Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Even Voorstellen...


Arno Jaspers

Aanbevolen berichten

Ciao tutti!

205wehd.jpg

 

Ik ben Arno, rij al een aantal jaren met motorfietsen, de laatste drie jaar ook beroepshalve als journalist/testrijder voor het magazine Motoren & Toerisme en de website www.demotorsite.be. Hierdoor kwam ik in aanraking met Vespa's op de VWD in Hasselt en kon ik ook al een fabrieksbezoek doen in Pontedera. Mede onder invloed van mijn vriendin Cinthia, die helemaal verliefd is op het design van onze Italiaanse scootertjes, werd een eerste scootertrip door Italië gepland.

 

29gaae.jpg

 

En sja.. zo'n trip is recent geresulteerd in onze eigenste bordeaux GTS250, een tweedehands buitenkansje met 10.000km op de teller.

 

2u3zlmw.jpg

 

Het plan is om hier in de komende twee jaar wat kilometers op te zetten, en dan een nieuwe GTS300SS in huis te halen. (Voornamelijk opdat Cinthia nog wat meer ervaring op twee wielen kan opdoen en kan wennen aan de zithoogte) Hopelijk kunnen we dit jaar een paar Vespa-meetings meerijden -al zijn we voorlopig nog nergens clublid-  en de VWD in Saint-Tropez staan uiteraard hoog op het verlanglijstje...

 

Allemaal nog veel veilige kilometers gewenst, en tot onderweg.

Groeten,

Arno

 

 

Link naar reactie

Hoi iedereen,

Ja das juist Dominique. Dimitri (DMI), één van de lay-outers is bezig met een héééél cool Faro Basso project en zit hier ook op het forum. Daarnaast heeft hij nog een hele collectie 200cc wespen en rijdt hij bijna dagelijks met een 200 GS.

 

We zullen ongetwijfeld wel ergens lid worden (ik neem aan Vespa Club Antwerpen) eens het meetingseizoen op gang komt.

 

Groetjes, en voorzichtig eh,

Arno

Link naar reactie

Ze moeten dan ook wel allemaal een exemplaar kopen hé Dominique! ;-)

 

@Arno... Als je deadlines zwaar zijn omdat je tussendoor naar Amerika moet om een nieuwe ducati te testen heb ik daar geen medelijden mee ;-)

(ik klaag ook niet trouwens... zo meteen naar het casino van Breda... gokken op kosten van Ché... no kidding)

Link naar reactie

Ze moeten dan ook wel allemaal een exemplaar kopen hé Dominique! ;-)

Ik koop hem direct, heb vroeger veel met de motor gereden en las toen ook de Motoren & Toerisme. Als ge nu een degelijk scooter boekske wil lezen moet ge voor de Scootering gaan (moet je wel Engels kunnen lezen). Scooter Express gaat dan weer teveel over nieuwe scooters, moest er een betere mix van nieuw en oud in staan met wat tech en trip info zou ik het wel kopen...

Link naar reactie

er is een Prima engelstalig-magazine.. en ook nog een italiaans.. en die verkopen ze hier in antwerpen als zoete broodjes in de bookshop. ik geloof dat er ook franse en duitse  géspecialiseerde magazines zijn.. maar.. zoals steeds.. geen nederlandse

( was vroeger ook in de luchtvaart en 4X4 related pers het geval.. niks nederlands dat GOED!! was  , meestal flauwe afkooksels van reeds in andere buitenlandse magazines geplaatste items )

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...