijder die jaloers is e,n da is dikke zever van de eeuw. de tollerenties zijn zo goed als perfect.is geen px of die andere modellen die heel slechte tolleranties hadden en doe oude vespas moets elke 15.000km bijna reviseren. is gewooon niks waard waard heb al vespa gezien boven de 75.000km wel plastiek want da is minder roest gevoeliger en oxideert den elektrik nie :-) u vespa zal wel los komen ongeveer rond de 3000km als je hem goed inrijd en goed gas geeft als hij warm is drive it like you stole it zou ik zeggen anders word het een luie vespa die amper 105 gaat en da krijg je er nooit niemeer er uit. da roderen is ook dikke zever ik zou zeggen de eerste 200 km rustig doen aan doen ma toch regelmatig 80 a 90km/h en dan vlammen als ge schrik hebt ga een fiets kopen zou ik zeggen want de dealer die zegt da je 1000km moet roederen en niet meer dan 50km/h moet rijden is meestal een fietsenmaker dealer van vespa die blijven hangen is in de jar 80 van de px roestbak tijden :-)
×
×
 • Create New...