Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Halloweenrit 31/10/2010 Vespa club Gent-Leie


fooraapje

Aanbevolen berichten

* Mogen wij vragen dat iedereen zijn Vespa tankt vóór vertrek (naast het vertrekpunt De Pauw is er een tankstation). Tijdens de rit zelf is er geen mogelijkheid om te tanken!

* Voor de mensen die van ver komen en eventueel met een Vespa op de remorque/in de camionette naar Gent zouden komen, jullie kunnen parkeren aan het eindpunt (Roeiclub, Kanodreef 1, 9000 Gent) en van daaruit zullen we dan in groep naar het vertrekpunt De Pauw rijden. Enkel voor deze mensen: vertrek om 18.30u stipt in groep vanuit de roeiclub naar het vertrekpunt voor de rit.

Tot dan!

Evenement: Ride-out

Georganiseerd door: Vespa club Gent-Leie

Lokatie: Zeeschipstraat 32 9000 Gent

post-3628-1376918526315.jpg

Link naar reactie

De rit zit in elkaar, na wat aanpassingen (door straten die opengebroken liggen) nog eens gaan testrijden en alles is weer dik inorde.

De rit is ongeveer 50km lang en natuurlijk zitten er weer een aantal van onze bekende Gentse kasseistraten erin :-) De dag voor de rit gaan we nog eens een testrit doen om te kijken of er geen straten op ons traject opengebroken liggen.

Link naar reactie

Nog een paar daagjes en het is weer zover. De route is uitgestippeld en wordt zaterdag nog een laatste keer proefgereden om te zien of er geen obstakels zijn op onze route.

De soep is aan het pruttelen onze kledij ligt klaar :-) en de Vespa's staan ook al versierd ;-)

Mogen wij ook vriendelijk vragen aan alle Vesparijders en rijdsters die van ver komen en in groep, om zeker tijdig te vertrekken. Want in groep rij je trager en hou evt rekening met misschien (hopelijk niet) kleine pannes. want de rit start om 19u!

Mochten er telaat komers zijn en ze zien dat erop het vertrekpunt niemand meer staat. Kom dan naar het Sint-Baafsplein in Gent. Het Sint-Baafsplein is het plein (met de fontein, zelfde plein als vorig jaar) tussen het Belfort en de Sint-Baafs Kathedraal.

Daar kan je dan aansluiten om het 2de deel nog mee te rijden.

Der staat daar iemand van de Vespaclub met de pompoensoep.

We zullen jullie allemaal met open armen ontvangen op onze Halloweenrit.

Groeten

Vespa Club Gent-Leie

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...