Jump to content
Vespaforum.be

Johanc

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Johanc

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa vnb 1963
  vespa 150 sprint 1966
  vespa px200e 1986
  vespa 50s
  vespa gla MISA 1959

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Goes
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanmiddag tijdens rondje op mijn 66 sprint ging hij ineens slecht lopen, ik ben gestopt en zag dat er benzine aan de achterkant uitsijpelde. Mijn carburateur is recent gereviseerd bij Maskes. Ik wil deze week eens kijken wat er is maar iemand hier die op voorhand misschien weet wat het probleem zou kunnen zijn?
 2. Johanc

  Scooter hefbrug

  https://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/scooters-vespa/m1488844017-vespa-oldtimer-lift.html?c=08c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr Ik ben op zoek naar een scooterbrug, nu zag ik deze, wat denken jullie is dit wat of kan ik beter een gewone motorhefbrug aanschaffen?
 3. Johanc

  Accessoires gla 1959

  Sidvespa, neem jij de bumper maar
 4. Ik ben op zoek naar accessoires voor mijn gla misa uit 1959, ik zoek een voorspatbordbumper zoals op de foto, bagagerek en crashbars. Ik zoek origineel tijdsgetrouw dus geen sipspul.
 5. Leuk om te volgen, ik ga vanmiddag een gl a misa ophalen.
 6. Ronin, Ik wil hem in de originele kleur terugzetten, soort van zilverblauwmetallic, deze scooter hebben ze in de jaren 80 in deze kleur geverft, ze hebben alles afgeplakt dus is zeer slecht gedaan, voordeel is wel dat er nog nooit aan geprutst is. ik heb gekeken of de originele lak eronder zit maar helaas hebben ze hem tot op blanke metaal kaal gemaakt.
 7. Ik heb er inderdaad voor de veiligheid nieuwe banden opgezet.
 8. Johanc

  Acma is dit wat?

  Heb met hem contact gehad, duidelijk oplichters.
 9. Johanc

  Acma is dit wat?

  vespa acma 1956 € 2.100,00 http://link.marktplaats.nl/m1469012034?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons Ik ben voornemens deze te gaan bezichtigen, wat is jullie mening?
 10. Ik wil komende winter mijn schuurvondst, sprint 1967, restaureren. Nu is mij aangeraden de blanke aluminium delen te wetblasten ipv te glasparelen. Wat is jullie mening?
 11. Johanc

  Slapend kenteken

  Ik heb een vespa sprint barnfind welke een slapend kenteken heeft, helaas zijn alle papieren zoek, wat is de manier om het kenteken in nederland weer aktief te krijgen¿ Het is een originele nederlander
 12. 2 weken geleden mijn Vespa een beurt laten geven bij maskes. Er is daar een nieuwe carburateur op gezet en nu start hij slecht. Ze hebben daar de sproeierbezetting aangepast voor een sip roaduitlaat
 13. Bedankt voor de hulp mensen.
 14. Die as bedoel ik, in dit filmpje gaat de as tot het eind maar in een ander filmpje zeggen ze dat de as 6mm ruimte moet hebben aan de kant van de remtrommel, dit betekend dat de moer niet helemaal aangedraaid moet worden.
 15. Het gaat om de draaiende as waar het wiel aan zit
×
×
 • Create New...