Ga naar inhoud
Vespaforum.be

SC Primavera Open Club House - 2011


SC Primavera

Aanbevolen berichten

  • 3 weken later...

April heeft zijn intreden gedaan, de Paashaas is zijn eieren aan het opblinken en de Paasmaandagrit van SC Primavera is aan zijn 23ste editie toe.

We verzamelen op 25.04.2011 om 12u30 op de Grote Markt van Tienen en vertrekken met volle tank om 13u voor een ritje binnendoor naar ons clublokaal te Kessel-Lo.

De deuren van ons clubhuis staan die dag wagenwijd open! Jullie gaan er kunnen genieten van vers gebakken pannenkoeken, pittige Hotdogs en frisse drankjes. Dit alles aan democratische prijzen, vrienden en familie zijn van harte welkom.

Allen op post en tot op Paasmaandag! Jeansprint.

NB: alle scooters welkom.

Link naar reactie

Voor mensen die rechtstreeks naar ons clublokaal willen komen of voor nieuwsgierigen die willen komen zonder scooter, ziehier de adresgegevens!

http://www.rugbyclubleuven.be/index.php/terreinen

Kantine Rugby Club Leuven, Koetsweg 204B te 3010 Kessel-Lo – Leuven-

Ringweg, neem afslag N2 richting Diest, na 2km aan het oranje café “De Pinkstermolen” rechts afslaan – Heidebergstraat -. Vervolgens de 2de straat rechts inslaan – Koetsweg -. Na 400m aan de linkerkant vlak voor café “De Lo” is de ingang van het Rugbycomplex.

Link naar reactie

De rondrit is ingeblikt, een 55tal kilometers over landelijke wegen van Tienen binnendoor naar Kessel-Lo bij Leuven. Laat ons hopen op hetzelfde mooie weer als afgelopen zondag! Groeten Jeanke.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...